panna.marta Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Czy w ciągu miesiąca od dziś poznam kogoś z kim stworzę trwałą relację? cesarz IV, kapłanka II, 6 denarów dołożone 10 denarów -> sąd ostateczny XX poznam, chociaż brakuje mi tu kielichów a sporo denarów. Nie mniej jednak uważam, że sąd jest kartą podkreślająca pozytywny wynik Jeśli tak, to kim on będzie? papież V, rycerz mieczy, 9 denarów dołożone królowa denarów -> papież V moje karty lubią mnie zaskakiwać nie wiem o co chodzi z tym kapłanem. Mam tylko nadzieję, że nie będzie w związku z jakąś kobietą, bo jeszcze ta królowa denarów... HELP!! Cytuj
x-latek Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 (edytowane) Chyba wstępnie poznasz Martucha. Właśnie, brak Pucharów. To nie to, że stworzysz (z nim) relację tego i tego miesiąca, ale możesz poznać taką osobę i nie być jeszcze świadomą, że to ten, z którym stworzysz związek (Kapłanka w rozkładzie). I jeśli tak, to nie musi być to akurat w tym miesiącu. Moje małe doświadczenie nauczyło mnie tego, że nie ma co opierać się na wyznaczonych ramach czasu nadanym kartom. To może być zarówno w następnym miesiącu, lub... nawet w maju. Zresztą, spójrz na kalendarz teraz, bez jaj. Już za niedługo będziemy mieć połowę bieżącego miesiąca. A kim on będzie? A może jakąś osobą na stanowisku, tak patrząc na tego Papieża. 9 Monet tam dalej jest to może ktoś z zabezpieczeniem finansowym. Mi na teraz, w tej chwili przyszło do głowy, że może to być komornik hehe. Tak już patrząc na tego Rycerza Mieczy, który to niby wykłóca się o sprawy materialne (9 Monet). Edytowane 10 Marca 2014 przez x-latek Cytuj
Elżbieta. Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 Krótki romans z żonatym facetem - ( może czegoś nauczać ) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 Czy w ciągu miesiąca od dziś poznam kogoś z kim stworzę trwałą relację? cesarz IV, kapłanka II, 6 denarów dołożone 10 denarów -> sąd ostateczny XX też myślę, że kogoś spotkasz, zrobi na Tobie wrażenie, ale z początku możesz nie być z nim zainteresowana; może poznasz go w pracy/tam gdzie jest papierkowa robota/bibliotece lub przez rodzinę Jeśli tak, to kim on będzie? papież V, rycerz mieczy, 9 denarów dołożone królowa denarów -> papież V kimś, kto przekazuje wiedzę innym, jest bardzo inteligentny i potrafi szybko działać, posiada dużą wiedzę w różnych dziedzinach, jest ustatkowany finansowo(może mieszka z matką, siostrą, babcią, kuzynką czy partnerką), dobrze mu się widzie i niczego nie brakuje, potrafi chłodno myśleć, częściej kieruje się rozumem niż sercem Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Marca 2014 Maestro Napisano 10 Marca 2014 Masz karty mówiące o tym, że facet jest koło Ciebie (sama pamiętam, że jak Ci karty na prace i chyba na nauke kładłam,to wychodził mi ciągle cesarz), ale...nie wiesz o tym, bo on się nie ujawnia..Uważam, że może nie w ciagu miesiaca, ale mniej więcej do końca maja dowiesz sie kto zacz;) Jest to mężczyzna starszy od Ciebie, posiadający dużo wiedzy, wygadany,inteligentny,zadowolony z siebie generalnie i podobający się kobietom:) Cytuj
panna.marta Napisano 10 Marca 2014 Autor Napisano 10 Marca 2014 hmmm, to teraz jestem bardzo ciekawa co będzie dalej... Cytuj
x-latek Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 A domyślasz się chociaż o kogo może chodzić? Jeśli tak to już działaj bo szkoda czasu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi