NarratorkaHorrorow Napisano 9 Marca 2014 Napisano 9 Marca 2014 Choć bardziej dosadne i odpowiednie było by słowo używane przez rodaków w każdej stresującej sytuacji, a w zasadzie dwa słowa. Po krótce,awansu nie dostałam, a dostał go kolega. Nie byłoby w tym tragedii gdyby nie był to kolega który ma obsesje na moim tle. Przedmiotową niezdrową skłonność odkryłam zbyt późno, bowiem w chwili kiedy wydzwaniał do mnie w różnych porach dnia i nocy by dowiedzieć się co robie, z kim jestem. Pikanterii dodaje fakt iż jego małżonka uznała że jestem powodem ich kłopotów przez samo swoje istnienie.Postanowiłam wtedy rozluźnić stosunki,rozmawiając tylko w pracy i o pracy.Poważnie mówiąc,sądziłam że jesteśmy przyjaciółmi, i chyba tylko ja tak na to patrzyłam. Fakt faktem jest teraz moim przełożonym,i niesamowicie cieszy go ten fakt. Obawiam się teraz. Jak będzie wyglądać współpraca z nim w związku z nową funkcją? 10 Kielichów Królowa Denarów Umiarkowanie Nie ma tragedii.Spodziewałam się wprawdzie że będzie na każdym kroku podkreślał swoją pozycję w stosunkach zawodowych ale dzięki Bogu tak nie będzie.Pracować się nam będzie dobrze,może wprawdzie oczekiwać więcej, nie oferując ponad to nic. Jak będzie się wobec mnie zachowywał ? 4 denarów Koło fortuny 10 kielichów Zachowa się bardzo profesjonalnie, nie będzię mnie faworyzować ani też oceniać zbyt surowo. Nie taki diabeł straszny jak go malują. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 Jak będzie wyglądać współpraca z nim w związku z nową funkcją? 10 Kielichów Królowa Denarów Umiarkowanie moim zdaniem dobrze, nie widzę tutaj wielkich zmian, powinno być spokojnie, harmonijnie, myślę też, że jednak nie zrobi niczego więcej co do tej pory było ta królowa denarów może mówić o tym, że jednak czasami zwróci na Ciebie większą uwagę, ale nie będzie to pewnie w tak negatywnym świetle jak myślisz Jak będzie się wobec mnie zachowywał ? 4 denarów Koło fortuny 10 kielichów zmiennie, raz będzie okazywać ciepłe/rodzinne uczucia, a raz będzie w tym skąpy ta 4 denarów czasami też mówi o przywłaszczeniu sobie czegoś, ale mnie najczęściej się kojarzy z skąpcem może nie jest faktycznie tak źle, jak Ci się wydaje możliwe, że chce tym postępowaniem wzbudzić zazdrość w partnerce(bo im się nudzi?) skoro wie o tylu sprawach... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Marca 2014 Maestro Napisano 10 Marca 2014 Wsp[ółpraca będzie dla Ciebie bardzo satysfakcjonująca i wyrównana,dogadacie się, będziesz bardzo zadowolona z takiego szefa i podejrzewam, że przy okazji mile łechtac będzie Ciebie świadomość, że mu się podobasz;) Będzie czasem nieco zaborczy, a chwilami bardzo ciepły i serdeczny, ogólnie zachowanie zmienne:) Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 10 Marca 2014 Autor Napisano 10 Marca 2014 Problem w tym że się go odrobinę boję.Jest niestabilny,chwiejny i zawsze gdy coś mu nie idzie-syczy na mnie i tylko na mnie,by po chwili żartować.Przerażają mnie jego wcześniejsze zachowania wobec mnie,groźby wobec osób które miałaby mi zrobić krzywdę( bezpodstawne zresztą i dziwne ) Może panikuje za bardzo, ale naprawdę nie chciałabym wrócić do sytuacji z przed roku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi