Skocz do zawartości

Co mnie z nim czeka ?

beatrycze18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co mnie z nim czeka ?

Rycerz denarów, rycerz buław, król mieczy

Znowu mieczowy.Widz e, że karty wyraźnie do mnie przemawiają.

Z panem czeka mnie dobra współpraca, przyjaźń, wyjazd-do pana? Zmiana miejsca ...

Napisano

myślę, że będzie duża nić porozumienia, dużo rozmów. Może internetowo?

• Maestro
Napisano

Na pewno przyjaźń, sporo inicjatywy z jego strony,duzo rozmów..Generalnie on weźmie sprawy w swoje ręce..No chyba, ze tu się kilku koło Ciebie pokazało..ja tak miałam, połozyłam celta na konkretnego faceta, na wyniku mi sami faceci wyszli:lol: i się sprawdziło, że jest ich kilku koło mnie...

Napisano
Na pewno przyjaźń, sporo inicjatywy z jego strony,duzo rozmów..Generalnie on weźmie sprawy w swoje ręce..No chyba, ze tu się kilku koło Ciebie pokazało..ja tak miałam, połozyłam celta na konkretnego faceta, na wyniku mi sami faceci wyszli:lol: i się sprawdziło, że jest ich kilku koło mnie...

Zgadza sie mam kilku adoratorów, moze on jest jednym z nich?

Napisano

moim zdaniem nic z tego wielkiego nie bedzie, on jest sprytny i przebiegly jesli myslisz o uczuciu ,ktorym mialby cie obdarzyc to chyba nie bardzo jest na co liczyc...dominant i wiecej chlodu w nim i wyrachowania niz uczuc..

Napisano
moim zdaniem nic z tego wielkiego nie bedzie, on jest sprytny i przebiegly jesli myslisz o uczuciu ,ktorym mialby cie obdarzyc to chyba nie bardzo jest na co liczyc...dominant i wiecej chlodu w nim i wyrachowania niz uczuc..

Podłamałam się, mam pecha do facetów!