Skocz do zawartości

Kiedy go poznam?

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kiedy go poznam?

W związku z wcześniejszym rozkładem na pyt. [czy pojawi sie facet w moim życiu?]

Zrobiłam rozkład na pyt.

kiedy go poznam?

Cesarzowa, as mieczy, król mieczy

No i znowu MIECZOWY, to chyba nie przypadek. Poznam go jesienią, lub w trakcie jakichś rozmów,dyskusji...

• Maestro
Napisano

Jak będziesz się czuła w zgodzie z samą sobą, najprawdopodobniej w znaku Wagi.

Napisano
Jak będziesz się czuła w zgodzie z samą sobą, najprawdopodobniej w znaku Wagi.

Co to znaczy w znaku wagi?

Gość Euterpe
Napisano

zapewne między tymi dniami 24.09-23.10 (znalazłam w pierwszej lepszej odpowiedzi )

Napisano

A to nie wiosną? Kiedy te piękne łany zbóż już zakwitną w pięknym polu? Hehe, tak to na Cesarzowej widać w/g R-W. W dodatku ta karta jest pierwsza, no i AW! To tak jakby to niezadługo miało nastąpić. Ale to też takie zgadywanie w sumie.

Dziewczyny, już dajcie spokój z tym czasem/pytaniem kiedy? To naprawdę nie jest łatwe:) Mistrzowie Tarota mylą się też co do ram czasu, a Wy tu chcecie ten...

A tak poważnie - kiedy? W Boskim czasie, tzn. kiedy dane to będzie przez przeznaczenie. O! I wszystko. Przynajmniej tak bym ja odpowiadał ludziom gdybym wróżył w realnym świecie.

Napisano
ale z Ciebie romantyk:P

No tak odpowiednio do karty już nadaję hehe. Trzeba trochę odpowiednio przykolorować interpretację.

Napisano

to przykoloruj moją bo też karty na miłość postawiłam :D

Napisano

Później tam spojrzę. Chwilowo mi wena opadła w tej chwili.

Dziewczyno! Tu nie wypada nic przykolorowywać, tu trzeba starać się być w miarę szczerym do tego co intuicja mówi.

Napisano

=x-latek;596254]A to nie wiosną? Kiedy te piękne łany zbóż już zakwitną w pięknym polu? Hehe, tak to na Cesarzowej widać w/g R-W. W dodatku ta karta jest pierwsza, no i AW! To tak jakby to niezadługo miało nastąpić. Ale to też takie zgadywanie w sumie.

Dziewczyny, już dajcie spokój z tym czasem/pytaniem kiedy? To naprawdę nie jest łatwe:) Mistrzowie Tarota mylą się też co do ram czasu, a Wy tu chcecie ten...

Dzięki, zapewne masz rację.Ale wiesz kobiety tak pragna miłosci. Chcą mieć tego jedynego wysnionego...:icon_smile:

A tak poważnie - kiedy? W Boskim czasie, tzn. kiedy dane to będzie przez przeznaczenie. O! I wszystko. Przynajmniej tak bym ja odpowiadał ludziom gdybym wróżył w realnym świecie.

Napisano
No taaaa

Takiego księcia z bajki hehehe

Odrazu księcia! Nie