Skocz do zawartości

Klamka

Seid

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przydziałowa klamka zaginęła, co może spowodować pewne niemile implikacje.

Zapytałem więc kart gdzie jest klamka?

4 monet, Głupiec, Gwiazda

Hmm gdzieś głęboko schowana, jakby leżała gdzieś pod czymś, ewentualnie ktoś wziął i ukradł?

niemniej jednak z Gwiazdy wnioskuję, że się znajdzie.

Napisano

Ktoś klamkę sobie przywłaszczył. Może to być ktoś , kto chciał zrobić wszystkim głupi żart albo ktoś, kto ma dosyć dopraszania się o rzeczoną klamkę :-)

Gość Daffne
Napisano (edytowane)

4 monet, Głupiec, Gwiazda ->suma Pustelnik; HB - Świat/Cesarzowa

mam wrażenie,że ktoś chciał zawłaszczyć sobie tą klamkę (4 monet) i cieszy sie, że ją posiada (głupiec) ( gwiazda), zastanawia sie teraz jaki może miec z niej użytek (pustelnik), ale niewątpliwie uważa, że może mieć korzyści (świat) (cesarzowa).

Inną możliwością jaka wpadła mi do głowy jeśli nie możliwe jest by ktoś tą klamkę posiadał oprócz lekarza to opcja, że gdzieś zakleszczył się w ciemniejszym miejscu, może to być jakiś schowek albo miejsce przebywania lekarzy, może któryś lekarz CI wziął?

Edytowane przez Daffne
Napisano
Przydziałowa klamka zaginęła, co może spowodować pewne niemile implikacje.

4 monet, Głupiec, Gwiazda

Hmm gdzieś głęboko schowana, jakby leżała gdzieś pod czymś, ewentualnie ktoś wziął i ukradł?

niemniej jednak z Gwiazdy wnioskuję, że się znajdzie.

Ktoś szmyrgnął ją gdzieś bezmyślnie. Jest między innymi zamkami,klamkami lub kluczami, może w przeznaczonej do takich przedmiotów gablotce - sejfiku lub/i w miejscu do którego ma dostęp wiele osób np. pokój socjalny gdzie można odpocząć, wypić herbatę ale do tego miejsca mają wstęp tylko upoważnione osoby? Możliwe, że wie o niej jakiś stażysta?

Napisano

Lekarze mają własne klamki do otwierania drzwi - chyba, że ktoś się pomylił i wsadził ją do biurka myśląc, że to jego (np. nasza opiekunka). Jeśli to prawda to sytuacja wyjaśni się jutro.

Generalnie jakiś pacjent mógł zabrać, ale jest to chyba mało prawdopodobne.

• Maestro
Napisano

Ktoś ją wział, ew.lezy w szufladzie wrzucona bezmyslnie,nie sądzę,ze była to kradzież, ale taki niefrasobliwy postępek..Tez uważam, że Gwiazda zwiastuje pomyślne zakończenie sprawy:)

• Lubię to! 1
Gość bakea
Napisano

diabeł nakrył ogonem... ktoś sobie przywłaszczył..

• Maestro
Napisano
Lekarze mają własne klamki do otwierania drzwi - chyba, że ktoś się pomylił i wsadził ją do biurka myśląc, że to jego (np. nasza opiekunka). Jeśli to prawda to sytuacja wyjaśni się jutro.

Generalnie jakiś pacjent mógł zabrać, ale jest to chyba mało prawdopodobne.

U mnie w pracy się zdarzyło,że pacjent zabrał historię choroby, którą po roku oddał jak szedł do lekarza, poza tym często giną nam terminarze przyjęć pacjentów (z biurka zabierają chyba niechcący..)..Wszystko jest mozliwe;)

Napisano

myślę, że jest schowana gdzieś w szufladzie, szafce (4 monet), możliwe,że tam gdzie się niespodziewasz lub przez przypadek. Znajdzie się.

• Lubię to! 1
Napisano

ktos ją wziął ale chyba bardziej nieumyślnie, przez przypadek. Nie wydaje mi sie, zeby to była kradzież

Napisano

Weryfikacja: Klamkę zabrała pani doktor i schowała do szuflady, bo myślała, że to jej.