Skocz do zawartości

Jak rozwinie się znajomość z Panem do końca kwietnia?

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

9 kijów+ Wisielec+ Rycerz pucharów+ Śmierć+ Koło fortuny--> Śmierć

Znajomość nie rozwinie się w ogóle i umrze śmiercią naturalną, tak interpretuje te karty.

Po interpretacji Beaty dodam, że to nie jest mój facet :P Tylko facet, który mi się podoba. Mamy kontakt na polu zawodowym i czasami rozmawiamy online. Poświęca mi często swoją uwagę ale nie wykonuje żadnych kroków w moim kierunku. Wiem, że jest singlem. Pytanie dotyczy tego, czy ta znajomość się rozwinie, czy też nic się nie zmieni i pozostaniemy "znajomymi z pracy".

Edytowane przez Madlen_88
Napisano

Będziesz się zastanawiała co zrobić, wszystko się zatrzyma, on będzie cię czarował ale chyba będziesz chciała to skończyć i wszystko szybko się potoczy.

Jestem świeża więc mogę się mylić, może jeszcze ktoś to pomoże zinterpretować. Zobaczysz ale nie nastawiaj się od razu na zerwanie, obserwuj a nóż to ten. Życzę powodzenia i pozdrawiam :)

Gość Euterpe
Napisano

9 kijów+ Wisielec+ Rycerz pucharów+ Śmierć+ Koło fortuny

na początku nic nie będzie, może i są chęci, ale zdecydowanie brak działania - o tym mówią 9 buław i wisielec, a ten ostatni lubi jeszcze wszystko przeciągać w czasie

później jest rycerz pucharów, śmierć i koło - myślę, że tutaj dowiesz się czegoś więcej o pany albo to on wyjdzie z inicjatywą i wszystko się zmieni, nie wiadomo tylko jaka to będzie informacja

relację, która będzie biegła po innych torach wskazują karty śmierć i koło, ale na jakich, to nie wiem :(

jak myślisz o związku z nim, to spytaj się kart wprost o to

Napisano

Rycerz Kielichów + Wisielec- pan próbuje zwrócić na siebie Twoją uwagę i chyba to mu wystarcza. U mnie na tej karcie jest paw. Więc on stroszy tylko pióra i cieszy się, że jest dostrzegany. Wisielec- nic nie zrobi, ani w jedną , ani w drugą stronę. Nie wycofa się ani nie będzie napierać, będzie wisieć jak do tej pory. Ty możesz być zmęczona tym bezruchem i być może faktycznie dasz sobie spokój. I wtedy paradoksalnie coś się może ruszyć w temacie waszej znajomości. Po kole nic nie ma , więc nie wiadomo w jakim kierunku.

Napisano

Niestety, nie ma tu kart rozwojowych. Myślę, że dasz sobie spokój z tym panem. Po prostu zabraknie Ci cierpliwości.

Napisano

Racja, 9 z wisielcem to totalny brak rozwoju, możliwa rezygnacja, do tego koło fortuny sugerujące możliwe zmiany w zależności od działań osoby... ale ze śmiercią wraz z 2 biernymi kartami pozostaje tylko potwierdzić wcześniejsze posty. Wisielec z rycerzem kielichów to raczej myślenie o , a nie działanie w stronę .

Napisano

Może i bezruch, ale końcówka będzie jakąś wyraźną zmianą. Więc może w dłuższym okresie czasu coś się wydarzy.

Napisano

Myślę, że będzie to zmiana świadomości. Coś w myśleniu się zmieni - pani pożegna się z dotychczasowymi wyobrażeniami.

Napisano

Ogolnie widac, ze w tej chwili nic nie ma. Smierc przyniesie konciec obecnej sytuacji. Dalej jest Kolo Fortuny, ktore tez niewiele mowi. No bedzie jakas zmiana losowa, ale w ktorym kierunku? Nie wiadomo.

Z sumowania wg HB masz Glupca z Cesarzem. Rysuje sie poczatek czegos nowego. Jednak... czy z tym panem czy z innym... Nie wiadomo.

W kazdym razie znajomosc w tej dotychczasowej formie nie pociagnie juz dlugo. Cos musi ulec zmianie.

;)

Napisano

Teraz mi przyszło do głowy, że on kończy współpracę z moją firmą właśnie w kwietniu. A to znaczy, że zmieni się to, że przestaniemy się widywać. Ehh czyli bez sensu!

• 2 miesiące temu...
Napisano

werf: nic się nie zmieniło, albo ja tych zmian jeszcze nie dostrzegłam.

Napisano

teraz jestes zamknieta na pana, jakbys sie bronila od niego, nie jestes zainteresowana, ale mozliwe ze Twoje zdanie sie zmieni i zaczniesz na pana patrzec co nieco inaczej ;) Polubisz go i Cie lekko zauroczy , ale na tym sie skonczy