Skocz do zawartości

Pełnia 16 marca 2014 r. (ZWERYFIKOWANY)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

0 - ja (karta z przelozenia, ze spodu talii), moj cien - 5 kielichów

nadmierny realizm, wyrzucanie z siebie emocji, może chwile smutku,rozczarowania

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oślepiać - 2 kielichów Rycerz Denarów 9 kielichów suma Cesarz HB Siła

luźna relacja z panem, przyjacielska, zadowalająca mnie

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 10 buław Sprawiedliwość Paź Denarów suma Diabeł HB Ksieżyc/Pustelnik

przeicążenie pracą i obowiązkami, wiem teraz, że brałam na siebie wiele, o wiele za duzo, co niestety odbiło się na moim zdrowiu..

3 - co zaczyna sie rozmywac, ściemniać, opuszczac mnie... albo powinno zniknąc As Mieczy 5 denarów Kapłanka suma Księzyc HB Sprawiedliwość

nadmierne analizowanie, rozmowy w tajemnicy, z których nic nie wynikało

Napisano

hmm... może chodzi tu o jakieś zbyt emocjonalne podejście do jakiś spraw, jakiś smutek albo tęsknota za czymś.

1 - co jest widoczne, co swieci tak, ze moze nawet oślepiać - 2 kielichów Rycerz Denarów 9 kielichów suma Cesarz HB Siła

sprawy uczuciowe, pragnienie bycia szczęśliwą. Może też dotyczyć jakieś relacji z panem.

2 - co zakonczylo sie, wypelnilo, zamyka cykl 10 buław Sprawiedliwość Paź Denarów suma Diabeł HB Ksieżyc/Pustelnik

zmęczenie, takie trochę za dużo spraw mogłaś wziąć na siebie i później etapami to realizowałaś. Takie powolne wychodzenie z sytuacji, która może nie być zbyt wygodna.

3 - co zaczyna sie rozmywac, ściemniać, opuszczac mnie... albo powinno zniknąc As Mieczy 5 denarów Kapłanka suma Księzyc HB Sprawiedliwość

może takie zbyt racjonalne, intelektualne podejście do pewnych spraw. Szukanie czegoś, ale niekoniecznie we właściwych miejscach. Może też dotyczyć tego, że czas bardziej spojrzeć na zewnątrz.

Napisano

0 - ja (karta z przełożenia, ze spodu talii), mój cień - 5 kielichów

Chyba dużo w Tobie teraz albo w ogóle smutku i goryczy. Coś poszło nie tak i tkwi to jak zadra w Twoim sercu. Jest coś co ciągnie Cie w dół. Nad czymś bolejesz. Coś nie pozwala albo utrudnia Ci optymistyczne patrzenie w przyszłość.

1 - co jest widoczne, co świeci tak, ze może nawet oślepiać - 2 kielichów Rycerz Denarów 9 kielichów suma Cesarz HB Siła

No zdecydowanie relacja z jakimś panem. Póki co faktycznie o luźnym charakterze, ale z solidnymi, stabilnymi podstawami (denarowy). Z podsumy widać, że ten kontakt mile łechce Twoją kobiecość.

2 - co zakończyło się, wypełniło, zamyka cykl 10 buław Sprawiedliwość Paź Denarów suma Diabeł HB Księżyc/Pustelnik

Brałaś na siebie zbyt dużo i poniosłaś konsekwencje. Przeciążyłaś się, bo chyba chciałaś się przed kimś wykazać (?). Równowaga została naruszona i niestety, jak piszesz organizm, upomniał się o nią.

3 - co zaczyna się rozmywać, ściemniać, opuszczać mnie... albo powinno zniknąć As Mieczy 5 denarów Kapłanka suma Księżyc HB Sprawiedliwość

Powinno zniknąć Twoje poświęcanie się dla innych, w rezultacie czego stawiasz siebie na drugim planie i ciągle czegoś Ci brakuje i nie czujesz się szczęśliwa ( co pokazała też V pucharów). Ale głowa do góry, bo wygląda na to, że czas udręki odchodzi. A nadchodzi Inez skupiona na sobie i swoich potrzebach, z pomysłami na to jak to wszystko powinno wyglądać ;).

Gość Daffne
Napisano

troszkę wyrzutów sumienia może się pojawiać i smutno Ci

oślepiać może Twoje pragnienie zaznania szczęścia i uczuć od partnera, pragniesz ciepła i okazywania uczuć. Tego sercu brak i mocno łaknie tych emocji.

zamyka się odmawianie sobie bo nie wypada, bo nie powinno się, bo bo... itd

opuszcza Cię akceptowanie braku uczuć, na które długi czas sie godziłaś uznając, że widocznie tak bywa. Zanika to, widać mocne trzęśniecie starych poglądów i rozwalenie je by móc na nowo utworzyć aktualne.

• 1 miesiąc temu...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

nadmierny realizm, wyrzucanie z siebie emocji, może chwile smutku,rozczarowania

luźna relacja z panem, która przekształca się w poważny związek..

przemęczenie zyciem i tym co sie dzieje wokół mnie,ocenianie, analizowanie itp.

sporo myslenia, analizowania, niepewność..

Airi:

sprawy uczuciowe, pragnienie bycia szczęśliwą. Może też dotyczyć jakieś relacji z panem.

roszpunka:

1 - co jest widoczne, co świeci tak, ze może nawet oślepiać - 2 kielichów Rycerz Denarów 9 kielichów suma Cesarz HB Siła

No zdecydowanie relacja z jakimś panem. Póki co faktycznie o luźnym charakterze, ale z solidnymi, stabilnymi podstawami (denarowy). Z podsumy widać, że ten kontakt mile łechce Twoją kobiecość.

3 - co zaczyna się rozmywać, ściemniać, opuszczać mnie... albo powinno zniknąć As Mieczy 5 denarów Kapłanka suma Księżyc HB Sprawiedliwość

Powinno zniknąć Twoje poświęcanie się dla innych, w rezultacie czego stawiasz siebie na drugim planie i ciągle czegoś Ci brakuje i nie czujesz się szczęśliwa ( co pokazała też V pucharów). Ale głowa do góry, bo wygląda na to, że czas udręki odchodzi. A nadchodzi Inez skupiona na sobie i swoich potrzebach, z pomysłami na to jak to wszystko powinno wyglądać ;).

Daffne:

zamyka się odmawianie sobie bo nie wypada, bo nie powinno się, bo bo... itd

opuszcza Cię akceptowanie braku uczuć, na które długi czas sie godziłaś uznając, że widocznie tak bywa. Zanika to, widać mocne trzęśniecie starych poglądów i rozwalenie je by móc na nowo utworzyć aktualne.