Maestro Inez2503 Napisano 15 Marca 2014 Maestro Napisano 15 Marca 2014 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 5 kielichów nadmierny realizm, wyrzucanie z siebie emocji, może chwile smutku,rozczarowania 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oślepiać - 2 kielichów Rycerz Denarów 9 kielichów suma Cesarz HB Siła luźna relacja z panem, przyjacielska, zadowalająca mnie 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 10 buław Sprawiedliwość Paź Denarów suma Diabeł HB Ksieżyc/Pustelnik przeicążenie pracą i obowiązkami, wiem teraz, że brałam na siebie wiele, o wiele za duzo, co niestety odbiło się na moim zdrowiu.. 3 - co zaczyna sie rozmywac, ściemniać, opuszczac mnie... albo powinno zniknąc As Mieczy 5 denarów Kapłanka suma Księzyc HB Sprawiedliwość nadmierne analizowanie, rozmowy w tajemnicy, z których nic nie wynikało Cytuj
Gość Mana Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 5 kielichów hmm... może chodzi tu o jakieś zbyt emocjonalne podejście do jakiś spraw, jakiś smutek albo tęsknota za czymś. 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oślepiać - 2 kielichów Rycerz Denarów 9 kielichów suma Cesarz HB Siła sprawy uczuciowe, pragnienie bycia szczęśliwą. Może też dotyczyć jakieś relacji z panem. 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 10 buław Sprawiedliwość Paź Denarów suma Diabeł HB Ksieżyc/Pustelnik zmęczenie, takie trochę za dużo spraw mogłaś wziąć na siebie i później etapami to realizowałaś. Takie powolne wychodzenie z sytuacji, która może nie być zbyt wygodna. 3 - co zaczyna sie rozmywac, ściemniać, opuszczac mnie... albo powinno zniknąc As Mieczy 5 denarów Kapłanka suma Księzyc HB Sprawiedliwość może takie zbyt racjonalne, intelektualne podejście do pewnych spraw. Szukanie czegoś, ale niekoniecznie we właściwych miejscach. Może też dotyczyć tego, że czas bardziej spojrzeć na zewnątrz. Cytuj
roszpunka79 Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 0 - ja (karta z przełożenia, ze spodu talii), mój cień - 5 kielichów Chyba dużo w Tobie teraz albo w ogóle smutku i goryczy. Coś poszło nie tak i tkwi to jak zadra w Twoim sercu. Jest coś co ciągnie Cie w dół. Nad czymś bolejesz. Coś nie pozwala albo utrudnia Ci optymistyczne patrzenie w przyszłość. 1 - co jest widoczne, co świeci tak, ze może nawet oślepiać - 2 kielichów Rycerz Denarów 9 kielichów suma Cesarz HB Siła No zdecydowanie relacja z jakimś panem. Póki co faktycznie o luźnym charakterze, ale z solidnymi, stabilnymi podstawami (denarowy). Z podsumy widać, że ten kontakt mile łechce Twoją kobiecość. 2 - co zakończyło się, wypełniło, zamyka cykl 10 buław Sprawiedliwość Paź Denarów suma Diabeł HB Księżyc/Pustelnik Brałaś na siebie zbyt dużo i poniosłaś konsekwencje. Przeciążyłaś się, bo chyba chciałaś się przed kimś wykazać (?). Równowaga została naruszona i niestety, jak piszesz organizm, upomniał się o nią. 3 - co zaczyna się rozmywać, ściemniać, opuszczać mnie... albo powinno zniknąć As Mieczy 5 denarów Kapłanka suma Księżyc HB Sprawiedliwość Powinno zniknąć Twoje poświęcanie się dla innych, w rezultacie czego stawiasz siebie na drugim planie i ciągle czegoś Ci brakuje i nie czujesz się szczęśliwa ( co pokazała też V pucharów). Ale głowa do góry, bo wygląda na to, że czas udręki odchodzi. A nadchodzi Inez skupiona na sobie i swoich potrzebach, z pomysłami na to jak to wszystko powinno wyglądać . Cytuj
Gość Daffne Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 5 kielichów troszkę wyrzutów sumienia może się pojawiać i smutno Ci 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oślepiać - 2 kielichów Rycerz Denarów 9 kielichów suma Cesarz HB Siła oślepiać może Twoje pragnienie zaznania szczęścia i uczuć od partnera, pragniesz ciepła i okazywania uczuć. Tego sercu brak i mocno łaknie tych emocji. 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 10 buław Sprawiedliwość Paź Denarów suma Diabeł HB Ksieżyc/Pustelnik zamyka się odmawianie sobie bo nie wypada, bo nie powinno się, bo bo... itd 3 - co zaczyna sie rozmywac, ściemniać, opuszczac mnie... albo powinno zniknąc As Mieczy 5 denarów Kapłanka suma Księzyc HB Sprawiedliwość opuszcza Cię akceptowanie braku uczuć, na które długi czas sie godziłaś uznając, że widocznie tak bywa. Zanika to, widać mocne trzęśniecie starych poglądów i rozwalenie je by móc na nowo utworzyć aktualne. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Kwietnia 2014 Autor Maestro Napisano 18 Kwietnia 2014 WERYFIKACJA 0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 5 kielichów nadmierny realizm, wyrzucanie z siebie emocji, może chwile smutku,rozczarowania 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oślepiać - 2 kielichów Rycerz Denarów 9 kielichów suma Cesarz HB Siła luźna relacja z panem, która przekształca się w poważny związek.. 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 10 buław Sprawiedliwość Paź Denarów suma Diabeł HB Ksieżyc/Pustelnik przemęczenie zyciem i tym co sie dzieje wokół mnie,ocenianie, analizowanie itp. 3 - co zaczyna sie rozmywac, ściemniać, opuszczac mnie... albo powinno zniknąc As Mieczy 5 denarów Kapłanka suma Księzyc HB Sprawiedliwość sporo myslenia, analizowania, niepewność.. Airi: 1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oślepiać - 2 kielichów Rycerz Denarów 9 kielichów suma Cesarz HB Siła sprawy uczuciowe, pragnienie bycia szczęśliwą. Może też dotyczyć jakieś relacji z panem. roszpunka: 1 - co jest widoczne, co świeci tak, ze może nawet oślepiać - 2 kielichów Rycerz Denarów 9 kielichów suma Cesarz HB SiłaNo zdecydowanie relacja z jakimś panem. Póki co faktycznie o luźnym charakterze, ale z solidnymi, stabilnymi podstawami (denarowy). Z podsumy widać, że ten kontakt mile łechce Twoją kobiecość. 3 - co zaczyna się rozmywać, ściemniać, opuszczać mnie... albo powinno zniknąć As Mieczy 5 denarów Kapłanka suma Księżyc HB Sprawiedliwość Powinno zniknąć Twoje poświęcanie się dla innych, w rezultacie czego stawiasz siebie na drugim planie i ciągle czegoś Ci brakuje i nie czujesz się szczęśliwa ( co pokazała też V pucharów). Ale głowa do góry, bo wygląda na to, że czas udręki odchodzi. A nadchodzi Inez skupiona na sobie i swoich potrzebach, z pomysłami na to jak to wszystko powinno wyglądać . Daffne: 2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 10 buław Sprawiedliwość Paź Denarów suma Diabeł HB Ksieżyc/Pustelnikzamyka się odmawianie sobie bo nie wypada, bo nie powinno się, bo bo... itd 3 - co zaczyna sie rozmywac, ściemniać, opuszczac mnie... albo powinno zniknąc As Mieczy 5 denarów Kapłanka suma Księzyc HB Sprawiedliwość opuszcza Cię akceptowanie braku uczuć, na które długi czas sie godziłaś uznając, że widocznie tak bywa. Zanika to, widać mocne trzęśniecie starych poglądów i rozwalenie je by móc na nowo utworzyć aktualne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi