Nefrete Napisano 12 Marca 2014 Napisano 12 Marca 2014 Witam, Zobaczyłam bardzo fajny rozkład u Euterpe (z czego od razu jej ślicznie dziękuję) i postanowiłam poprosić koleżankę aby go dla mnie wykonała z racji tego iż kompletnie się na tym nie znam opis sytuacji: rozstałam sie dawno temu z moim byłym, ale nadal utrzymywaliśmy kontakt i spotykaliśmy sie co jakiś czas, wciąż nas do siebie ciągnie i czujemy ogromną chemię i więź. Na dzień dzisiejszy postanowiłam go poolewać aby zobaczyć co z tego wyniknie 1. Pozycja wyjściowa, pytający -krol bulaw - on teraz jakby zaczynal dzialac i jest bardzo dominujacy badzo uparty ale tez nie moze wytrzymac juz tego zastoju i zacznie w pelni dzialac 2. Przeszkoda -krolowa bulaw - jednak jakas kobieta brunetka o jasnych oczach i silna osobowosc jest przeszkoda lub twoje nastawienie do niego ale to by bylo takie ze za badzo bys nim rzadzila i za duzo dzialala a teraz przeciez nic nie robisz 3. Istota całej sprawy -papiez - istota jest jego zasadniczosc dominacja brak ugiecia sie i dostosowania do drugiej osoby on widzi tylko siebie i swoje korzysci i tego sie caly czas trzyma i nie odpusci 4. Przyszłość dla danej sprawy -3 mieczy/9 puch/9 mieczy=pustelnik - po pierwszej karcie bylo zal bol lzy i rozstanie a teraz wychodzi ze na chwile wrocicie do siebie po tym rozpaczaniu i bedzie juz nawet bardzo dobrze ale potem znowu jakis cios i bedzie bardzo ciezko i generalnie poczucie pustki myslenia nad tym wszystkim i wycofania 5. Stan obecny, który mija -kaplanka/7 denarow/ krol mieczy = cesarz - mija na pewno to zawieszenie i brak kontaktu i ta jego postawa taka niedotepna i nieugieta tez no i tak jak pisalam tez niepewnosc mija i ukrywanie uczuc i w ogole wszystkich emocji 6. Najbliższa przyszłość -3 pucharow - najblizsza przyszlosc bardzo dobra, radosc szczescie chyba odnowienie kontaktu i to bedzie bardzo przyjemne odnowienie 7. Aktualna sytuacja -2 mieczy/4bulaw/3denary= slonce - okres wahania zastanawiania sie niezdecydowania ale znowu wyszlo ze niedlugo wszystko sie zmieni widac chwilowa radosc i szczescie i zblizenie jakby nastapilo w koncu porozumienie miedzy wami wreszcie sie dogadacie i odtad zaczniecie wszystko inaczej ale duzo lepiej bedziecie sie soba cieszyc 8. Otoczenie, na co można liczyć- paz puch - mozna liczyc na przychylosc ze strony otoczenia i juz teraz wszystko sie bedzie ukladac bardzo dobre warunki do pogodzenia sie i bedzie panowal spokoj 9. Obawy/ nadzieje-sad/wisielec - obawy powrotu do siebie i tez zamkniecia sie tylko i wylacznie na siebie nawzajem na swoje towarzystwo obawy przed rezygnacja z dotychczasowego zycia przed taka wielka zmiana i odrodzeniem tego zwiazku nadzieje -na staly zwiazek na zmiane perspektywy i dostrzezenia plusow stalego zwiazku i wspolnego zycia on moze miec tez nadzieje ze nic nie bedzie musial robic w twoim kierunku ze samo jakos sie ulozy 10. Rezultat, karta końcowa, zamykająca rozkład - slonce/ryc puch/ksiezyc = kochankowie - ogolnie przyszlosc jest niepewna i jeszcze jakby nie ustalona wszystko zalezy od tego czy sie pogodzicie i otworzycie na siebie na nowo jesli staniecie sie dla siebie przyjaciolmi to bedziecie mogli zaczac ten etap od nowa razem jesli on sie pokieruje sercem ale zmieni postawe zacznie brac odpowiedzialnosc za siebie i swoje czyny to tez na razie tego nie widac w tym wyniku chociaz koncowka jest jeszcze niewiadoma wiec wszystko mozliwe Czy ktos pomoze w interpretacji będę bardzo wdzięczna Cytuj
piesekpreriowy Napisano 13 Marca 2014 Napisano 13 Marca 2014 Ja się nie zgadzam z końcówką. Ja odczytuję zestawienie słońce, rycerz pucharów, księżyc i kochankowie jako potajemny romans. W kontekście innej kobiety w rozkładzie wszystko mi się zgadza. 1 Cytuj
Trida Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 1. Pozycja wyjściowa, pytający -krol bulaw pytającym jesteś Ty nie on wiec dwie opcje – albo Twoje myśli krążą wokół niego albo wokół nowego pana lub nadziei na poznanie kogoś nowego. Ale czytając Twój opis – myślisz o nim. 2. Przeszkoda -krolowa bulaw I znów dwie opcje – albo Ty i Twoje podejście (ogień to jednocześnie też takie igranie, zabawa, stąpanie po cienkiej linii, zabawa, granie czyimś kosztem etc) albo kolega zaczyna być zmęczony Twoimi zagrywkami i możliwe, ze kogoś poznał. 3. Istota całej sprawy -papiez Oj ‘tak będzie lepiej’, żebyście byli osobno. Takie moje zdanie. Karta Papieża często mi na to wskazywała. 4. Przyszłość dla danej sprawy -3 mieczy/9 puch/9 mieczy=pustelnik nie wiem czy w 3 mieczy nie ma jego odpuszczenia, dania sobie spokoju, spotkań z innymi a w 9 mieczy twoje zdziwienie trochę i na pewno ogólny smutek. Każdy z Was pójdzie w swoją stronę, zajmie się swoimi sprawami z lekką dozą smutku. Ale już osobno, na co wskazuje pustelnik 5. Stan obecny, który mija -kaplanka/7 denarow/ krol mieczy = cesarz mija Twoja dominacja, Twoje ‘na wierzchu’ itd. Wydaje mi się, ze on zaczyna być zmęczony zaistniałą sytuacją. 6. Najbliższa przyszłość -3 pucharow albo trójkąt miedzy Wami (Ty, on i jakaś pani) albo każde imprezuje w swoim gronie. 7. Aktualna sytuacja -2 mieczy/4bulaw/3denary= slonce Sytuacja do odratowania w gruncie rzeczy. Niby coś jest, jeśli się nad tym popracuje. 8. Otoczenie, na co można liczyć- paz puchna nową znajomość ewentualnie ‘dociągniecie ’tego, co jest. Ale fajerwerków po tej relacji bym się nie spodziewała. 9. Obawy/ nadzieje-sad/wisielec nie interpretuję.Chybaże obawy to sąd – że jednak Twoje zachowania nie przyniosą oczekiwanych rezultatów. Nadzieje – wisielec – że ta relacja się jednak nie skoczy tak szybko. 10. Rezultat, karta końcowa, zamykająca rozkład - slonce/ryc puch/ksiezyc = kochankowie może kilka spotkań między Wami jeszcze ale w księżycu – nie zdziwiłabym się, gdyby kolega Cie lekko zaczął okłamywać, manipulować Tobą etc. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi