piesekpreriowy Napisano 14 Marca 2014 Napisano 14 Marca 2014 Odgapiam od Inez;) i też sobie wyciągnęłam po 1 karcie na każdy miesiąc. Ale ja pytając nie o jedną sferę życia, tylko ogólnie o wydarzenia w moim życiu. Sukcesywnie będę wpisywać co się sprawdziło;) Marzec - 3 miecze Zgadza się całkowicie. Wyjeżdza na stałe bardzo bliska mi osoba. Boli. Kwiecień - Walet Pucharów Nowy mężczyzna? Lub wyznanie ze strony już znanego mi mężczyzny Maj - Walet mieczy Kolejny? Nie, za dużo by ich było;) Może chodzi o jakieś rozmowy, kontakty z kimś. Czerwiec - 4 kije Zasiedzę się w domu? Może jakieś prace domowe? Remonty? Lipiec - Diabeł Brrrr, aż ciarki przeszły... Coś mnie zablokuje? Ograniczy? Przytłoczy? W kontynuacji z czerwca, może jakaś choroba w rodzinie? Sierpień - Koło fortuny Polepszy się, będzie dobrze, uwolnienie od tego diabła. Wrzesień - 6 pucharów ktoś z mojej emocjonalnej przeszłości powróci? Październik - 2 pucharów Romans, związek, pewnie z tym z września. A może jeszcze z diabłem? Listopad - 3 denarów Jakaś poprawa finansowa Grudzień - Świat Pozytywny finał jakiejś ważnej dla mnie sprawy. Mogą to być problemy z diabłem, sprawy sercowe lub te finansowe. Lub - wyjazd w świat. Generalnie będzie pozytywnie. Będą problemy, ale zostaną pokonane. Cytuj
gucio19 Napisano 14 Marca 2014 Napisano 14 Marca 2014 Odgapiam od Inez;) i też sobie wyciągnęłam po 1 karcie na każdy miesiąc. Ale ja pytając nie o jedną sferę życia, tylko ogólnie o wydarzenia w moim życiu. Sukcesywnie będę wpisywać co się sprawdziło;) Marzec - 3 miecze Zgadza się całkowicie. Wyjeżdza na stałe bardzo bliska mi osoba. Boli. Kwiecień - Walet Pucharów Nowy mężczyzna? Lub wyznanie ze strony już znanego mi mężczyzny albo np. jakies zaproszenie dostaniesz:-) mi raz pokazała takie patrzenie na swiat przez rozowe okulary:d Maj - Walet mieczy Kolejny? Nie, za dużo by ich było;) Może chodzi o jakieś rozmowy, kontakty z kimś. kolejny mezczyzna lub jakies rozmowy, sprzeczki, może Twoje dociekanie ogolnie Czerwiec - 4 kije Zasiedzę się w domu? Może jakieś prace domowe? Remonty? albo związek jeśli karty wyżej symbolizują mezczyzn Lipiec - Diabeł Brrrr, aż ciarki przeszły... Coś mnie zablokuje? Ograniczy? Przytłoczy? W kontynuacji z czerwca, może jakaś choroba w rodzinie? a może romans? Sierpień - Koło fortuny Polepszy się, będzie dobrze, uwolnienie od tego diabła. coś się odmieni, chyba na lepsze patrząc na karte nizej Wrzesień - 6 pucharów ktoś z mojej emocjonalnej przeszłości powróci? lub może po prostu myślami wrócisz do przeszlosci, jakiegoś okresu w którym bylas szczesliwa Październik - 2 pucharów Romans, związek, pewnie z tym z września. A może jeszcze z diabłem? tez stawiam na związek, albo przyjazn, takie porozumienie dusz;) Listopad - 3 denarów Jakaś poprawa finansowa skupisz się na pracy, lub nauce, dobry okres Grudzień - Świat Pozytywny finał jakiejś ważnej dla mnie sprawy. Mogą to być problemy z diabłem, sprawy sercowe lub te finansowe. Lub - wyjazd w świat. dokładnie;) Generalnie będzie pozytywnie. Będą problemy, ale zostaną pokonane. zycze udanego roku;) bo fajnie się zapowiada:) Cytuj
Trida Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 Odgapiam od Inez;) i też sobie wyciągnęłam po 1 karcie na każdy miesiąc. Ale ja pytając nie o jedną sferę życia, tylko ogólnie o wydarzenia w moim życiu. Sukcesywnie będę wpisywać co się sprawdziło;). Gdybyś określiła sferę życia byłoby łatwiej. Mnie znajoma tak wyciągała karty tak na rok. Myślałyśmy inaczej wyszło inaczej. Tzn karty się jak najbardziej sprawdzały ale np. miałam króla buław na sierpień i myślałam, ze bd to związane z nowy mężczyzną w moim życiu a guzik sierpień miałam TAK aktywny pod każdym względem, że mózg staje w poprzek a jak wiadomo Pan buławowy to ogień czyli działanie itd. dlatego Piesku nie pomogę Ci w interpretacji, bo jest zbyt wiele znaczeń. Cytuj
piesekpreriowy Napisano 15 Marca 2014 Autor Napisano 15 Marca 2014 Ja chciałam właśnie tak ogólnie zobaczyć, nie skupiając się na żadnej dziedzinie życia. Ale masz rację, zbyt ogólnie to za dużo domysłów. Cytuj
piesekpreriowy Napisano 18 Marca 2014 Autor Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) Ponieważ w maju rozsądzi się sprawa tego, czy zachowam obecne miejsce pracy (szczegóły w wątku "zachowanie pracy i podwyżka", w którym na maj wyszedł Sąd, a na czerwiec - Walet pucharów) to rozłożyłam dodatkowe 3 karty z pytaniem co ważnego wydarzy się w moim życiu w maju i karty mnie zaskoczyły: 8 kijów, Rydwan, 9 mieczy Dla mnie to oczywiste, że chodzi o jakiś wyjazd. Prawdopodobnie wyjadę w celu poprawienia jakiejś sytuacji, stąd 9 mieczy. Dlatego wyciągnęłam 3 kolene karty z pytaniem, gdzie to ja wyjadę w maju i wyszło mi: Rycerz pucharów, Księżyc, As pucharów i dobrałam jeszcze jedną kartę jako podsumowanie: 3 puchary. Bardzo mnie te karty zaskoczyły. Ja w nich widzę mężczyznę i romans. W pierwszej chwili przyszedł mi do głowy przyjaciel z mojego wątku "Przyjaźń czy kochanie", ale tam nie wyszły karty na związek z nim. Bardziej mi tu wygląda na innego męzczyznę i wyjazd z nim w maju. A jak wy myślicie? Edytowane 18 Marca 2014 przez piesekpreriowy Cytuj
piesekpreriowy Napisano 20 Marca 2014 Autor Napisano 20 Marca 2014 ktoś ma jakieś pomysły jeszcze na te karty? Cytuj
Davisa Napisano 21 Marca 2014 Napisano 21 Marca 2014 Ja tu wyjazdu w maju nie widzę , Piesku: 8 buław, Rydwan, 9 mieczy --- suma Kapłanka Na pewno będzie się dużo działo, mogą być jakieś spory (Walet mieczy), konieczność rozwiązania jakiegoś problemu, co przełoży się na bezsenne noce. Sama chyba zresztą będziesz wyczuwać, że to nie jest właściwy moment. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Marca 2014 Maestro Napisano 21 Marca 2014 8 kijów, Rydwan, 9 mieczy może być nawet romans, ale zakończony wyrzutami sumienia, smutkiem, coś potoczy się bardzo szybko i nagle Dlatego wyciągnęłam 3 kolene karty z pytaniem, gdzie to ja wyjadę w maju i wyszło mi: Rycerz pucharów, Księżyc, As pucharów i dobrałam jeszcze jedną kartę jako podsumowanie: 3 puchary. dla mnie te karty potwierdzają romans z kims, kto jest już w związku... 1 Cytuj
piesekpreriowy Napisano 21 Marca 2014 Autor Napisano 21 Marca 2014 (edytowane) 8 buław i rydwan to karty ruchu, przemieszczania się, podróży. Myślałam że gdy są koło siebie to tym bardziej oznaczają jakąś podróż... Ja nie chcę romansu z zajętym mężczyzną.... Edytowane 21 Marca 2014 przez piesekpreriowy Cytuj
Davisa Napisano 21 Marca 2014 Napisano 21 Marca 2014 8 buław i rydwan to karty ruchu, przemieszczania się, podróży. Myślałam że gdy są koło siebie to tym bardziej oznaczają jakąś podróż... Ale z 9 mieczy to raczej intensywne myślenie o tym. W sumie jest Kapłanka a ona nie mówi o działaniu. Ja nie chcę romansu z zajętym mężczyzną.... Mądra dziewczynka :-) Cytuj
Czarownica Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 Kwiecień - Walet Pucharów Na pewno się w kimś zauroczysz i zaczną się jakieś wymiany wiadomości, ogólnie aura wiosenna będzie dobrze na Ciebie wpływać, pozytywny miesiąc zbudowany z drobnych przyjemnych niespodzianek Maj - Walet mieczy Taki trochę miesiąc poświęcony załatwianiu różnych spraw, skupianiu się na jakis formalnościach albo zbieraniu informacji. ta karta to też intensywny kontakt, może jakieś podchody w stronę kogoś Czerwiec - 4 kije Jeśli jesteś sama to ta karta może pokazywać, że tutaj zacznie się jakiś związek, fajny miesiąc ogólnie taki bezproblemowy Lipiec - Diabeł Tu pomyslałam, ze się ta świeża znajomość sypnie po prostu. Taki miesiąc chaotyczny i nerwowy, były jakies założenia, a tu wszystko jak na złość nie tak, "złośliwość rzeczy martwychy" Sierpień - Koło fortuny no nie wiem, dociągnęłabym do Koła bo nie wiadomo o co biega... Myslę, że dużo do układania Cię czeka w sierpniu, też jakieś nieplanowane wyjazdy mogą być (może na polepszenie sytuacji kryzysowej z poprzedniego miesiąca?) Wrzesień - 6 pucharów Ta, coś lub ktoś z przeszłości da tutaj o sobie znać, może jakieś spotkanie z eks czy coś w tym stylu Październik - 2 pucharów Porozumienie z kimś, spotkanie... uh, dobrze napisała Trida, że ogólnie wyciągnięte karty = ogólne znaczenia... No myślę, ze chodzi tu o mężczyznę, ale tak naprawdę to to może być wszystko Listopad - 3 denarów awans w pracy, którą już masz, albo jakaś możliwość dodatkowego zarobku w tym miesiącu, może coś na zlecenie Grudzień - Świat Obiecyjący pod kątm kolejnego roku miesiąc, możliwe, że Sylwestra spędzisz gdzieś zagranico;) Cytuj
piesekpreriowy Napisano 10 Marca 2015 Autor Napisano 10 Marca 2015 (edytowane) WERYFIKACJA: Dziewczyny i chłopaki, że jest już rok 2015 to chciałabym napisać jak się naprawdę potoczyły moje miesiące do końca roku 2014. Generalnie każdy interpretował dobrze, z wyjątkiem romansu z zajętym mężczyzną. Na szczęcie;) A było w rzeczywistości tak: Marzec - 3 miecze Stało się tak jak pisałam. Wyjechał do Stanów przyjaciel. Bolało. Kwiecień - Walet Pucharów W kwietniu kolega poznał mnie ze swoim kolegą, który zaprosił mnie na randkę. Maj - Walet mieczy Pan od randki jest z drugiego końca Polski. Ma zamiar przeprowadzić się do mojego miasta, ale na razie jak był u siebie to dużo gadaliśmy przez telefon i pisaliśmy e-maile. Czerwiec - 4 kije Trudno mi powiedzieć co te 4 kije mogą tu symbolizować. Może rozwój znajomości z panem z drugiego końca Polski. Był w czerwcu we Wrocławiu razem ze swoim synem ponad tydzień. A może chodzić o to, że od 1 czerwca dostałam w nowej pracy umowę o pracę (w maju miałam zlecenie). Czyli poczucie stabilizacji, Lipiec - Diabeł Mój Pan z końca Polski miał się w lipcu przeprowadzić do mojego miasta, dostał pracę. Ale nie zdążył załatwić i zamknąć wszystkich swoich spraw u siebie, m.in. ze swoim mieszkaniem i dotychczasową pracą i w lipcu jeszcze się nie przeprowadził. Byłam rozczarowana i znajomość nasza była przyblokowana. Wiadomo - odległość. Sierpień - Koło fortuny Przyjechał i pojechaliśmy razem na wakacje, znajomość się dobrze rozwija, blokada z lipca znikła. Wrzesień - 6 pucharów Przyjechał do Polski przyjaciel, który wyjechał do Stanów w marcu:) Październik - 2 pucharów Mój facet jest w moim mieście, rozwój związku, praktycznie mieszkamy razem od października. Listopad - 3 denarów Chodzi o pracę. Mieliśmy szkolenie, które pomogło poprawić wyniki, poza tym zmienili nam w listopadzie system premiowy, dzięki czemu mamy wyższe premie. Grudzień - Świat Ostatni tydzień roku spędziłam na drugim końcu Polski - u mojego faceta. To by było na tyle. Nie miałam romansu, po prostu były problemy w lipcu z powodu 400 km odległości z facetem. Edytowane 10 Marca 2015 przez piesekpreriowy literówki 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi