beatrycze18 Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Czy w przyszłości w moim życiu pojawi się nowy mężczyzna, z którym stworzę szczęśliwy związek? As denarów, król mieczy, 7 kielichów Tak pojawi się szansa od losu, to będzie mieczowy-[prześladuje mnie ta karta, w pytaniach o miłość pojawia sie mieczowy, albo wypada przy tasowaniu kart] Może, to będzie ten wymarzony przeze mnie-7 kielichów...? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Marca 2014 Maestro Napisano 9 Marca 2014 Masz szansę w asie denarów i to taką konkretną, ale to może być facet inteligentny, po przejściach, tylko on może więcej gadać i planować, aniżeli wdrażać w czyn. Cytuj
panna.marta Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 widać, że jest to dla Ciebie ogromnym marzeniem poznać kogoś,ale poza marzeniami brakuje mi tu kart ruchu, działania ect. Wyjdź może z jakąś inicjatywą, do ludzi, może zapisz się na jakieś zajęcia, załóż konto na portalu randkowym, bo dla mnie te karty zamykają się w świecie marzeń o idealnym królu mieczy. Cytuj
beatrycze18 Napisano 9 Marca 2014 Autor Napisano 9 Marca 2014 widać, że jest to dla Ciebie ogromnym marzeniem poznać kogoś,ale poza marzeniami brakuje mi tu kart ruchu, działania ect. Wyjdź może z jakąś inicjatywą, do ludzi, może zapisz się na jakieś zajęcia, załóż konto na portalu randkowym, bo dla mnie te karty zamykają się w świecie marzeń o idealnym królu mieczy Własnie mam konto na portalu, gadam z mężczyznami.Może wśród nich jest właśnie ten własciwy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi