Madlen_88 Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 (edytowane) 9 kijów+ Wisielec+ Rycerz pucharów+ Śmierć+ Koło fortuny--> Śmierć Znajomość nie rozwinie się w ogóle i umrze śmiercią naturalną, tak interpretuje te karty. Po interpretacji Beaty dodam, że to nie jest mój facet Tylko facet, który mi się podoba. Mamy kontakt na polu zawodowym i czasami rozmawiamy online. Poświęca mi często swoją uwagę ale nie wykonuje żadnych kroków w moim kierunku. Wiem, że jest singlem. Pytanie dotyczy tego, czy ta znajomość się rozwinie, czy też nic się nie zmieni i pozostaniemy "znajomymi z pracy". Edytowane 15 Marca 2014 przez Madlen_88 Cytuj
Beata39 Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 9 kijów+ Wisielec+ Rycerz pucharów+ Śmierć+ Koło fortuny--> Śmierć Będziesz się zastanawiała co zrobić, wszystko się zatrzyma, on będzie cię czarował ale chyba będziesz chciała to skończyć i wszystko szybko się potoczy. Jestem świeża więc mogę się mylić, może jeszcze ktoś to pomoże zinterpretować. Zobaczysz ale nie nastawiaj się od razu na zerwanie, obserwuj a nóż to ten. Życzę powodzenia i pozdrawiam Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 9 kijów+ Wisielec+ Rycerz pucharów+ Śmierć+ Koło fortuny na początku nic nie będzie, może i są chęci, ale zdecydowanie brak działania - o tym mówią 9 buław i wisielec, a ten ostatni lubi jeszcze wszystko przeciągać w czasie później jest rycerz pucharów, śmierć i koło - myślę, że tutaj dowiesz się czegoś więcej o pany albo to on wyjdzie z inicjatywą i wszystko się zmieni, nie wiadomo tylko jaka to będzie informacja relację, która będzie biegła po innych torach wskazują karty śmierć i koło, ale na jakich, to nie wiem jak myślisz o związku z nim, to spytaj się kart wprost o to Cytuj
Madlen_88 Napisano 15 Marca 2014 Autor Napisano 15 Marca 2014 jak myślisz o związku z nim, to spytaj się kart wprost o to Euterpe już dawno o to spytałam i wyszły piękne karty, ale nadal wszystko stoi w miejscu... Sama zobacz to ten post: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/76722-wyszly-same-arkana-wielkie.html Cytuj
roszpunka79 Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 Rycerz Kielichów + Wisielec- pan próbuje zwrócić na siebie Twoją uwagę i chyba to mu wystarcza. U mnie na tej karcie jest paw. Więc on stroszy tylko pióra i cieszy się, że jest dostrzegany. Wisielec- nic nie zrobi, ani w jedną , ani w drugą stronę. Nie wycofa się ani nie będzie napierać, będzie wisieć jak do tej pory. Ty możesz być zmęczona tym bezruchem i być może faktycznie dasz sobie spokój. I wtedy paradoksalnie coś się może ruszyć w temacie waszej znajomości. Po kole nic nie ma , więc nie wiadomo w jakim kierunku. Cytuj
panna.marta Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 no niestety szybko sie ta relacja zakonczy:( Cytuj
Davisa Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 9 kijów+ Wisielec+ Rycerz pucharów+ Śmierć+ Koło fortuny--> Śmierć Niestety, nie ma tu kart rozwojowych. Myślę, że dasz sobie spokój z tym panem. Po prostu zabraknie Ci cierpliwości. Cytuj
Wróżbita Soleil Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 Racja, 9 z wisielcem to totalny brak rozwoju, możliwa rezygnacja, do tego koło fortuny sugerujące możliwe zmiany w zależności od działań osoby... ale ze śmiercią wraz z 2 biernymi kartami pozostaje tylko potwierdzić wcześniejsze posty. Wisielec z rycerzem kielichów to raczej myślenie o , a nie działanie w stronę . Cytuj
piesekpreriowy Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 Może i bezruch, ale końcówka będzie jakąś wyraźną zmianą. Więc może w dłuższym okresie czasu coś się wydarzy. Cytuj
Davisa Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 Myślę, że będzie to zmiana świadomości. Coś w myśleniu się zmieni - pani pożegna się z dotychczasowymi wyobrażeniami. Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 Ogolnie widac, ze w tej chwili nic nie ma. Smierc przyniesie konciec obecnej sytuacji. Dalej jest Kolo Fortuny, ktore tez niewiele mowi. No bedzie jakas zmiana losowa, ale w ktorym kierunku? Nie wiadomo. Z sumowania wg HB masz Glupca z Cesarzem. Rysuje sie poczatek czegos nowego. Jednak... czy z tym panem czy z innym... Nie wiadomo. W kazdym razie znajomosc w tej dotychczasowej formie nie pociagnie juz dlugo. Cos musi ulec zmianie. Cytuj
Madlen_88 Napisano 16 Marca 2014 Autor Napisano 16 Marca 2014 Teraz mi przyszło do głowy, że on kończy współpracę z moją firmą właśnie w kwietniu. A to znaczy, że zmieni się to, że przestaniemy się widywać. Ehh czyli bez sensu! Cytuj
Madlen_88 Napisano 17 Maja 2014 Autor Napisano 17 Maja 2014 werf: nic się nie zmieniło, albo ja tych zmian jeszcze nie dostrzegłam. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 17 Maja 2014 Napisano 17 Maja 2014 9 kijów+ Wisielec+ Rycerz pucharów+ Śmierć+ Koło fortuny--> Śmierć teraz jestes zamknieta na pana, jakbys sie bronila od niego, nie jestes zainteresowana, ale mozliwe ze Twoje zdanie sie zmieni i zaczniesz na pana patrzec co nieco inaczej Polubisz go i Cie lekko zauroczy , ale na tym sie skonczy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi