Skocz do zawartości

zakup (ZWERYFIKOWANY)

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kupiłam sukienkę drogą internetową. Jak to zakup przez net-rzecz nie jest do końca pewna.

Zapytalam kart jakie beda moje wrazenia kiedy przyjedzie paczka?

król pucharów, 4 buław, 9 monet ->pustelnik IX

wydaje mi się, że nie będzie źle choć uznam, że towar mógłby być lepszy...

Czy będę zadowolona z niej?

6 pucharów, 4 mieczy, 8 pucharów -> wieża XVI

mam nadzieję, że wyszły tu obawy, bo z tyvh kart to raczej wynika, że nie będę zadowolona :(

Weryfikacja w przyszłym tygodniu

Napisano

Mi się wydaje, że pierwsze wrażenia będą pozytywne, spodoba się na perwszy rzut oka - król pucharów. Będzie pasować - 4 kijów, uznasz, że to słuszny zakup, może była nie droga.

Ale jak będziesz ją nosić to uznasz że jakieś starsze sukienki są lepsze lub wygodniejsze. Będziesz wolała ubierać się w stare.

Zobaczymy za kilka dni czy dobrze odczytałam karty;)

• Lubię to! 1
Napisano

Ja też uważam, że na początku Ci się spodoba i uznasz, że mądrze zrobiłaś kupując ją. Jednak później po założeniu może się okazać, że ma jakąś wadę i się nią rozczarujesz.

Sam często kupuję tekstylia i ubrania przez neta, więc wiem jak to jest :)

• Lubię to! 1
Napisano

Pierwsze wrażenie bedzie pozytywne ale jak dla mnie to parę razy założysz i schowasz do szafy. Ale mam nadzieję, że się mylę, bo kupujemy aby w tym chodzić i się podobać innym. :)

• Lubię to! 1
Napisano

powinno być ok. Znaczy się przyjdzie ta co zamówiłaś i powinna się Ci spodobać.

hmm... może Ci przypominać jakąś co już masz. W każdym razie możesz być średnio z niej zadowolona. Jakby coś Ci nie pasowało, czy nie tak leżała jak trzeba :mysli:

jestem ciekawa jak to faktycznie wyjdzie jak ona przyjdzie :slonko:

Pozdrawiam

Napisano

Będzie ok, paczka przyjdzie i się ucieszysz ale sukienka chyba częściej będzie wisieć w szafie niż będzie używana

• Lubię to! 1
Napisano

Będzie fajna, innym będzie się wg mnie podobała, Tobie już niekoniecznie. Uznasz, ze są niedociągnięcia i za tą cenę mogłaś kupić coś lepszego.

Niby tak ale co i rusz bd coś znajdywała, że to nie tak, to nie leży itd. Możliwe, zę zwrócisz towar (o ile możesz).

• Lubię to! 1
Napisano

Wrażenia kiedy przyjedzie paczka?

Pierwsze wrażenie może być dobre, możesz dostać komplement od jakiegoś mężczyzny, że Ci w niej ładnie ;)

Sama jednak nie będziesz zadowolona do końca, tak jakbyś chciała ją oddać (8 pucharów). Życzę jednak żeby zakup był udany! :)

• Lubię to! 1
Napisano

weryfikacja! No wiec: sukienka przyjechala bardzo szybko. Jest bardzo ladna, szczegolnie zaskoczyl mnie material-porzadny myslalam,ze bedzie gorszy. Ale...wyczailam mala dziurke z boku na szwie. No i poniewaz nie bylo nic w opisie, ze ma malutki defekt zdecydowalam,ze zadzownie i zglosze reklamacje. Odeslalam ja i mam dostac nowa wlascicielka pokryla wszystkie koszty.

Napisano

Czyli praktycznie wszystkie interpretacje były dobre.