JagodowaTruskawka Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Witajcie Miesiac temu, mialam wymarzonego psa.. ale na kilka dni. W nocy bardzo piszczala i uznalalm ze musze ja oddac, bo mimo ze miala 8 tyg to tesknila za rodzenstwem... Oddalam ja, ale mam nadzieje, ze nie znajdzie nowego wlasciciela i w wakacje ja kupie, gdy bedzie juz starszym psem. Moje pytanie: Jak sie zrealizuje moj plan zakupu tej suczki : 6 mieczy, Zmartwychwstanie, Krol kielichow dołozone Cesarz / Wieza Wyglada na to, ze pojade po nia i uda mi sie ja zakupic:) Cytuj
Lucindella Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 moim zdaniem sie raczej nie uda...szkoda ,ze nie uzbroilas sie w cierpliwosc...maluchy zawsze piszcza na poczatku... Cytuj
Gość SooYoung Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Nie kupisz jej, bo znajdzie nowego właściciela (mężczyzna). Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 10 Marca 2014 Autor Napisano 10 Marca 2014 tez o tym pomyslalam pozniej, ze trafi do kielichowego , zastanawia mnie jednak, to, ze gdy stawialam karty o wiele wczesniej zapytalam jak sie zrealizuje OSTATECZNIE moj zakup psa i karty byly pozytywne Cytuj
x-latek Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 zastanawia mnie jednak, to, ze gdy stawialam karty o wiele wczesniej zapytalam jak sie zrealizuje OSTATECZNIE moj zakup psa i karty byly pozytywne Poczekaj! Z tego co czytam to do końca jeszcze tu nic się nie wyjaśniło. Chyba za wcześnie moim zdaniem na analizę kart. Cytuj
roszpunka79 Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 Jeśli ostatecznie kupisz maluszka i będzie się wydzierać nie zniechęcaj się. Po doświadczeniach z moją sunią wiem, że to mija i to bardzo szybko. Każdy maluch oderwany od matki i szczeniąt będzie rozpaczał. Moja nie dała spać przez pierwsze dwie noce. W 6-7 tygodniu suka i tak zaczyna odganiać małe od siebie, bo rosną im zęby i karmienie sprawia jej ból. Więc to jest dobry moment, żeby pieska zabrać. Cierpliwości i radości...choć tej na pewno Ci nie zabraknie, bo taki maluch jest po prostu do zeżarcia;). Cytuj
beatrycze18 Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 Jest szansa, że będziesz miała sunię, będzie czekać na Ciebie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi