iza21 Napisano 7 Kwietnia 2009 Napisano 7 Kwietnia 2009 (edytowane) Miałam dziś straszny sen w sumie to koszmar. Schodze na dół po schodach i wychodze przed mój dom na trawie na łóżku szpitalnym leży mój były chłopak ma zamknięte oczy. Patrze na niego z daleka, chce w tym momencie podejść do niego ale dwie kobiety odchodzą od jego łóżka i zabierają kawałki jego ciała, mówiąc, że on jest po operacji, że jest z nim bardzo źle i że nie moge do niego podejść. Ja odchodze i patrze na niego,nadal widze że leży nadal na łózku i się nie rusza. Towarzyszy mi nieopisane uczucie rozpaczy i lęku. Wracam do domu po koc dla niego.Myśle przy tym gorączkowo, że musze mu pomoc, że może on potrzebuje koc bo nie ma sie czym przykryć. Mijam moją mame,która pyta się mnie po co biore z domu koc odpowiadam jej,że musze go przykryć ponieważ on leży i napewno jest mu bardzo zmino. Mama odpowiada, że już mu zaniosła kołdre i że koc jest mu niepotrzebny.Jestem w domu ale cały czas się boję co dalej z nim będzie czy wszystko jest ok mam dziwne przeczucie, że jest bardzo źle,czekam. Schodze znowu na dół żeby móc go zobaczyć ale w miejscu gdzie stało to łóżko z nim leżącym jest pusto. Pytam się jakiejś kobiety gdzie on jest odpowiada mi, że on nie żyje. Spoglądam dalej i widze świeżo zasypany grób z krzyżem. Zorientowałam się, że jest już po jego pogrzebie. Spotykam moją mame i pytam się jej dlaczego nie powiedziała mi, ze on zmarł i że był już pogrzeb a ona na to, że chciała mi tego oszczędzić bo wie jakbym mogła to przeżyć. Podchodze do grobu,stoje przed nim i patrze na niego jest zasypany ciemną ziemią. Czuje totalny strach i rozpacz, cały czas płacze. TE emocje towarzyszyły mi przez cały sen. Obudziałam się i już do rana nie spałam. Oprócz całego obrazu sennego, który był straszny,jego śmierć i te uczucie rozpaczy dziwne było to, że nazywałam go innym imieniem niż ma w rzeczywistości, chociaż dobrze go widziałam i wiem że to mój były chłopak mi sie śnił. Opisałam ten sen ponieważ dawno nie śniło mi się coś równie smutnego. Prosze o pomoc w interpretacji. Edytowane 8 Kwietnia 2009 przez iza21
iza21 Napisano 9 Kwietnia 2009 Autor Napisano 9 Kwietnia 2009 Proszę o pomoc w interpretacji snu, jest to ważne dla mnie ze względu na istote i uczucia towarzyszące we śnie
Rekomendowane odpowiedzi