Skocz do zawartości

Ciagle pies :) Realizacja

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie

Miesiac temu, mialam wymarzonego psa.. ale na kilka dni. W nocy bardzo piszczala i uznalalm ze musze ja oddac, bo mimo ze miala 8 tyg to tesknila za rodzenstwem... Oddalam ja, ale mam nadzieje, ze nie znajdzie nowego wlasciciela i w wakacje ja kupie, gdy bedzie juz starszym psem.

Moje pytanie:

Jak sie zrealizuje moj plan zakupu tej suczki : 6 mieczy, Zmartwychwstanie, Krol kielichow dołozone Cesarz / Wieza

Wyglada na to, ze pojade po nia i uda mi sie ja zakupic:)

Napisano

moim zdaniem sie raczej nie uda...szkoda ,ze nie uzbroilas sie w cierpliwosc...maluchy zawsze piszcza na poczatku...

Gość SooYoung
Napisano

Nie kupisz jej, bo znajdzie nowego właściciela (mężczyzna).

Napisano

tez o tym pomyslalam pozniej, ze trafi do kielichowego , zastanawia mnie jednak, to, ze gdy stawialam karty o wiele wczesniej zapytalam jak sie zrealizuje OSTATECZNIE moj zakup psa i karty byly pozytywne

Napisano
zastanawia mnie jednak, to, ze gdy stawialam karty o wiele wczesniej zapytalam jak sie zrealizuje OSTATECZNIE moj zakup psa i karty byly pozytywne

Poczekaj! Z tego co czytam to do końca jeszcze tu nic się nie wyjaśniło. Chyba za wcześnie moim zdaniem na analizę kart.

Napisano

Jeśli ostatecznie kupisz maluszka i będzie się wydzierać nie zniechęcaj się. Po doświadczeniach z moją sunią wiem, że to mija i to bardzo szybko. Każdy maluch oderwany od matki i szczeniąt będzie rozpaczał;). Moja nie dała spać przez pierwsze dwie noce. W 6-7 tygodniu suka i tak zaczyna odganiać małe od siebie, bo rosną im zęby i karmienie sprawia jej ból. Więc to jest dobry moment, żeby pieska zabrać. Cierpliwości i radości...choć tej na pewno Ci nie zabraknie, bo taki maluch jest po prostu do zeżarcia;).

Napisano

Jest szansa, że będziesz miała sunię, będzie czekać na Ciebie.