ivi185 Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Zapytalam bylego meza, czy moglby przelac mi na konto...nie tak jak sie umawialismy co miesieczna rate,ale wieksza sume pieniedzy- ktore splaca mi za dom...Trafila mi sie fajna inwestycja i nie ukrywam,ze pieniadze bardzo mi sie przydadza... zapytalam karty,czy przeleje mi sume, ktora mnie zadowoli.... Krolowa bulaw 10 monet rycerz bulaw W 10 monet jak najbardziej widac,ze pieniadze otrzymam...pewnie sam je pozyczy od matki....Tylko co ten rycerz bulaw...moze sam bedzie musial sie niezle spiac,zeby je zebrac? Pomocy! Cytuj
ivi185 Napisano 9 Marca 2014 Autor Napisano 9 Marca 2014 On teraz przebywa za granica....moze rycerz bulaw to pokonywanie odleglosci... przemieszczanie...odda jak wroci do Polski.... Sama nie wiem... Cytuj
beatrycze18 Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 Ja sądzę, że szybko otrzymasz pieniądze.Mnie rycerz buław często pokazuje szybki przebieg jakiejś sprawy Cytuj
ivi185 Napisano 15 Marca 2014 Autor Napisano 15 Marca 2014 weryfikacja: Pan napisal esa, ze powinno mi wystarczyc to co mi przelewa co miesiac i nic ponad to od niego nie dostane Cytuj
ivi185 Napisano 15 Marca 2014 Autor Napisano 15 Marca 2014 Krolowa bulaw to moja tesciowa w calosci pozyczy nam potrzebne pieniadze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi