panna.marta Napisano 13 Marca 2014 Napisano 13 Marca 2014 Kupiłam sukienkę drogą internetową. Jak to zakup przez net-rzecz nie jest do końca pewna. Zapytalam kart jakie beda moje wrazenia kiedy przyjedzie paczka? król pucharów, 4 buław, 9 monet ->pustelnik IX wydaje mi się, że nie będzie źle choć uznam, że towar mógłby być lepszy... Czy będę zadowolona z niej? 6 pucharów, 4 mieczy, 8 pucharów -> wieża XVI mam nadzieję, że wyszły tu obawy, bo z tyvh kart to raczej wynika, że nie będę zadowolona Weryfikacja w przyszłym tygodniu Cytuj
piesekpreriowy Napisano 14 Marca 2014 Napisano 14 Marca 2014 Mi się wydaje, że pierwsze wrażenia będą pozytywne, spodoba się na perwszy rzut oka - król pucharów. Będzie pasować - 4 kijów, uznasz, że to słuszny zakup, może była nie droga. Ale jak będziesz ją nosić to uznasz że jakieś starsze sukienki są lepsze lub wygodniejsze. Będziesz wolała ubierać się w stare. Zobaczymy za kilka dni czy dobrze odczytałam karty;) 1 Cytuj
pawel116 Napisano 14 Marca 2014 Napisano 14 Marca 2014 Ja też uważam, że na początku Ci się spodoba i uznasz, że mądrze zrobiłaś kupując ją. Jednak później po założeniu może się okazać, że ma jakąś wadę i się nią rozczarujesz. Sam często kupuję tekstylia i ubrania przez neta, więc wiem jak to jest 1 Cytuj
Beata39 Napisano 14 Marca 2014 Napisano 14 Marca 2014 Pierwsze wrażenie bedzie pozytywne ale jak dla mnie to parę razy założysz i schowasz do szafy. Ale mam nadzieję, że się mylę, bo kupujemy aby w tym chodzić i się podobać innym. 1 Cytuj
Gość Mana Napisano 14 Marca 2014 Napisano 14 Marca 2014 Zapytalam kart jakie beda moje wrazenia kiedy przyjedzie paczka? król pucharów, 4 buław, 9 monet ->pustelnik IX powinno być ok. Znaczy się przyjdzie ta co zamówiłaś i powinna się Ci spodobać. Czy będę zadowolona z niej? 6 pucharów, 4 mieczy, 8 pucharów -> wieża XVI hmm... może Ci przypominać jakąś co już masz. W każdym razie możesz być średnio z niej zadowolona. Jakby coś Ci nie pasowało, czy nie tak leżała jak trzeba jestem ciekawa jak to faktycznie wyjdzie jak ona przyjdzie Pozdrawiam Cytuj
agaMAJ Napisano 14 Marca 2014 Napisano 14 Marca 2014 Będzie ok, paczka przyjdzie i się ucieszysz ale sukienka chyba częściej będzie wisieć w szafie niż będzie używana 1 Cytuj
Trida Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 Zapytalam kart jakie beda moje wrazenia kiedy przyjedzie paczka? król pucharów, 4 buław, 9 monet ->pustelnik IX Będzie fajna, innym będzie się wg mnie podobała, Tobie już niekoniecznie. Uznasz, ze są niedociągnięcia i za tą cenę mogłaś kupić coś lepszego. Czy będę zadowolona z niej? 6 pucharów, 4 mieczy, 8 pucharów -> wieża XVI Niby tak ale co i rusz bd coś znajdywała, że to nie tak, to nie leży itd. Możliwe, zę zwrócisz towar (o ile możesz). 1 Cytuj
Sanya Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 Wrażenia kiedy przyjedzie paczka? król pucharów, 4 buław, 9 monet ->pustelnik IX Pierwsze wrażenie może być dobre, możesz dostać komplement od jakiegoś mężczyzny, że Ci w niej ładnie Czy będę zadowolona z niej? 6 pucharów, 4 mieczy, 8 pucharów -> wieża XVI Sama jednak nie będziesz zadowolona do końca, tak jakbyś chciała ją oddać (8 pucharów). Życzę jednak żeby zakup był udany! 1 Cytuj
panna.marta Napisano 17 Marca 2014 Autor Napisano 17 Marca 2014 weryfikacja! No wiec: sukienka przyjechala bardzo szybko. Jest bardzo ladna, szczegolnie zaskoczyl mnie material-porzadny myslalam,ze bedzie gorszy. Ale...wyczailam mala dziurke z boku na szwie. No i poniewaz nie bylo nic w opisie, ze ma malutki defekt zdecydowalam,ze zadzownie i zglosze reklamacje. Odeslalam ja i mam dostac nowa wlascicielka pokryla wszystkie koszty. Cytuj
piesekpreriowy Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Czyli praktycznie wszystkie interpretacje były dobre. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi