Maestro Inez2503 Napisano 9 Marca 2014 Maestro Napisano 9 Marca 2014 Przełożenie Paź Denarów Król Buław Sprawiedliwość suma Kochankowie HB Sprawiedliwośćtu się zaznacza pan, który zabiega coraz mocniej... Ogólna aura 3 denarów - ta karta mi często pokazuje bardzo dużo kontaktów towarzyskich, na pewno będzie się działo sporo Dom Paź Mieczy As kielichów Gwiazda suma Wisielec HB Księzyc/Pustelnik luzik, lekkie spięcia z dzieckiem, ale atmosfera miła Praca 10 denarów 7 kielichów suma Diabeł HB Gwiazda/Sprawiedliwość tu tez fajnie, sporo myślenia,marzeń, stabilnie i miło,podejrzewam, że po kryjomu bedę się kontaktowała ze znajomymi Uczucia As Mieczy Rycerz Kielichów 4 Kielichów Królowa Denarów suma Kapłanka HB Kapłan widac rozmowy z panem, który mnie chyba zacznie męczyć w pewnym momencie, ale i tak powinnam być zadowolona z tego wszystkiego Niespodzianka Król Denarów Śmierć 2 buław 6 mieczy Sąd suma Wieża HB Kapłan jakaś zmiana w relacji z mężczyzną, możliwe, że znanym mi z pracy (jest spod znaku byka), nie wiem..ew. coś z szefem,w każdym rauze mamy tu karty bramy, karty przejscia w nowy etap.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Przełożenie Paź Denarów Król Buław Sprawiedliwość suma Kochankowie HB Sprawiedliwośćtu się zaznacza pan, który zabiega coraz mocniej... Tak, tu bardzo mozliwe, ze czeka Cie nawet rozmowa z tym panem. Jakas powazniejsza. Odkrycie przed soba rzeczy, o ktorych dawno powinniscie porozmawiac a do tego nie doszlo z roznych wzgledow. Wazne jednak potraktowac to z lekkoscia i nie nazbyt chlodno. Zachowujac przy tym racjonalnosc. Tak po srodku. Ogólna aura 3 denarów - ta karta mi często pokazuje bardzo dużo kontaktów towarzyskich, na pewno będzie się działo sporo Mozesz sie wziac za sprawy, ktore tkwily w martwym punkcie. Tu cos ostro ma szanse rozych do przodu. Dom Paź Mieczy As kielichów Gwiazda suma Wisielec HB Księzyc/Pustelnik luzik, lekkie spięcia z dzieckiem, ale atmosfera miła Ogolnie dyskusje jakies i plany na przyszlosc. A moze plany juz wakacyjne? Cos, nad czym ostatecznie trzeba bedzie sie dokladniej zastanowic, przemyslec. Praca 10 denarów 7 kielichów suma Diabeł HB Gwiazda/Sprawiedliwość tu tez fajnie, sporo myślenia,marzeń, stabilnie i miło,podejrzewam, że po kryjomu bedę się kontaktowała ze znajomymi Tu kojarzy mi sie, jakbys miala jakas mozliwosc, co do ktorej nie masz do konca pewnosci czy w to wchodzic. A karty pokazuja, ze warto, trzeba sie tylko przelamac. Uczucia As Mieczy Rycerz Kielichów 4 Kielichów Królowa Denarów suma Kapłanka HB Kapłan widac rozmowy z panem, który mnie chyba zacznie męczyć w pewnym momencie, ale i tak powinnam być zadowolona z tego wszystkiego Ogolnie jakies dyskusje z panem, dosc nawet zywe, ale pozostanie przy tym, co jest, jako ze nie bedziesz chciala naruszac swojego dotychczasowego spokoju. Niespodzianka Król Denarów Śmierć 2 buław 6 mieczy Sąd suma Wieża HB Kapłan jakaś zmiana w relacji z mężczyzną, możliwe, że znanym mi z pracy (jest spod znaku byka), nie wiem..ew. coś z szefem,w każdym rauze mamy tu karty bramy, karty przejscia w nowy etap.. No tak, tu jakas zmiana moze byc. Cos wyjdzie poza dotychczasowe ramy. Wazne, aby przy tej calej sytuacji byc elastycznym i zdolnym do kompromisow. Lepiej sie na tym wyjdzie. Powodzenia Inezko 1 Cytuj
beatrycze18 Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 (edytowane) Domyślnie I mój tydzien 10 - 16 marca 2014 r. Przełożenie Paź Denarów Król Buław Sprawiedliwość suma Kochankowie HB Sprawiedliwość---Pan mocno zabiegający o Ciebie, romansik. Ogólna aura 3 denarów - Czas spędzony w gronie ludzi, ale tez jakaś dobra współpraca Dom Paź Mieczy As kielichów Gwiazda suma Wisielec HB Księzyc/Pustelnik - Skupisz sie na domu, rodzinie, czas spokoju, zastanawiania się nad jakimś tematem... Praca 10 denarów 7 kielichów suma Diabeł HB Gwiazda/Sprawiedliwość ---Będzie okazja aby coś zmienić w tym temacie na lepsze, może dawno o tym myślałaś ale coś Cię wcześniej ograniczało. Uczucia As Mieczy Rycerz Kielichów 4 Kielichów Królowa Denarów suma Kapłanka HB Kapłan ---Dyskusje z panem, ale Ta denarowa mówi, że będziesz zadowolona z całej sytuacji. Niespodzianka Król Denarów Śmierć 2 buław 6 mieczy Sąd suma Wieża HB Kapłan - Odcięcie się od jakichś spraw, starych schematów, które nie sprawdziły się.Zmiany,zacznie sie dla Ciebie jakiś nowy etap w życiu Edytowane 9 Marca 2014 przez beatrycze18 1 Cytuj
panna.marta Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 przełożenie Paź Denarów Król Buław Sprawiedliwość suma Kochankowie HB Sprawiedliwość- zdecydowanie dokonywanie jakiegoś wyboru Ogólna aura 3 denarów - myślę, że to może wskazywać na dokonanie jakiegoś kompromisu Dom Paź Mieczy As kielichów Gwiazda suma Wisielec HB Księzyc/Pustelnik -na początku dużo roadości, miłości i energii potem możesz poczuć się zmęczona Praca 10 denarów 7 kielichów suma Diabeł HB Gwiazda/Sprawiedliwość -myślę, że możesz zastanawiać się nad jakimiś zmianami, które mogą rokować korzystnie na przyszłość, coś kuszącego Uczucia As Mieczy Rycerz Kielichów 4 Kielichów Królowa Denarów suma Kapłanka HB Kapłan - myślę, że tu jakaś chłodna ocena jakiegoś mężczyzny Niespodzianka Król Denarów Śmierć 2 buław 6 mieczy Sąd suma Wieża HB Kapłan - odcięcie się od kogoś bądź ucieczka przed czymś Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Marca 2014 Autor Maestro Napisano 16 Marca 2014 WERYFIKEJSZYN Przełożenie Paź Denarów Król Buław Sprawiedliwość suma Kochankowie HB Sprawiedliwośćtu się zaznacza pan, który zabiega coraz mocniej... Facet zabiega, ale karty pokazały, że pokazałam mu, gdzie jego miejsce.. Ogólna aura 3 denarów - ta karta mi często pokazuje bardzo dużo kontaktów towarzyskich, na pewno będzie się działo sporo działo się sporo,kontakty z panem, dodatkowo umówiłam się z kumplem na kawę Dom Paź Mieczy As kielichów Gwiazda suma Wisielec HB Księzyc/Pustelnik luzik, lekkie spięcia z dzieckiem, ale atmosfera miła spięcia i nerwy,ja tu wyszłam jako złosnica totalna (paź mieczy), ale jestem drażliwa, z powodu przemęczenia i silnej anemii,poza tym nie czuję wsparcia ze strony domowników:( Praca 10 denarów 7 kielichów suma Diabeł HB Gwiazda/Sprawiedliwość tu tez fajnie, sporo myślenia,marzeń, stabilnie i miło,podejrzewam, że po kryjomu bedę się kontaktowała ze znajomymi konktaktowałam sie po kryjomu z panem,w dodatku wziełam zwolnienie lekarskie na kilka dni Uczucia As Mieczy Rycerz Kielichów 4 Kielichów Królowa Denarów suma Kapłanka HB Kapłan widac rozmowy z panem, który mnie chyba zacznie męczyć w pewnym momencie, ale i tak powinnam być zadowolona z tego wszystkiego kontakty z zauroczonym panem i krótkie spotkanie z nim, gdzie był pod wpływem (4 kiel) Niespodzianka Król Denarów Śmierć 2 buław 6 mieczy Sąd suma Wieża HB Kapłan jakaś zmiana w relacji z mężczyzną, możliwe, że znanym mi z pracy (jest spod znaku byka), nie wiem..ew. coś z szefem,w każdym rauze mamy tu karty bramy, karty przejscia w nowy etap.. tak,zmiany w relacji z panem....................na gorsze raczej (z mojej strony) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi