Skocz do zawartości

Koniec relacji (NARUSZA REGULAMIN)

Nefrete

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Poprosiłam koleżankę aby sprawdziła Jak zakończy się moja relacja z eks?

3 pucharow/ 9 pucharow/ rydwan podsuma gwiazda

wyszlo ze sie nie zakonczy albo jesli juz to jakos bardzo przyjemnie i wcale nie bedziecie zalowac ze sie rozstaliscie bo bedziecie i tak bardzo szczesliwi tylko musisz poczekac jakis dluzszy czas jeszcze ale w sumie za jakis czas zblizycie sie do siebie na nowo i teraz wyszlo ze raczej nigdy sie nie skonczy tylko wlasnie juz niedlugo bedzie bardzo dobrze miedzy wami pogodzicie sie i bedziecie razem szczesliwi wystarczy poczekac

Czy ktoś pomoże w interpretacji :prosi::poklon:

Gość SooYoung
Napisano

Koleżeństwo, przypadkowe spotkania może na jakiś imprezach ale z czasem każde z was idzie w swoja stronę - karta Rydwan.

Ale jak to jest eks to i tak jest już przeszłość. W każdy razie dla niego to jest przeszłość, za to Ty nadal jesteś nawet trzymasz się emocjonalnie tej relacji.

Gwiazda mówi o łudzeniu się i nadziej ale Gwiazda to też szukanie nowego szczęścia co przy Rydwanie czyli wyruszeniu w drogę mówi o tym że przyjdzie czas poszukać kogoś innego.

3 puchary mówią o układzie trójkowym czyli ktoś inny jest albo będzie miał udział/wpływ na wasza relację a raczej jej zakończenie. 9 pucharów - karta singla - 9 to liczba samotności - popatrz na znacznie karty Eremita. W tarocie i w numerologii 9, 7 i 11 to liczby samotności.

Napisano

Mi tez trojka pucharow kojarzy sie z trojkatem, moze bedziecie mieli okazje gdzies sie spotkac, a on bedzie z inna, lub Ty z innym Panem, ale mimo wszystko bedzie was ciagnelo do siebie, ale w rezultacie kazdy pojdzie w swoja strone, gdyz to co spowodowalo rozstanie bedzie silniejsze.

Napisano

Raczej każde z was pójdzie w swoją stronę.Pojawi się nowy partner.Nie widzę, tu waszego zejścia, jeśli już, to być może spotkanie przypadkowe w towarzystwie.

• 2 tygodnie później...
Napisano

A podziękowania dla interpretujących to gdzie?

Napisano
A podziękowania dla interpretujących to gdzie?

Dziękuję za przypomnienie zawsze dziękuję tym razem wypadło mi to z głowy :)

Napisano

Przymknęłam oko na to, że koleżanka wyciągała karty tylko dlatego, że pomyślałam, że interpretacja jest Twoja, ale niestety widzę z pozostałych wątków, że tak nie jest. Dlatego temat zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...