Gość Linkinia Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 Mam bilet na koncert ukochanego zespołu, w mieście oddalonym od mojego o 200km. Pytałam ponad miesiąc temu karty o to, jak minie mój pobyt w Krakowie, mając na uwadze 2 dni (miałam zatrzymać się u kuzyna). Moi rodzice zrobili mi niespodziankę i zaproponowali, że zrobimy sobie wspólną wycieczkę, pozwiedzamy, spędzimy razem aktywnie czas, no i nie będą się o mnie martwić Dla mnie super! Zadałam kartom nowe pytanie, konkretne: Jak mi minie mój wyjazd do Krakowa 28 marca? - Paź kielichów, As kielichów, Król mieczy --> HB Mag Plan wycieczki opracuje tata i to on będzie ''dowodził''. Będzie też trochę spontanicznie, wesoło, z dużą ilością wrażeń, mogę się wzruszyć podczas koncertu. Będzie rozpierała mnie energia. Jakie będą moje wrażenia po powrocie? - Król kielichów, Księżyc, 4 denarów --> HB Głupiec, Cesarz Będę bardzo wdzięczna tacie, zachwycona, rozmarzona, zadumana wręcz... Przeżyję bardzo emocjonalnie koncert. Albo o kimś będę myślała? Król kielichów zaintrygował mnie, bo tak wyskoczył na samym początku... zamiast królowej. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam kogoś fajnego w Krakowie? - Głupiec, Sąd, Rycerz buław --> HB Kochankowie Hm... będę rozmawiała z mężczyzną przed koncertem albo będzie siedział obok mnie i zwrócimy na siebie uwagę. Zrobi na mnie duże wrażenie. Cytuj
beatrycze18 Napisano 10 Marca 2014 Napisano 10 Marca 2014 Jak mi minie mój wyjazd do Krakowa 28 marca? - Paź kielichów, As kielichów, Król mieczy --> HB Mag - Wycieczka będzie dowodził mężczyzna, będzie wesoło, ten wyjazd spełni Twoje oczekiwania.Może po drodze jakaś miła niespodzianka. Jakie będą moje wrażenia po powrocie? - Król kielichów, Księżyc, 4 denarów --> HB Głupiec, Cesarz - Docenisz starania rodziców.W królu kielichów mógł pokazać sie właśnie Twój tata-jako wspaniały organizator, uczynny, serdeczny człowiek.Po powrocie będziesz mu wdzięczna, poniewaz wyjazd uznasz za bardzo udany. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam kogoś fajnego w Krakowie? - Głupiec, Sąd, Rycerz buław --> HB Kochankowie - Tak będzie okazja aby nawiązac kontakt z mężczyzna.Pan -byc może tu jako rycerz buław[przyjedzie na koncert z innego miasta] Cos zaiskrzy między wami... Cytuj
karim-tarot Napisano 11 Marca 2014 Napisano 11 Marca 2014 Zadałam kartom nowe pytanie, konkretne: Jak mi minie mój wyjazd do Krakowa 28 marca? - Paź kielichów, As kielichów, Król mieczy --> HB Mag Jakie będą moje wrażenia po powrocie? - Król kielichów, Księżyc, 4 denarów --> HB Głupiec, Cesarz Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam kogoś fajnego w Krakowie? - Głupiec, Sąd, Rycerz buław --> HB Kochankowie 1) Jak minie Tobie wyjazd, z pewnością rodzinnie i wesoło, co mogą świadczyć kielichy. Jest to chyba Wasz pierwszy taki wyjazd na koncert, tutaj nad wszystkim będzie czuwać K mieczy, jak wspomniałaś Twój tata. Moim zdaniem G kielichów może też być oznaką dobrej zabawy, a więc dużo śmiechów, wzruszeń i przyjemnych chwil, w gruncie rzeczy będziecie się dobrze bawić, wiedząc, że o wszystko zatroszczy się głowa rodziny i przewodnik, przywódca tego wyjazdu, a więc też będziecie czuć się bezpiecznie. 2) Jakie wrażenia po powrocie? Będziecie to wspominać ( z podekscytowaniem ). K kielichów na początku hmm, może spotkasz tam tylu fajnych facetów, że będą Ci siedzieć w głowie i będziesz nad nimi rozmyślać Wrócicie do stałych zajęć, trudno będzie się zabrać do tego, zwłaszcza po ekscytującym wyjeździe. 3) Czy kogoś poznasz w Krk? Głupiec na początku może oznaczać, że ten wyjazd może być początkiem nowych znajomości, Sąd zmiana w życiu - pozytywna. Może bardziej się otworzysz na innych, na zabawę, na chwilę zapomnienia. R buław, kulminacyjny ktoś będzie próbował Cię zauroczyć Zainicjuje rozmowę, będzie pytał się skąd przyjechałaś. Może nawet wymienicie się numerami, albo dacie na siebie namiary. Cytuj
panna.marta Napisano 12 Marca 2014 Napisano 12 Marca 2014 Zadałam kartom nowe pytanie, konkretne: Jak mi minie mój wyjazd do Krakowa 28 marca? - Paź kielichów, As kielichów, Król mieczy --> HB Mag bardzo dobrze, mysle,ze poznasz tam kogos lub spotkasz Jakie będą moje wrażenia po powrocie? - Król kielichów, Księżyc, 4 denarów --> HB Głupiec, Cesarz bedziesz wspominac cieplo ten wyjazd i troszke moze Cie zlapac dolek,ze wrocilas do rzeczywistosci Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam kogoś fajnego w Krakowie? - Głupiec, Sąd, Rycerz buław --> HB Kochankowie Poznasz lub spotkasz kogos kogo juz znasz,ale nadejdzie czas rozejscia sie i powrotu do domu Cytuj
Gość Linkinia Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 To już jutro! Jak ktoś z was ma ochote jeszcze zinterpretować, to zapraszam Cytuj
Beata39 Napisano 27 Marca 2014 Napisano 27 Marca 2014 Zadałam kartom nowe pytanie, konkretne: Jak mi minie mój wyjazd do Krakowa 28 marca? - Paź kielichów, As kielichów, Król mieczy --> HB Mag dla mnie jesteś paziem, będziesz podekscytowana, ale rządzić będzie król, ustali fajny program odpoczynku Jakie będą moje wrażenia po powrocie? - Król kielichów, Księżyc, 4 denarów --> HB Głupiec, Cesarz Będziesz marzyc o jeszcze jednym tak cudownie spędzonym dniu, radocha jak u małego dziecka Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam kogoś fajnego w Krakowie? - Głupiec, Sąd, Rycerz buław --> HB Kochankowie Podczas zabawy na koncercie poznasz jakiegoś bardzo dynamicznego rycerza, zawiąże się znajomość. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 29 Marca 2014 Napisano 29 Marca 2014 Bardzo dziękuję za wszystkie interpretacje! WERYFIKACJA Całą wycieczkę zaplanował tata i również na miejscu przewodził. Pogoda dopisała, więc bardzo przyjemnie się nam zwiedzało, zrobiliśmy baaaardzo długi spacer. Przed budynkiem, w którym miał się odbyć koncert, zauważyłam chłopaka, który mi bardzo kogoś przypominał. Podeszłam i nawiązałam rozmowę. Okazało się, że trafnie rozpoznałam bohatera pewnego teledysku Koncert był fantastyczny, co tu dużo mówić. Bylam i jestem szczęśliwa Wróciliśmy ok.2 w nocy, byłam śpiąca. Dużo zobaczyłam, widoki i koncert wzbogaciły mnie, poruszyły, złożyłam sobie pare postanowień. I jestem mega wdzięczna tacie. Jak mi minie mój wyjazd do Krakowa 28 marca? - Paź kielichów, As kielichów, Król mieczy --> HB Mag Plan wycieczki opracuje tata i to on będzie ''dowodził''. Będzie też trochę spontanicznie, wesoło, z dużą ilością wrażeń, mogę się wzruszyć podczas koncertu. Będzie rozpierała mnie energia. Jakie będą moje wrażenia po powrocie? - Król kielichów, Księżyc, 4 denarów --> HB Głupiec, Cesarz Będę bardzo wdzięczna tacie, zachwycona, rozmarzona, zadumana wręcz... Przeżyję bardzo emocjonalnie koncert. Albo o kimś będę myślała? Król kielichów zaintrygował mnie, bo tak wyskoczył na samym początku... zamiast królowej. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam kogoś fajnego w Krakowie? - Głupiec, Sąd, Rycerz buław --> HB Kochankowie Hm... będę rozmawiała z mężczyzną przed koncertem albo będzie siedział obok mnie i zwrócimy na siebie uwagę. Zrobi na mnie duże wrażenie. Jak mi minie mój wyjazd do Krakowa 28 marca? - Paź kielichów, As kielichów, Król mieczy --> HB Mag - Wycieczka będzie dowodził mężczyzna, będzie wesoło, ten wyjazd spełni Twoje oczekiwania.Może po drodze jakaś miła niespodzianka. Jakie będą moje wrażenia po powrocie? - Król kielichów, Księżyc, 4 denarów --> HB Głupiec, Cesarz - Docenisz starania rodziców.W królu kielichów mógł pokazać sie właśnie Twój tata-jako wspaniały organizator, uczynny, serdeczny człowiek.Po powrocie będziesz mu wdzięczna, poniewaz wyjazd uznasz za bardzo udany. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam kogoś fajnego w Krakowie? - Głupiec, Sąd, Rycerz buław --> HB Kochankowie - Tak będzie okazja aby nawiązac kontakt z mężczyzna.Pan -byc może tu jako rycerz buław[przyjedzie na koncert z innego miasta] Cos zaiskrzy między wami... 1) Jak minie Tobie wyjazd, z pewnością rodzinnie i wesoło, co mogą świadczyć kielichy. Jest to chyba Wasz pierwszy taki wyjazd na koncert, tutaj nad wszystkim będzie czuwać K mieczy, jak wspomniałaś Twój tata. Moim zdaniem G kielichów może też być oznaką dobrej zabawy, a więc dużo śmiechów, wzruszeń i przyjemnych chwil, w gruncie rzeczy będziecie się dobrze bawić, wiedząc, że o wszystko zatroszczy się głowa rodziny i przewodnik, przywódca tego wyjazdu, a więc też będziecie czuć się bezpiecznie. 2) Jakie wrażenia po powrocie? Będziecie to wspominać ( z podekscytowaniem ). K kielichów na początku hmm, może spotkasz tam tylu fajnych facetów, że będą Ci siedzieć w głowie i będziesz nad nimi rozmyślać Wrócicie do stałych zajęć, trudno będzie się zabrać do tego, zwłaszcza po ekscytującym wyjeździe. 3) Czy kogoś poznasz w Krk? Głupiec na początku może oznaczać, że ten wyjazd może być początkiem nowych znajomości, Sąd zmiana w życiu - pozytywna. Może bardziej się otworzysz na innych, na zabawę, na chwilę zapomnienia. R buław, kulminacyjny ktoś będzie próbował Cię zauroczyć Zainicjuje rozmowę, będzie pytał się skąd przyjechałaś. Może nawet wymienicie się numerami, albo dacie na siebie namiary. Zadałam kartom nowe pytanie, konkretne:Jak mi minie mój wyjazd do Krakowa 28 marca? - Paź kielichów, As kielichów, Król mieczy --> HB Mag bardzo dobrze, mysle,ze poznasz tam kogos lub spotkasz Jakie będą moje wrażenia po powrocie? - Król kielichów, Księżyc, 4 denarów --> HB Głupiec, Cesarz bedziesz wspominac cieplo ten wyjazd i troszke moze Cie zlapac dolek,ze wrocilas do rzeczywistosci Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam kogoś fajnego w Krakowie? - Głupiec, Sąd, Rycerz buław --> HB Kochankowie Poznasz lub spotkasz kogos kogo juz znasz,ale nadejdzie czas rozejscia sie i powrotu do domu Zadałam kartom nowe pytanie, konkretne:Jak mi minie mój wyjazd do Krakowa 28 marca? - Paź kielichów, As kielichów, Król mieczy --> HB Mag dla mnie jesteś paziem, będziesz podekscytowana, ale rządzić będzie król, ustali fajny program odpoczynku Jakie będą moje wrażenia po powrocie? - Król kielichów, Księżyc, 4 denarów --> HB Głupiec, Cesarz Będziesz marzyc o jeszcze jednym tak cudownie spędzonym dniu, radocha jak u małego dziecka Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam kogoś fajnego w Krakowie? - Głupiec, Sąd, Rycerz buław --> HB Kochankowie Podczas zabawy na koncercie poznasz jakiegoś bardzo dynamicznego rycerza, zawiąże się znajomość. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 29 Marca 2014 Napisano 29 Marca 2014 Bardzo dziękuję za wszystkie interpretacje! WERYFIKACJA Całą wycieczkę zaplanował tata i również na miejscu przewodził. Pogoda dopisała, więc bardzo przyjemnie się nam zwiedzało, zrobiliśmy baaaardzo długi spacer. Przed budynkiem, w którym miał się odbyć koncert, zauważyłam chłopaka, który mi bardzo kogoś przypominał. Podeszłam i nawiązałam rozmowę. Okazało się, że trafnie rozpoznałam bohatera pewnego teledysku Koncert był fantastyczny, co tu dużo mówić. Bylam i jestem szczęśliwa Wróciliśmy ok.2 w nocy, byłam śpiąca. Dużo zobaczyłam, widoki i koncert wzbogaciły mnie, poruszyły, złożyłam sobie pare postanowień. I jestem mega wdzięczna tacie. Jak mi minie mój wyjazd do Krakowa 28 marca? - Paź kielichów, As kielichów, Król mieczy --> HB Mag Plan wycieczki opracuje tata i to on będzie ''dowodził''. Będzie też trochę spontanicznie, wesoło, z dużą ilością wrażeń, mogę się wzruszyć podczas koncertu. Będzie rozpierała mnie energia. Jakie będą moje wrażenia po powrocie? - Król kielichów, Księżyc, 4 denarów --> HB Głupiec, Cesarz Będę bardzo wdzięczna tacie, zachwycona, rozmarzona, zadumana wręcz... Przeżyję bardzo emocjonalnie koncert. Albo o kimś będę myślała? Król kielichów zaintrygował mnie, bo tak wyskoczył na samym początku... zamiast królowej. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam kogoś fajnego w Krakowie? - Głupiec, Sąd, Rycerz buław --> HB Kochankowie Hm... będę rozmawiała z mężczyzną przed koncertem albo będzie siedział obok mnie i zwrócimy na siebie uwagę. Zrobi na mnie duże wrażenie. Jak mi minie mój wyjazd do Krakowa 28 marca? - Paź kielichów, As kielichów, Król mieczy --> HB Mag - Wycieczka będzie dowodził mężczyzna, będzie wesoło, ten wyjazd spełni Twoje oczekiwania.Może po drodze jakaś miła niespodzianka. Jakie będą moje wrażenia po powrocie? - Król kielichów, Księżyc, 4 denarów --> HB Głupiec, Cesarz - Docenisz starania rodziców.W królu kielichów mógł pokazać sie właśnie Twój tata-jako wspaniały organizator, uczynny, serdeczny człowiek.Po powrocie będziesz mu wdzięczna, poniewaz wyjazd uznasz za bardzo udany. Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam kogoś fajnego w Krakowie? - Głupiec, Sąd, Rycerz buław --> HB Kochankowie - Tak będzie okazja aby nawiązac kontakt z mężczyzna.Pan -byc może tu jako rycerz buław[przyjedzie na koncert z innego miasta] Cos zaiskrzy między wami... 1) Jak minie Tobie wyjazd, z pewnością rodzinnie i wesoło, co mogą świadczyć kielichy. Jest to chyba Wasz pierwszy taki wyjazd na koncert, tutaj nad wszystkim będzie czuwać K mieczy, jak wspomniałaś Twój tata. Moim zdaniem G kielichów może też być oznaką dobrej zabawy, a więc dużo śmiechów, wzruszeń i przyjemnych chwil, w gruncie rzeczy będziecie się dobrze bawić, wiedząc, że o wszystko zatroszczy się głowa rodziny i przewodnik, przywódca tego wyjazdu, a więc też będziecie czuć się bezpiecznie. 2) Jakie wrażenia po powrocie? Będziecie to wspominać ( z podekscytowaniem ). K kielichów na początku hmm, może spotkasz tam tylu fajnych facetów, że będą Ci siedzieć w głowie i będziesz nad nimi rozmyślać Wrócicie do stałych zajęć, trudno będzie się zabrać do tego, zwłaszcza po ekscytującym wyjeździe. 3) Czy kogoś poznasz w Krk? Głupiec na początku może oznaczać, że ten wyjazd może być początkiem nowych znajomości, Sąd zmiana w życiu - pozytywna. Może bardziej się otworzysz na innych, na zabawę, na chwilę zapomnienia. R buław, kulminacyjny ktoś będzie próbował Cię zauroczyć Zainicjuje rozmowę, będzie pytał się skąd przyjechałaś. Może nawet wymienicie się numerami, albo dacie na siebie namiary. Zadałam kartom nowe pytanie, konkretne:Jak mi minie mój wyjazd do Krakowa 28 marca? - Paź kielichów, As kielichów, Król mieczy --> HB Mag bardzo dobrze, mysle,ze poznasz tam kogos lub spotkasz Jakie będą moje wrażenia po powrocie? - Król kielichów, Księżyc, 4 denarów --> HB Głupiec, Cesarz bedziesz wspominac cieplo ten wyjazd i troszke moze Cie zlapac dolek,ze wrocilas do rzeczywistosci Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam kogoś fajnego w Krakowie? - Głupiec, Sąd, Rycerz buław --> HB Kochankowie Poznasz lub spotkasz kogos kogo juz znasz,ale nadejdzie czas rozejscia sie i powrotu do domu Zadałam kartom nowe pytanie, konkretne:Jak mi minie mój wyjazd do Krakowa 28 marca? - Paź kielichów, As kielichów, Król mieczy --> HB Mag dla mnie jesteś paziem, będziesz podekscytowana, ale rządzić będzie król, ustali fajny program odpoczynku Jakie będą moje wrażenia po powrocie? - Król kielichów, Księżyc, 4 denarów --> HB Głupiec, Cesarz Będziesz marzyc o jeszcze jednym tak cudownie spędzonym dniu, radocha jak u małego dziecka Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam kogoś fajnego w Krakowie? - Głupiec, Sąd, Rycerz buław --> HB Kochankowie Podczas zabawy na koncercie poznasz jakiegoś bardzo dynamicznego rycerza, zawiąże się znajomość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi