Arshi Napisano 12 Marca 2014 Napisano 12 Marca 2014 1). Jak postrzega szef moja pracę? as mieczy - widzi ze jest potencjal? 2). Czy szef jest zadowolony z mojej pracy? cesarz - najwyrazniej uwaza ze jest ok 3). Moje mocne strony w pracy? 8 moent - ze jak zarzuca mnie robota to robie az zrobie 4). Moje słabe strony w pracy? ksiezyc - nie zna ich? moze ukrywam labe strony i problemy az je nie rozwiaze 5). Mam szansę na rozwój w tej pracy? krol moent - chyba juz nie 6). Mam szansę na podwyżkę? 4 monet - nic nie dostane wiecje 7). Najbliższa przyszłość do 3 miesięcy? 10 mieczy 2 kielichy giermek mieczy - spiecie klotnie.. 8). Dalsza przyszłość do roku czasu? 7 bulaw 7 kilichow smierc - zmiana pracy? Dzieki za karty LULU Cytuj
Sierva Napisano 12 Marca 2014 Napisano 12 Marca 2014 1. uważa, że myślisz logicznie, nie kierujesz się emocjami, lecz analizujesz fakty 3. pracowitość 4 bujanie w obłokach, nierealne plany 5. może szansa na podwyżkę? 6. na razie chyba bez zmian 7. 17+17+13= 47 47 -22=25-22=3 Cesarzowa może zmienisz swoje plany, jakiś etap się zakończy ( z jakichś planów będziesz musiała zrezygnować), co będzie wiązało się z założeniem rodziny. ot, taka moja interpretacja Cytuj
panna.marta Napisano 12 Marca 2014 Napisano 12 Marca 2014 1). Jak postrzega szef moja pracę? as mieczy - dociagnelabym cos do asa, ocenia Cie dosc krytycznie,ale dobrze. Masz swoje zdanie i potrafisz wyciagnac wnioski/ 2). Czy szef jest zadowolony z mojej pracy? cesarz - tak 3). Moje mocne strony w pracy? 8 moent - to co robisz ma sens i po prostu przynosi dobre zyski, jestes pracowity. 4). Moje słabe strony w pracy? ksiezyc - czasem bujasz w oblokach, moze cos trzeba Ci wytlumaczyc dwa razy zanim zrozumiesz? 5). Mam szansę na rozwój w tej pracy? krol moent - tak, choc duzo juz umiesz 6). Mam szansę na podwyżkę? 4 monet - nic, to co dostales to juz maximum i powinienes sie z tego cieszyc 7). Najbliższa przyszłość do 3 miesięcy? 10 mieczy 2 kielichy giermek mieczy - mysle,ze cos Ci sie moze nie spodobac i bedziesz mial mieszane uczucia co do dalszej pracy tutaj 8). Dalsza przyszłość do roku czasu? 7 bulaw 7 kilichow smierc - moze byc jakas bitwa w myslach, ze mogloby byc lepiej, mysle,ze odejdziesz sam.... Cytuj
Arshi Napisano 12 Marca 2014 Autor Napisano 12 Marca 2014 Kto wie moze znajde lepsza prace Konkurencja mnie podkupi haha Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 12 Marca 2014 Maestro Napisano 12 Marca 2014 Juz Ci pisałam, wiesz gdzie:) Szef wiudzi Ciebie jako inteligentnego faceta,dostrzega Twoją skrupulatnośc, pracowitość i opanowanie, natomiast TY masz za dużo lęków i obaw w sobie. Jak dla mnie może być afera w pracy, w wyniku której dojdziecie do porozumienia, natomiast uważam, że zaczniesz szukać i wcześniej czy później coś znajdziesz.Szef to skąpiec, na podwyżke nie licz... Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Marca 2014 Napisano 13 Marca 2014 Wroce to tak po poludniu pointerpretuje takze. Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Marca 2014 Napisano 13 Marca 2014 Dobra jest. Autobus pozniej jedziemy, wiec mam chwile. Ogolnie w tej pracy to, co juz wypracowales, jest Twoje. Masz bardzo lotny umysl, umiesz szybko znalesc rozwiazanie, wniknac gleboko w kazdy problem i szef to widzi. Ponadto, co potrafisz, to tak skupic sie na pracy, ze rzetelnie, konsekwentnie i krok po kroku, realizujesz swoje cele. Taki dobry, godny zaufania pracownik, na ktorym mozna polegac. Twoje slabe strony, to moze byc chwilami niepewnosc, czy aby to, co robisz, nie wiem, decyzje, ktore podejmujesz, czy aby sa one wlasciwe. A Twoja niepewnosc jest nieuzasadniona. Jednak czasem potrzebujesz pewne sprawy przemyslec i to bywa widoczne na zewnatrz. Jednak zle nie jest. Co przyjdzie dalej w ciagu miesiaca, to moga byc jakies rozmowy z szefem, gdzie bedziesz probowal przeforsowac jakies swoje wlasne poglady albo jakos bardziej sie zaczac w tej pracy urzeczywistniac, realizowac i to tez mozesz przekazac slownie szefowi, w formie takiej wlasnie rozmowy. Z sumowania HB masz tu Wisielca i Cesarzowa, wiec jak najbardziej jakbys probowal, a moze obaj, Ty z szefem, znalesc jakas inna forme bycia w tej pracy. Wlasnie, zeby sie moc dalej rozwijac. Jednak nie sadze, zeby tak sie stalo, jako ze karty dosc stabilne sa i pokazuje, ze w tych ramach obecnych, nowych horyzontow nie zobaczysz. No tu szczyt tego osiagnales, co osiagnac mogles. Dalej widac zmiany przede wszystkim, ktore beda zachodzily na plaszczyznie mentalnej u Ciebie i duzo myslenia, zastanawiania sie. Dojrzewanie, tak mysle, do zmiany tej pracy na inna. Pracy innej tu jeszcze nie widac, ale widac te rozmyslanie u Ciebie i brak zdecydowanie zadowolenie w obecnej pracy. Ty chcesz czegos, gdzie moglbys sie rozwijac, nie tylko miec prace. Tu masz prace, ale rozwoju juz nie bedzie (po tych kartach patrzac), takze bedziesz mial dylemat i patrzac po Smiertce na koncu, bedziesz podarzal myslami w kierunku zostawienia tej pracy. Cytuj
piesekpreriowy Napisano 13 Marca 2014 Napisano 13 Marca 2014 Ja tego króla monet postrzegam jako awans, ale jestem początkująca więc mogę się mylić. Cytuj
Arshi Napisano 13 Marca 2014 Autor Napisano 13 Marca 2014 Sacralku o moim stanie w tej pracy dobrze opisalas, 0 mozliwosci awansu... na horyzoncie jest jeden ciekawy temat w pracy a pozniej juz szykuje sie posucha i ciagle klepanie niechcianych przez innych spraw... I juz same tematy nierozwojowe.... Cytuj
Gość Mana Napisano 14 Marca 2014 Napisano 14 Marca 2014 Szef widzi, że jesteś inteligentny i masz jeszcze pole do rozwoju, masz spory potencjał. Jest zadowolony z Twojej pracy, zadomowiłeś się już tam. Rozwijasz się, być może dbasz o szczegóły i to są jedne z Twych mocnych stron. Twoimi słabymi stronami są głównie Twoje lęki, może czasami trochę roztrzepany taki zamyślony jesteś ;P czy rozmarzony. Szanse najwyżej jakieś niewielkie. Zbyt dużo szans na ten rozwój nie ma. Podwyżka to raczej nie W ciągu tych 3 miesięcy - hmm... może zmiana pracy, albo takie jakieś poirytowanie tym co jest i że więcej za dużo nic nie ma. Po czym coś może się ruszyć, jakiś dodatkowy obowiązek, zadanie itp. Dalsza przyszłość... to jakiś ruch w interesie, trochę takiego rozmarzenia po czym albo jakaś zmiana w pracy albo pracy. Coś co wpłynie na zmianę spojrzenia na to co Cię otacza, inny pryzmat. Wszystkiego dobrego Cytuj
Trida Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 1). Jak postrzega szef moja pracę? as mieczy Zastanawiam się, czy nie chce Cię przenieść, dać czegoś nowego, innego 2). Czy szef jest zadowolony z mojej pracy? cesarz tak, zdecydowanie 3). Moje mocne strony w pracy? 8 moent cierpliwość, sumienność, staranność, chęć dokształcania się. 4). Moje słabe strony w pracy? ksiezyc bujanie w obłokach? Pomysły ‘jak z kosmosu’, czasami nie do zrealizowania. 5). Mam szansę na rozwój w tej pracy? krol moent tak, zdecydowanie. 6). Mam szansę na podwyżkę? 4 monet oj nie nie nie tak prędko jakbyś się tego spodziewała. 7). Najbliższa przyszłość do 3 miesięcy? 10 mieczy 2 kielichy giermek mieczy 10mieczy to pełnia, spełnienie. Niestety finansowo wydaje mi się, ze więcej tutaj nie osiągniesz. Możesz się jeszcze czegoś nauczyć (giermek mieczy), bądź dostać kogoś na przeszkolenie ale finansowo bd cały czas to samo. 8). Dalsza przyszłość do roku czasu? 7 bulaw 7 kilichow smierc zastanów się, czy nie ma czegoś lepszego na horyzoncie Cytuj
Arshi Napisano 15 Marca 2014 Autor Napisano 15 Marca 2014 10 mieczy to tez kleska ;p A szukam czegos nowego... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi