Skocz do zawartości

jego plany w stosunku do pani X

Lucindella

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

to kobieta , z ktora sie poznal bedac podczas rozstania ze mna...a teraz on chce tworzyc relacje ze mna...spytalam kart jakie sa jego zamiary w stosunku do niej :

AS mieczy / as monet / krolowa monet

wydaje mi sie ,ze zakonczy ta relacje w tym asie mieczy...a asie monet widze poczatek naszego "nowego"zwiazku i w krolowej monet...oczywiscie mnie, jako szczesliwa matke po powiekszeniu sie rodziny i pania domu;-) co wy na to?;-)

Jeszcze jeden taki zagryw i beda wyciagniete odpowiednie konsekwencje. Prosze na przyszlosc uwazac. Zadnych rozkladow na osoby trzecie! Za lamanie regulaminu w przyszlosci bedzie ban.

SacralNirvana

Edytowane przez SacralNirvana
Napisano

:)

a może, gdy on się od niej odetnie w Asie mieczy okaże się, że ona jest w ciąży--As Denarów to często ciąża, a ta Królowa to spełniona kobieta, zrób sobie rozkład porządny, bo takie karty to mogą wszystko pokazać:):)

Napisano

AS mieczy / as monet / krolowa monet

Też tak widzę te karty :) Pan chce podjąć konkretną rozmowę z tamtą panią, wie już, co chce powiedzieć... On bardzo che postawić sprawę jasno. Możliwe, ze może powiedzieć, że chce dać Waszej relacji kolejną szansę, że właśnie Ciebie widzi jako swoją stałą partnerkę i wiąże z Tobą poważne plany.

Napisano

wole aby karty pokazaly ze odcina sie od tamtej i ja jestem w ciazy ;-) bo tlem jest as mieczy,czyli odciecie sie od pani X zakonczenie...zrodlem, czyli dlaczego... as monet czyli my i nasz powrot do zwiazku a rezultatem powiekszenie sie u nas juz rodziny ...ja tak to widze....byc moze ze chce tak to widziec....ale te dwa asy obok siebie mna tak pokierowaly...

Napisano

Koleżanko zapoznałaś się z regulaminem?

III. W dziale interpretacji zabronione są:

1) pytania o sprawy osób trzecich, o których osoba pytająca nie powinna być informowana, a pyta z czystej ciekawości lub innych przyczyn. Wyjątkiem są sytuacje, kiedy mamy powody martwić się o zdrowie bliskiej nam osoby.

Mogłaś zapytać jakie są jego intencje w stosunku do Ciebie.

Napisano
Koleżanko zapoznałaś się z regulaminem?

Mogłaś zapytać jakie są jego intencje w stosunku do Ciebie.

tak, przepraszam....zagalopowalam sie pod wplywem emocji...nastapi natychmiastowa poprawa zachowania..
Napisano (edytowane)
wole aby karty pokazaly ze odcina sie od tamtej i ja jestem w ciazy ;-)

Mają takie podeście powinnaś odłożyć karty.

Ty wolisz... pffff... Rzeczywistość tak nie działa. Nie naginaj kart pod siebie.

Ja wolę - to idź do wróżki, która zrobi odpowiedni rytuał a nie pytaj kart. Karty przyszłości nie zmieniają tylko ją pokazują.

Edytowane przez Trida
Napisano
Mają takie podeście powinnaś odłożyć karty.

Ty wolisz... pffff... Rzeczywistość tak nie działa. Nie naginaj kart pod siebie.

Ja wolę - to idź do wróżki, która zrobi odpowiedni rytuał a nie pytaj kart. Karty przyszłości nie zmieniają tylko ją pokazują.

to bylo napisane z przekasem i usmiechem....zle zrozumialas to, co ja napisalam....wiem to doskonale ,i nie naginam kart pod siebie....a interpretujac staram sie obiektywnie na nie patrzec....a napisac,ze sie woli mozna...tylko zalezy jak to pozniej kto zrozumie...;-)

Napisano

Watek zamykam. Sprzeczny z regulaminem!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...