Seid Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 Przydziałowa klamka zaginęła, co może spowodować pewne niemile implikacje. Zapytałem więc kart gdzie jest klamka? 4 monet, Głupiec, Gwiazda Hmm gdzieś głęboko schowana, jakby leżała gdzieś pod czymś, ewentualnie ktoś wziął i ukradł? niemniej jednak z Gwiazdy wnioskuję, że się znajdzie. Cytuj
Davisa Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 Ktoś klamkę sobie przywłaszczył. Może to być ktoś , kto chciał zrobić wszystkim głupi żart albo ktoś, kto ma dosyć dopraszania się o rzeczoną klamkę :-) Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 (edytowane) Zapytałem więc kart gdzie jest klamka? 4 monet, Głupiec, Gwiazda ->suma Pustelnik; HB - Świat/Cesarzowa mam wrażenie,że ktoś chciał zawłaszczyć sobie tą klamkę (4 monet) i cieszy sie, że ją posiada (głupiec) ( gwiazda), zastanawia sie teraz jaki może miec z niej użytek (pustelnik), ale niewątpliwie uważa, że może mieć korzyści (świat) (cesarzowa). Inną możliwością jaka wpadła mi do głowy jeśli nie możliwe jest by ktoś tą klamkę posiadał oprócz lekarza to opcja, że gdzieś zakleszczył się w ciemniejszym miejscu, może to być jakiś schowek albo miejsce przebywania lekarzy, może któryś lekarz CI wziął? Edytowane 10 Marca 2014 przez Daffne Cytuj
Vivere Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 Przydziałowa klamka zaginęła, co może spowodować pewne niemile implikacje. Zapytałem więc kart gdzie jest klamka? 4 monet, Głupiec, Gwiazda Hmm gdzieś głęboko schowana, jakby leżała gdzieś pod czymś, ewentualnie ktoś wziął i ukradł? niemniej jednak z Gwiazdy wnioskuję, że się znajdzie. Ktoś szmyrgnął ją gdzieś bezmyślnie. Jest między innymi zamkami,klamkami lub kluczami, może w przeznaczonej do takich przedmiotów gablotce - sejfiku lub/i w miejscu do którego ma dostęp wiele osób np. pokój socjalny gdzie można odpocząć, wypić herbatę ale do tego miejsca mają wstęp tylko upoważnione osoby? Możliwe, że wie o niej jakiś stażysta? Cytuj
Seid Napisano 10 Marca 2014 Autor Napisano 10 Marca 2014 Lekarze mają własne klamki do otwierania drzwi - chyba, że ktoś się pomylił i wsadził ją do biurka myśląc, że to jego (np. nasza opiekunka). Jeśli to prawda to sytuacja wyjaśni się jutro. Generalnie jakiś pacjent mógł zabrać, ale jest to chyba mało prawdopodobne. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Marca 2014 Maestro Napisano 10 Marca 2014 Ktoś ją wział, ew.lezy w szufladzie wrzucona bezmyslnie,nie sądzę,ze była to kradzież, ale taki niefrasobliwy postępek..Tez uważam, że Gwiazda zwiastuje pomyślne zakończenie sprawy:) 1 Cytuj
Gość bakea Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 diabeł nakrył ogonem... ktoś sobie przywłaszczył.. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Marca 2014 Maestro Napisano 10 Marca 2014 Lekarze mają własne klamki do otwierania drzwi - chyba, że ktoś się pomylił i wsadził ją do biurka myśląc, że to jego (np. nasza opiekunka). Jeśli to prawda to sytuacja wyjaśni się jutro. Generalnie jakiś pacjent mógł zabrać, ale jest to chyba mało prawdopodobne. U mnie w pracy się zdarzyło,że pacjent zabrał historię choroby, którą po roku oddał jak szedł do lekarza, poza tym często giną nam terminarze przyjęć pacjentów (z biurka zabierają chyba niechcący..)..Wszystko jest mozliwe;) Cytuj
panna.marta Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 myślę, że jest schowana gdzieś w szufladzie, szafce (4 monet), możliwe,że tam gdzie się niespodziewasz lub przez przypadek. Znajdzie się. 1 Cytuj
ivi185 Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 ktos ją wziął ale chyba bardziej nieumyślnie, przez przypadek. Nie wydaje mi sie, zeby to była kradzież Cytuj
Seid Napisano 11 Marca 2014 Autor Napisano 11 Marca 2014 Weryfikacja: Klamkę zabrała pani doktor i schowała do szuflady, bo myślała, że to jej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi