beatrycze18 Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Kiedy go poznam? W związku z wcześniejszym rozkładem na pyt. [czy pojawi sie facet w moim życiu?] Zrobiłam rozkład na pyt. kiedy go poznam? Cesarzowa, as mieczy, król mieczy No i znowu MIECZOWY, to chyba nie przypadek. Poznam go jesienią, lub w trakcie jakichś rozmów,dyskusji... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Marca 2014 Maestro Napisano 9 Marca 2014 Jak będziesz się czuła w zgodzie z samą sobą, najprawdopodobniej w znaku Wagi. Cytuj
beatrycze18 Napisano 9 Marca 2014 Autor Napisano 9 Marca 2014 Jak będziesz się czuła w zgodzie z samą sobą, najprawdopodobniej w znaku Wagi. Co to znaczy w znaku wagi? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 zapewne między tymi dniami 24.09-23.10 (znalazłam w pierwszej lepszej odpowiedzi ) Cytuj
x-latek Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 A to nie wiosną? Kiedy te piękne łany zbóż już zakwitną w pięknym polu? Hehe, tak to na Cesarzowej widać w/g R-W. W dodatku ta karta jest pierwsza, no i AW! To tak jakby to niezadługo miało nastąpić. Ale to też takie zgadywanie w sumie. Dziewczyny, już dajcie spokój z tym czasem/pytaniem kiedy? To naprawdę nie jest łatwe:) Mistrzowie Tarota mylą się też co do ram czasu, a Wy tu chcecie ten... A tak poważnie - kiedy? W Boskim czasie, tzn. kiedy dane to będzie przez przeznaczenie. O! I wszystko. Przynajmniej tak bym ja odpowiadał ludziom gdybym wróżył w realnym świecie. Cytuj
x-latek Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 ale z Ciebie romantyk:P No tak odpowiednio do karty już nadaję hehe. Trzeba trochę odpowiednio przykolorować interpretację. Cytuj
panna.marta Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 to przykoloruj moją bo też karty na miłość postawiłam Cytuj
x-latek Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Później tam spojrzę. Chwilowo mi wena opadła w tej chwili. Dziewczyno! Tu nie wypada nic przykolorowywać, tu trzeba starać się być w miarę szczerym do tego co intuicja mówi. Cytuj
beatrycze18 Napisano 9 Marca 2014 Autor Napisano 9 Marca 2014 =x-latek;596254]A to nie wiosną? Kiedy te piękne łany zbóż już zakwitną w pięknym polu? Hehe, tak to na Cesarzowej widać w/g R-W. W dodatku ta karta jest pierwsza, no i AW! To tak jakby to niezadługo miało nastąpić. Ale to też takie zgadywanie w sumie. Dziewczyny, już dajcie spokój z tym czasem/pytaniem kiedy? To naprawdę nie jest łatwe:) Mistrzowie Tarota mylą się też co do ram czasu, a Wy tu chcecie ten... Dzięki, zapewne masz rację.Ale wiesz kobiety tak pragna miłosci. Chcą mieć tego jedynego wysnionego... A tak poważnie - kiedy? W Boskim czasie, tzn. kiedy dane to będzie przez przeznaczenie. O! I wszystko. Przynajmniej tak bym ja odpowiadał ludziom gdybym wróżył w realnym świecie. Cytuj
beatrycze18 Napisano 10 Marca 2014 Autor Napisano 10 Marca 2014 No taaaaTakiego księcia z bajki hehehe Odrazu księcia! Nie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi