Skocz do zawartości

czy weźmiemy ślub? ZWERYFIKOWANY

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nie żeby mi specjalnie się spieszyło... ale kobietą jestem, my chyba genetycznie jesteśmy skażone nadmierną ciekawością

10 monet--3 monety--3 miecze no nie wiem, tak jakby to było na zasadzie chłodniej kalkulacji i opłacalności. podsuma Wieża czyli albo się rozsypie, albo ten ślub będzie właśnie ze względu na dom

Między nami coraz więcej jest zależności finansowych, i w zasadzie, żeby zabezpieczyć nasze wzajemne zależności, przydałby się dokument, tylko kurcze, nic w tym romantyczności, no.

Napisano

hmm... wydaje mi się, że na razie ciesz się tym co masz. Raczej na razie na więcej nie licz... tu widać współpracę, ale także jakby jakieś swego rodzaju ograniczenia na tym polu... może macie już wszystko poukładane i nie czujecie na razie by ślub był do czegoś potrzebny :mysli:

Pozdrawiam

Napisano

Dla mnie to tu nie ma ani jednej karty sugerującej ślub.

• Maestro
Napisano (edytowane)

Z podsumy masz Umiarkowanie.Karta mówi,daj sobie czas,obserwuj,nie angażuj sie zbyt mocno.Pierwsza i druga karta mówią faktycznie o finansach,natomiast ostatnia sugeruje,ze może okazać się w pewnej chwili,że poprzez skupienie na materii gdzieś zatraciliście samych siebie,swoje uczucia.Uważaj na rozczarowanie,ew.ktoś sie jeszcze tu pojawi..

Edytowane przez Inez2503
Napisano
Nie żeby mi specjalnie się spieszyło... ale kobietą jestem, my chyba genetycznie jesteśmy skażone nadmierną ciekawością

10 monet--3 monety--3 miecze podsuma Wieża

Ojejka jejka…

Wg mnie ślubu ni widu ni słychu niestety… Raczej to co jest tu i teraz. Owszem – będą próby rozmów w tym temacie ale Twój partner będzie mocno stawał okoniem i może się to nie najlepiej skończyć.

Gość Euterpe
Napisano

10 monet--3 monety--3 miecze

też jestem na nie

10 monet to stabilizacja, rodzinna, a na początku układu mi pokazuje(10), że nic ponad to się nie dostanie, czyli moim zdaniem osiągnęłaś już wszystko w tej sprawie

3 denary - może jeszcze będziecie o tym rozmawiać albo zaciągniesz języka, co zrobić, aby się zgodził, możliwe, że skorzystasz z porad osób, które mają już ten etap za sobą

3 miecze w takim pytaniu nie wygląda zbyt wesoło... dla mnie to przykra karta... oby tutaj nie było rozstania...

Napisano

jesli pomyslalas o swoim aktualnym partnerze, to chyba on sie naprawde nie spieszy....co oczywiscie teraz podswiadomie bedzie ranilo twoje serce...3 mieczy na koncu tego rozkladziku nie wrozy szczesliwego malzenstwa i nie ma niczego co wskazuje na ten fakt w tych kartach....ale dziewczyno....glowa do gory....to z nim raczej nie....ale nie wykluczone,ze nigdy....;-)

Napisano

10 monet--3 monety--3 miecze->Wieża

Mnie 10 na początku nie mówi nigdy o rozwoju sytuacji, a Wieża potwierdza, że póki co nic z tego.

Napisano

w podsumowaniu wychodzi umiarkowanie, 10 na poczatku to brak dalszego rozwoju. Faktycznie łączą was pieniądze. Wszystko rowija się spokojnie ale może nie naciskaj bo te miecze nie dobrze wróżą. Postaraj się spokojnie do wszystkiego podchodzić. Ślubu i uczuć tu nie bardzo widać. Życzę powodzenia i szczęścia:)

Gość Euterpe
Napisano

podsumy liczę w ten sposób i jak do tej pory ładnie mi zobrazowały całość

u Ciebie wyglądałoby to tak:

10 + 10 + 3 + 10 + 3 = 36 -> 3+6=9 -> IX Pustelnik - samotność, dojrzałość, przemyślenia, czas spędzony w samotności, decyzja pokierowana rozsądkiem, długi staż związku/pracy

Napisano

Nie widać w tych kartach ślubu, widać natomiast, że mocno wiążą Was kwestie finansowe i to one stabilizują Wasz związek. Wygląda to tak jakbyście byli dobrze prosperującą firmą. Obecnie jest stabilnie. Ale te dwie trójki niepokojące są, szczególnie ostatnia. Nie wiem na jaki czas kładłaś karty, ale wynika z nich , że w najbliższym ślubu raczej nie będzie. Być może w 3 mieczy pokazał się Twój smutek z tego powodu. Oby tylko tyle. Powodzenia i nie martw się na zapas.

Napisano

10 monet, 3 monety, 3 miecze - suma Umiarkowanie, HB Wieża/Rydwan

--Sprawiedliwość--Wieża---Gwiazda--

--------------Kapłan--Sprawiedliwość--

------------------Wieża--

Wydaje mi się, że za bardzo jesteście przywiązani do dóbr materialnych, na tym budujecie Wasz związek. To tak, jakby pieniądze cementowały relację. Może jesteście finansowo zależni od siebie? Sądzę, że związek zostanie wystawiony na próbę - jedno z Was zapragnie czegoś więcej (być może Ty będziesz naciskać na ślub). 3 mieczy to po prostu rozpacz, tu nie ma kompromisów, wygląda na to, że ktoś z Was postawi warunki.

Rozważając rozkład w kontekście pytania o ślub, 10 monet na początku i 3 mieczy na końcu mówi o tym, że nic więcej ponad to co jest w obecnej formie, nie osiągniesz. 3 mieczy mówi o niszczeniu wszystkiego, co stoi na drodze do osiągnięcia celu. Moim zdaniem, przyjdzie decyzja o rozstaniu, być może pojawi się w Waszym życiu ktoś trzeci.

Moim zdaniem ten związek będzie ranił/zrani przynajmniej jedno z Was. A karty wprost sugerują, by już zacząć działać, czyli rozstać się z obenym życiem i zacząć budować podwaliny pod nowe życie, nowy kierunek...

Napisano

Pomijajac juz to, ze CZY to do wahadelka...

i moze pokazywac zyczeniowke lub leki... to tu mam pytanie... a ON wie, ze chcesz slubu?

Bo tu wskazowka, zeby porozmowac na ten temat. Dzialania powinny byc zdecydowane, bo moim zdaniem, jemu to nawet przez mysl nie przeszlo, ze Ty moglabys chciec slubu... i raczej szybko nie przemknie.

Napisano

Dziękuję dziewczyny.

Ogólnie to pan planuje ślub, zaklepane mamy już kilka rzeczy w tym temacie z jego inicjatywy. Mnie się nie śpieszy, bo mnie jest dobrze. Nawet nie jestem pewna, czy mam ochotę na formalizację aczkolwiek tak jak pisałam, wiele jest zależności finansowych między nami, i w zasadzie wypadałoby to z czasem, kiedyś ustabilizować.

Dogadujemy się idealnie i ani on, ani ja z pewnością nie ciśniemy siebie na wzajem. Łączy nas przede wszystkim uczciwość i partnerstwo dlatego ja 3 miecze w tej konfiguracji widzę raczej jako dyskusje na ten temat, kalkulowanie za i przeciw, niż złamane serce czy rozpacz.

Czas pokarze ;) postaram się zweryfikować ;) aha cisną raczej nasze rodziny, niż my ;) Wszelkie spotkania rodzinne są dla nas męczarnią, bo zawsze padają pytania " No to kiedy planujecie? " ;)

Napisano

Te 3 miecze mogą wynikać z tej męczarni z cieśnieniem rodziny.

Karty w takim razie pokazują twoje nastawienie.

Napisano

Aaaa, te 10 monet na początku może oznaczać że temat jest już tak jakby "klepnięty". W tym momencie nie pozostaje już nic innego jak jedynie pokazać w jakich okolicznościach to się odbędzie i to chyba karty tu pokazały.

Napisano

Ja tez widze tu bardziej rozsadek niz namietnosc.

Powodzenia

• 4 lata później...
Napisano

Weryfikacja po latach : W dwa lata po zadaniu tego pytania wzięliśmy ślub. W zasadzie postawieni pod ścianą przez jego rodziców ;) Bo nam było bez różnicy i tak byliśmy razem i planowaliśmy ten fakt jedynie zacieśniać tylko papierek był nam zbędny. Koniec końców- ślub był i układa się rewelacyjnie. Chyba tak naprawdę z każdym rokiem jest lepiej ;)

• Lubię to! 1