pawel116 Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 Zostałem na jutro zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną. Jak przebiegnie? Moc, 7 Buław, 10 Monet, Papież Myślę, że uda mi się przełamać barierę w postaci nie do końca odpowiednich kwalifikacji i ich do siebie przekonać. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 rozmowa przebiegnie szybko,dość zdecydowanie pod kątem merytorycznych pytań. Rozmówca będzie oczekiwał do Ciebie rozwagi,wiedzy ale też komunikatywności. Rekruter uzna Cię człowieka opanowanego, nieco tajemniczego- takiego który z twarzą wybrnie z sytuacji. Cytuj
panna.marta Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 ogólnie powinno być dobrze, choć będziesz musiał się bronić przed natłokiem trudnych pytań. Cytuj
beatrycze18 Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 Rozmowa przebiegnie dla ciebie pomyślnie, pokonasz konkurentów.Zrobisz wrażenie osoby najbardziej kompetentnej na , to stanowisko Cytuj
ivi185 Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 Dasz sobie rade. Musisz byc spokojnym i opanowanym. Przede wszystkim musisz uwierzyc w siebie Cytuj
pawel116 Napisano 16 Marca 2014 Autor Napisano 16 Marca 2014 Rozmowa przebiegła w miłej atmosferze, trwała dość długo. Było dużo merytorycznych pytań. Rozmawiałem z 2 osobami - rekruterką i dyrektorem. Padła propozycja doszkolenia się na koszt firmy w przypadku ewentualnego zatrudnienia. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi