Skocz do zawartości

zebranie

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak przebiegnie niedzielne zebranie?

Wisielec, 7 Kielichów, 2 Kielichów

Wygląda na to, jakbym miał na nie w ogóle nie iść, mimo że obiecałem... Może nie będzie pogody.

Napisano

Będziesz na zebraniu bo jest 2 kielichów.

Ale może zaśniesz;) Wisielec i 7 kielichów;) Zawiśniesz w świecie snu;)

Napisano

Też odnoszę wrażenie, że pójdziesz ale spóźniony. 7 kieli to takie wypominanie może być ale 2 kielichów to dojście do porozumienia.

Napisano

Początkowo będzie nudno i brak tu Twojego zainteresowania przede wszystkim, możesz się czuć ospale, ale później widać poprawę, tak jakbyś wyrwał się z tego marazmu ;)

Napisano (edytowane)

Wygląda na to, jakbym miał na nie w ogóle nie iść, mimo że obiecałem... Może nie będzie pogody.

Sądzę, że spotkanie się opóźni, bo ktoś będzie się wahał albo nierealnie oceni potrzebną ilość czasu na przygotowanie, dojazd, etc.. Może ktoś zaśpi albo stwierdzi, że nie ma co na siebie włożyć? ;-) Ogólnie będzie sympatycznie i nastrojowo.

Przyszła mi do głowy jeszcze taka myśl, że przełożycie spotkanie na następną niedzielę, bo rzeczywiście pogoda zawiedzie.

Teraz zobaczyłam, że to zebranie a nie spotkanie - drobna różnica;-), więc wiecej ludzi pewnie będzie. Chyba z tym nastrojem przesadziłam :-)

Edytowane przez Davisa
Napisano

chwilami może być nudno, gdzie indziej może być o wszystkim i o niczym. Ale może być miła atmosfera bądź zostanie potraktowane bardziej jako możliwość pogadania, nawiązania relacji niż jakoś super tematycznie.

Źle nie powinno być choć może też być chwilami emocjonalnie trochę. W każdym razie jakiś przełomów nie powinno być.

Ew. może się nie odbyć ;P

Napisano

Jeżeli ma to być jakieś spotkanie, które ma wnieść coś nowego, jakieś nowości, snucie planów itd.. to raczej zbyt wiele z tego nie wyjdzie . Szkoda, że nie zwróciłeś uwagi na to, czego ma ono dotyczyć - moglibyśmy wspólnie podzielić się wiedzą.

Napisano

Kurcze... Mi ostatnio Wisielec na spotkanie pokazal, ze zostalo ono odwolane, czyli nie bylo go w ogole. Z sumowania HB masz Swiat z Cesarzowa, jakbys rzeczywiscie mial na nie nie pojsc i zostac w domu.

Natomiast, jezeli poszedlbys, to mozliwe, ze po prostu bardzo bys sie tam wynudzil :) Jakos tak mi sie to kojarzy... z nuda i takim kiwaniem sie podczas tego spotkania, nuda totalna...

Napisano

Zebranie się odbyło i na nie poszedłem, trwało z 15 minut, było bardzo mało osób.

Napisano

A trochę więcej szczegółów? Dobrze byłoby dopasować rozkład do niego :-)

Napisano

Była mowa o osobach, które nie przyszły, a zalegają z opłatami i nie można ich zwerbować, była mowa o wydatkach i zbiórka pieniędzy. Ma być jeszcze drugie zebranie, żeby mieli okazję przyjść Ci, których dzisiaj nie było. Rzeczywiście było nastrojowo - mało ludzi.

Napisano

Wisielec może tu oznaczać odwieszenie sprawy do następnego razu gdy będzie reszta osób.

Napisano

Zgadzam się z pieskiem a 7 kielichów może tutaj mówić o braku systematyczności, olewaniu pewnych spraw, uciekczką przed rozwiązaniem problemu, takim mydleniu oczu przez osoby, których nie było.