Skocz do zawartości

Uczucia na kwiecień, maj i czerwiec. (ZWERYFIKOWANY)

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapytałam o to jak będzie wyglądać moje życie uczuciowe w ciągu najbliższych 3 miesięcy:

Kwiecień: Księżniczka mieczy, As pucharów, 7 pucharów -> XII Wisielec

Kwiecień będzie czasem bojowego nastawienia do wszelkich kwestii związanych z uczuciami. Ta księżniczka może także wskazywać na narzekanie, że nikt interesujący wokół mnie się nie kręci, w związku z tym pozostaną marzenia :P Wisielec jest tylko potwierdzeniem faktu, że nic ciekawego się w tym okresie nie wydarzy ;)

Maj: Cesarzowa, 3 buław, 7 mieczy -> XIII Śmierć

Maj będzie okresem jakiejś przemiany (Śmierć i 3 buław), może to jak najbardziej dotyczyć wyglądu (Cesarzowa). Wydaje mi się, że spojrzę w przyszłość bardziej pewna siebie, aczkolwiek nie będzie to takim zdecydowanym posunięciem, bowiem mogę jeszcze wracać czasem do poprzednich stanów i do przeszłości (7 mieczy).

Czerwiec: Diabeł, Mag, Król buław -> XVII Gwiazda

Tutaj może mieć początek jakaś relacja, ale dużo tutaj energii, seksualności, bo i diabeł i buławy. Nie mniej jednak będzie to dla mnie miłym przeżyciem i poczuję się dobrze (Gwiazda).

Gość Euterpe
Napisano

na początku możliwe, że skupisz się bardziej na nauce, swojej pracy, dokształcaniu się, ewentualnie może będziesz trochę podenerwowana jakąś rozmową

następnie wylejesz z siebie emocje, może i zrobisz coś pod ich wpływem...

7 pucharów często mi pokazuje spełnienie marzeń, ale nie koniecznie może chodzić o mężczyznę... tutaj też może oznaczać bujanie w obłokach

tutaj postawisz głównie na siebie, zadbasz o swój nastrój, wygląd; cesarzowa pokazuje mi często taki egoizm, robienie czegoś tylko dla siebie, dla własnego komfortu, ale też zajęcie się sobą, swoimi sprawami(nawet papierkowymi)

w 3 buławach możesz myśleć o przyszłości, o ciągu dalszym czegoś, zaś w 7 mieczach będziesz się starać, aby wszystko doszło do skutku

może też się zdarzyć taka sytuacja, w której trzeba będzie użyć fortelu

tez myślę, że możesz być tutaj emocjonalnie uzależniona od jakiegoś pana, jego działań

może też sama poczujesz się ograniczona i zechcesz się z tego wyrwać, uda się

Napisano

początek miesiąca może nie służyć sprawom uczuciowym. Będziesz raczej racjonalizować wszystko, może czasami się odcinać. Później możesz poczuć jakby Twoje serce się rozbudziło, zaczęło inaczej bić. Jednak wszystko to może postać takim wzdychaniem...

Tu może coś się zacząć dziać. Jakieś zmiany mogą nastać. Ale albo nic z tego nie będzie tzn. jakiegoś związku czy jakiś takich "różowych" zmian. Chyba że nawiążesz czy będziesz utrzymywać z kimś znajomość internetową.

Tu może Cię do kogoś ciągnąć, ale koniecznie będzie to pozytywne dla Ciebie... chyba, że oswoisz jakąś bestię :lol: Możliwe też, że ogarną Cię jakieś lęki i będziesz musiała stawić im czoło by mogło być dobrze :slonko:

Napisano

Zapytałam o to jak będzie wyglądać moje życie uczuciowe w ciągu najbliższych 3 miesięcy:

Zdecydowanie nie będziesz nastawiona romantycznie, choć w sercu pragnienie miłości będzie dawało o sobie znać. Może nawet kilku adoratorów będzie koło Ciebie krążyć, ale jakieś takie typy nieciekawe i pogonisz w diabły. Żadnych istotnych zmian w kwestii uczuć tu nie będzie.

A mnie tu przyszedł do głowy jakiś trójkącik :P.

No czerwiec zapowiada się ciekawie…;) Może pojawić się mężczyzna, który będzie na Ciebie na maxa napalony;). I będzie robił wszystko , żeby Cię zdobyć, no wykorzysta wszelkie możliwe sztuczki. Buławy, diabeł, Mag – gorący, ognisty romans jak nic. Jeśli oczywiście w to wejdziesz. Ta gwiazda może mówić, że jednak się nie oprzesz…

• Maestro
Napisano

dla mnie to zaczepki w necie, może ktos się Toba zainteresować, będziecie sobie rozmawiać, poza tym moga byc drobne flirty

możesz tutaj błyszczeć, co wiecej pojawi się szansa jakaś,ale Ty będziesz wolała zawczasu zbadać grunt, żeby się nie przejechać

powiem tak...mi te karty by nawet i 3 facetów pokazały, w każdym razie masz tu przynajmniej dwóch, a Diabeł oznacza, że bedzie nieziemskie przyciaganie,wręcz dzika chemia, przywiązanie :)

Napisano

bedziesz bardzo pragnela milosci, wrecz o niej marzyla,ale nie wszystko moze isc po twojej mysli-po prostu bezsilnosc wobec tego co ci przyniesie los - to jest do przeczekania

tu jakbyś dała sobie spokój z szukaniem i zajęła się sobą i ulepszaniem siebie

tu coś może się zadziać - życzę powodzenia :)

Napisano

1. Stan zakochania. Obiekt uczuc moze byc, ale niekoniecznie musi o tym wiedziec, ze nim jest. Tu bardziej w sferze Twoich fantazji wszystko bedzie sie rozgrywac.

2. Skupienie sie na sobie i weryfikacja oczekiwan. Mozesz stwierdzic, ze obiekt Twoich westchnien nie spelnia Twoich oczekiwan wzgledem milosci. Tu skupienie sie na swoich potrzebach i zweryfikowanie tego, co daja Ci konkretne znajomosci. Cos moze tu sie zakonczyc w tym czasie, jako nie dajace Ci zadowolenia.

3. I tu jakis pan sie pojawi. Dosc nagle i w dosc taki zaskakujacy sposob, ale powinien miec duzo do powiedzenia... i moze ostro zakrecic Ci w zyciu. Takze tu juz cos powinno sie w tej sferze zadziac. ;)

Napisano

W maju cesarzowa, 3 buławy, 7 mieczy... Rządząca kobieta, 3 działania, oszustwo...

w czerwcu diabeł, mag i król buław... uzależnienie, jeden pan, drugi pan...

Może być faktycznie ten trójkącik, o którym ktoś wcześniej wspomniał;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Częściowa weryfikacja:

KWIECIEŃ: Księżniczka mieczy, As pucharów, 7 pucharów -> XII Wisielec

Karty można by rzec sprawdziły się :) Nawiązałam 2 bliższe znajomości, z których jednak niewiele wyszło, bo jak to roszpunka nazwała "typy nieciekawe :D". Poza tym odnowiłam jedną starą relację, która jednak stoi w miejscu i też niewiele pewnie z niej wyjdzie. Jeden Pan oprócz tego często pisze do mnie przez internet. Generalnie obudziło się we mnie jakieś pragnienie wejścia w stały związek, odcinam się od przeszłości dość skutecznie, dużo myślę i czekam na realizację marzeń :) Karty fajnie pokazały tę kwestię w tych pucharach - asie i 7. Wisielec podsumowuje rozkład i potwierdza, że faktycznie w rzeczywistości nic nie ruszyło do przodu, ale najważniejsze jest lepsze samopoczucie psychiczne :) Zobaczymy co w maju i czerwcu :)

Euterpe:

na początku możliwe, że skupisz się bardziej na nauce, swojej pracy, dokształcaniu się, ewentualnie może będziesz trochę podenerwowana jakąś rozmową następnie wylejesz z siebie emocje, może i zrobisz coś pod ich wpływem... Byłam bardzo otwarta na nowe znajomości i innych ludzi, ale oczywiście z pewną dozą racjonalnego myślenia :) 7 pucharów często mi pokazuje spełnienie marzeń, ale nie koniecznie może chodzić o mężczyznę... tutaj też może oznaczać bujanie w obłokach

Airi:

początek miesiąca może nie służyć sprawom uczuciowym. Będziesz raczej racjonalizować wszystko, może czasami się odcinać. Później możesz poczuć jakby Twoje serce się rozbudziło, zaczęło inaczej bić. Jednak wszystko to może postać takim wzdychaniem...

Roszpunka:

Zdecydowanie nie będziesz nastawiona romantycznie, choć w sercu pragnienie miłości będzie dawało o sobie znać. Może nawet kilku adoratorów będzie koło Ciebie krążyć, ale jakieś takie typy nieciekawe i pogonisz w diabły. Żadnych istotnych zmian w kwestii uczuć tu nie będzie.

Inez:

dla mnie to zaczepki w necie, może ktos się Toba zainteresować, będziecie sobie rozmawiać, poza tym moga byc drobne flirty

Panna Marta:

bedziesz bardzo pragnela milosci, wrecz o niej marzyla,ale nie wszystko moze isc po twojej mysli-po prostu bezsilnosc wobec tego co ci przyniesie los - to jest do przeczekania

SacralNirvana:

Stan zakochania. Obiekt uczuc moze byc, ale niekoniecznie musi o tym wiedziec, ze nim jest. Tu bardziej w sferze Twoich fantazji wszystko bedzie sie rozgrywac.

A powiem, że trafiłaś. Odrodziła się moja dawna znajomośc i Pan trochę zagrał na moich emocjach nieświadomie, ale faktycznie - to rozgrywało się tylko w sferze moich marzeń ;)

Napisano

powinnaś być zadowolona w maju i szczęśliwa, mogą w połowie miesiąca pojawić się jakieś nowe możliwości, okazje, które mogą troszkę niepewności wprowadzić w Twoje życie uczuciowe, troszkę sprytem możesz próbować ogarnąć sytuacje , może dowiedziec sie czegos więcej z niepewności.

a tu będzie się działo, niepewność jaka będzie w maju sprawi,że nieco nabuzowana bedziesz emocjonalnie i wszystko to pęknie wraz z czarowaniem Pana, widac, że bedziesz mocno uwodzona i bedzie się działo, Pan świetnie potrafi zrobić wrażenie by kobieta mu uległa i tak tez niemal na 100 % jestem pewna, że bedzie.

Napisano

Tutaj już zinterpretowane :P wcześniej tego wątku nie widziałam po prostu, wybacz ;)

Możliwe nawiązanie z kimś bliższej relacji ale jednak coś pójdzie nie do końca po Twojej myśli. Wg mnie karty sugerują – zadbaj o siebie na wiosnę / lato :D stad Cesarzowa. Rozbłyśniesz jak gwiazda na salonach a Śmierć może sugerować zakończenie etapu samotności na przełomie maj / czerwiec

Tutaj jakaś relacja zakrapiana ogniem ;) zaczęta nie od tej strony co trzeba ale z perspektywą na przyszłość. Na pewno fajniejsze i bardziej ‘związkowe karty’ niż te wyżej. Może nie bd to stały związek ale letni/wakacyjny romans jak najbardziej ;)

Napisano (edytowane)

Daffne, Trida dzięki serdeczne za swoje interpretacje :* Dodam, że Cesarzowa nie bez powodu się tutaj pojawia, bo jestem już jakiś czas na diecie, schudłam kilka kilogramów i chociaż waga się na troszkę zatrzymała to już od nowego tygodnia ruszam z kopyta by znów troszkę zrzucić :)

Edytowane przez Sanya
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

MAJ:

Cesarzowa, 3 buław, 7 mieczy -> XIII Śmierć

W maju skupiłam się na swoich sprawach, przede wszystkim uprawiam dużo sportu żeby zadbać o kondycję, co zapewne pokazała ta Cesarzowa, a więc miałyście rację ;) Pod koniec miesiąca zapewne objawiła się w 3 buław i 7 mieczy moja relacja z kolegą, przed którą, wydaje mi się otworzyły się jakieś nowe perspektywy, aczkolwiek nie jest to do końca takie jakie powinno być, właśnie świetnie obrazuje to 7 mieczy, relacja "szarpana". No w każdym bądź razie ten aspekt dbania o urodę faktycznie wysunął się na pierwszy plan, otrzymałam dużo komplementów. PS: Ciekawa jestem czy to karty tak działają, że determinują pewne zachowania i pchają do pewnych kroków? W końcu mój wygląd nie zmienił się diametralnie, ale może bardziej zwracam uwagę na na jakieś miłe słowa :)

Napisano
PS: Ciekawa jestem czy to karty tak działają, że determinują pewne zachowania i pchają do pewnych kroków? W końcu mój wygląd nie zmienił się diametralnie, ale może bardziej zwracam uwagę na na jakieś miłe słowa :)

Czasami karty działają jak samospełniająca się wróżba ;) uważaj na to. Ja jak zaczynałam przygodę z Tarotem właśnie to raczej wypełniałam wolę kart i działałam pod nie niż one pokazywały moją przyszłość ;) ale na szczęście szybko się ogarnęłam :D

Napisano

Kwiecień będzie czasem bojowego nastawienia do wszelkich kwestii związanych z uczuciami. Ta księżniczka może także wskazywać na narzekanie, że nikt interesujący wokół mnie się nie kręci, w związku z tym pozostaną marzenia :P Wisielec jest tylko potwierdzeniem faktu, że nic ciekawego się w tym okresie nie wydarzy ;)

Maj będzie okresem jakiejś przemiany (Śmierć i 3 buław), może to jak najbardziej dotyczyć wyglądu (Cesarzowa). Wydaje mi się, że spojrzę w przyszłość bardziej pewna siebie, aczkolwiek nie będzie to takim zdecydowanym posunięciem, bowiem mogę jeszcze wracać czasem do poprzednich stanów i do przeszłości (7 mieczy).

Tutaj może mieć początek jakaś relacja, ale dużo tutaj energii, seksualności, bo i diabeł i buławy. Nie mniej jednak będzie to dla mnie miłym przeżyciem i poczuję się dobrze (Gwiazda).

Ja mogę teraz popatrzeć jedynie na czerwiec. Wydaje mi się, że będziesz uwodzona przez pana bardzo temeramentnego, wiedzącego czego chce. Ale tylko od ciebie zależy co z tym zrobisz. Może być fajnie, będzie ci się to podobać (gwiazda). Życzę powodzenia i cudownego czerwca

Napisano
MAJ:

PS: Ciekawa jestem czy to karty tak działają, że determinują pewne zachowania i pchają do pewnych kroków? W końcu mój wygląd nie zmienił się diametralnie, ale może bardziej zwracam uwagę na na jakieś miłe słowa :)

Ja mam tak od okolo miesiaca juz. Zapytalam kart czy osiagne moj cel aby miec zdrowe, rozciagniete jedrne cialo i pokazalo mi, ze jesli bede uparta w dazeniu i sie nie poddam to to osiagne. Niby logiczne, ale zupelnie inaczej to na mnie zadzialalo jak mi karty tak pokazaly. No i w sumie, uparcie daze do tego i sie nie poddaje :) A efekty sa

Napisano

Coś w tym jest Jagodowa Truskawko :) Kiedyś rozmawiałam z moją znajomą, która jest psychologiem i uparcie nie wierzy w ezoterykę - stwierdziła, że to żadna magia tylko nasze motywacje, na pewno w jakiejś części tak, aczkolwiek Tarot często pokazuje tak zaskakujące rzeczy, że aż ciężko uwierzyć, że to tylko nasza podświadomość i sugestia :)