beatrycze18 Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Co mnie z nim czeka ? Rycerz denarów, rycerz buław, król mieczy Znowu mieczowy.Widz e, że karty wyraźnie do mnie przemawiają. Z panem czeka mnie dobra współpraca, przyjaźń, wyjazd-do pana? Zmiana miejsca ... Cytuj
panna.marta Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 myślę, że będzie duża nić porozumienia, dużo rozmów. Może internetowo? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Marca 2014 Maestro Napisano 9 Marca 2014 Na pewno przyjaźń, sporo inicjatywy z jego strony,duzo rozmów..Generalnie on weźmie sprawy w swoje ręce..No chyba, ze tu się kilku koło Ciebie pokazało..ja tak miałam, połozyłam celta na konkretnego faceta, na wyniku mi sami faceci wyszli:lol: i się sprawdziło, że jest ich kilku koło mnie... Cytuj
beatrycze18 Napisano 9 Marca 2014 Autor Napisano 9 Marca 2014 Na pewno przyjaźń, sporo inicjatywy z jego strony,duzo rozmów..Generalnie on weźmie sprawy w swoje ręce..No chyba, ze tu się kilku koło Ciebie pokazało..ja tak miałam, połozyłam celta na konkretnego faceta, na wyniku mi sami faceci wyszli:lol: i się sprawdziło, że jest ich kilku koło mnie... Zgadza sie mam kilku adoratorów, moze on jest jednym z nich? Cytuj
Lucindella Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 moim zdaniem nic z tego wielkiego nie bedzie, on jest sprytny i przebiegly jesli myslisz o uczuciu ,ktorym mialby cie obdarzyc to chyba nie bardzo jest na co liczyc...dominant i wiecej chlodu w nim i wyrachowania niz uczuc.. Cytuj
beatrycze18 Napisano 9 Marca 2014 Autor Napisano 9 Marca 2014 moim zdaniem nic z tego wielkiego nie bedzie, on jest sprytny i przebiegly jesli myslisz o uczuciu ,ktorym mialby cie obdarzyc to chyba nie bardzo jest na co liczyc...dominant i wiecej chlodu w nim i wyrachowania niz uczuc.. Podłamałam się, mam pecha do facetów! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi