NarratorkaHorrorow Napisano 12 Marca 2014 Napisano 12 Marca 2014 W związku z faktem iż w spółce jest coraz gorzej,zastanawiam się czy moje dni nie są aby policzone. Zapytałam więc Jak będzie wyglądać moja praca w firmie do września br ? Papież 7 mieczy Sąd ostateczny Mam wrażenie że do terminu który wskazałam pracować tam nie będe.A jeśli będe- niewątpliwie będę się męczyć.W papieżu widze swoje starania,zaś 7 Mieczy w towarzystwie sądu każe mi się zastanowić czy nie dojdzie do sytuacji w której pracę będę traktować jak kołchoz i będę brać pod uwagę zmianę sytuacji życiowej. Moja pozycja w organizacji 9 denarów 7 mieczy 6 mieczy tu mam problem, nie wiem czy nie większy przez niefortunne pytanie.Wydaje mi się jednak że może moja pozycja jest o wiele słabsza niż mi się wydaje.Być może tylko ja uważam że jestem dobra i staram się jak mogę- idealizuje swoje działania w 9 denarów, zaś prawda jest inna -wypadam najgorzej w całym zespole. Mam mętlik w głowie, Cytuj
Gość Euterpe Napisano 13 Marca 2014 Napisano 13 Marca 2014 powiedziałabym, że do tego czasu, którym ograniczyłaś albo dostaniesz awans, albo Cię zwolnią lub zdegradują na niższe stanowisko końcowe karty pokazują zmianę sytuacji... teraz jest dobrze, ale później może już tak nie być... Cytuj
piesekpreriowy Napisano 13 Marca 2014 Napisano 13 Marca 2014 Ja widzę to tak, że jeśli wiesz że w firmie źle się dzieje to mimo, że jesteś papieżem, czyli robisz dobrze swoją pracę co pracodawcy widzą to nie zmieni faktu, że 7 mieczy i sąd rozsądzą jakieś machlojki w firmie, które nie wynikają z twojej winy, ale się odbiją na tobie. W pytaniu o pozycję w firmie ponownie pojawia się 7 mieczy. Ja tą kartę postrzegam jako jakieś oszustwa. Coś tam się źle dzieje w spółce. Myślę, że tam nie zostaniesz. Odnoszę wrażenie, że będziesz miała tego dosyć. Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 13 Marca 2014 Autor Napisano 13 Marca 2014 Dziękuje, Rzeczywiście nie dzieje się dobrze, śmiało można założyć że coraz gorzej. Boję się utraty pracy,bowiem nie mam nic na oku.Mam nadzieje że wszystko się jakoś ułoży. Cytuj
pawel116 Napisano 14 Marca 2014 Napisano 14 Marca 2014 (edytowane) Wg mnie będziesz tam pracować, jednak oni będą się zastanawiali co z Tobą zrobić... Mają Cię na celowniku w tej 7 Mieczy. Jeszcze kilka tygodni temu pytałaś jak Ci pójdzie szkolenie, a teraz mówisz o zwolnieniu. Fajnie... Edytowane 14 Marca 2014 przez pawel116 Cytuj
x-latek Napisano 14 Marca 2014 Napisano 14 Marca 2014 zaś 7 Mieczy w towarzystwie sądu każe mi się zastanowić czy nie dojdzie do sytuacji w której pracę będę traktować jak kołchoz A tu to się śmiałem:lol: Jak będzie wyglądać moja praca w firmie do września br ?Papież 7 mieczy Sąd ostateczny Tak czy siak do września/wcześniej czy później sprawy powinny obrócić się na Twoją korzyść. Ten Sąd załatwia sprawę pozytywnie Ci. Można myśleć i w ten sposób też - masz tam 7 Mieczy, kartę nieszablonowych rozwiązań (to też jest jedno ze znaczeń tej karty) i potem Sąd, jeśli mówimy tu o zmianie to tylko korzystnej. Nawet i gdyby doszło do zmiany samej pracy to i powinnaś być zadowolona wtedy. Ten Papież to przynosi mi na myśl, jakby to Twe kierownictwo za sprawą swych ruchów sprawiło, że znajdziesz się w lepszej sytuacji. Będzie tu mało zależeć od Twych własnych działań jako że masz ten Sąd w rozkładzie, no i na dodatek tego Papieża. Moja pozycja w organizacji 9 denarów 7 mieczy 6 mieczy Jakoby wbrew pozorom obecnej sytuacji karty mówią moim zdaniem o bezpeczeństwie Twoim w pracy. Jest tam 9 Denarów i karta 6 Mieczy, która to mówi o wypłynięciu na bezpieczne wody. Może też właśnie poprzez jakieś niekonwencjonalne/nieformalne działania (7 Mieczy). Cytuj
Trida Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 Jak będzie wyglądać moja praca w firmie do września br ? Papież 7 mieczy Sąd ostateczny „Tak będzie lepiej dla Pani jeśli Panią zwolnimy”… Wybacz, za szczerość. Ale szukaj czegoś nowego. Moja pozycja w organizacji 9 denarów 7 mieczy 6 mieczy Jest niby ok, ale jak dla nich za mało się starasz. 9 denarów to ‘prawie pełnia’, to dawanie z siebie 90% a nie 100 a oni chcą 120% więc jesteś hmm… Niedochodowa… Oni patrzą teraz bardzo pod względem ‘opłacalności’ na pracowników. 7 mieczy – znów kłamstwa a 6 mieczy – odejście, odpłynięcie. Cytuj
piesekpreriowy Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 No tak, 6 mieczy to także podróż... Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 16 Marca 2014 Autor Napisano 16 Marca 2014 Dziękuje uprzejmie. Faktycznie karty wydają się jednoznaczne. Dużo pracy,czasu i energi poświęciłam dla tej firmy,więc na prawde szkoda mi że sprawy nabierają takiego obrotu.Trida- masz rację czas szukać czegoś innego i odciąć się od mrzonek. Cytuj
x-latek Napisano 2 Października 2014 Napisano 2 Października 2014 Mogłabyś to zweryfikować już? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi