kamla8622 Napisano 13 Marca 2014 Napisano 13 Marca 2014 Prosze o interpretacje snu Moj maz wyjechal zagranice do pracy a ja przedwczoraj mialam sen ze pojechalam tam do niego na pare dni w tym czasie maz zaginal poszukiwalam go przez caly sen.Kiedy siedzialam w domu ze wspolokatorami mojago meza wyszlam na ganek tam byla zgraja chlopakow a ja rozgladalam sie za mezem zauwazylam ze dziwnie patrza na mnie szybko weszlam do mieszkania a jeden z nich wywazyl dzwi i zucili sie na mnie chcialam krzyczec zeby mnie uslyszeli wspolokatorzy ale niepotrafilam Jeden z nich zaczal zdzierac zmenie ubrania i wtedy jakis chlopak wyskoczyl z pokoju i pogonil ich i dalszy ciag snu trwal w temacie poszukiwan meza ciaglego placzu Cytuj
OazaSpokoju Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 Za to autor posta nie jest upośledzony psychomotorycznie i może kliknąć regulamin, a potem poprawić tytuł. Nie traktuj wszystkich jak biedne nieuczone dzieci. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi