Gość alles-in1 Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 (edytowane) Snila mi sie wojna. Wszyscy ludzie zebrani w kosciele, zolnierze chcieli mnie zabic, wyczytywali po nazwisku. Byly ze mna tylko moje dzieci. One biegaly sobie jakby nic sie nie dzialo. Wszyscy ludzie przestraszeni, sluchali sie zolniezy, a ja gdzies pod lawka ukrylam sie. Gdy tlum wychodzil z tego kosciola ucieklam z dziecmi, ukrywalam sie gdzies na jakis polach, za duzym kamieniem. Przebudzilam sie... Znowu zasnelam... i nadal bylam na polu z dziecmi, przyszla do mnie moja mama z siostra (u nich nie bylo wojny, mieszkam za granica), poprosilam ja aby przyniosla nam obiad. Bardzo prosze o interpretacje snu, dodam, ze nie ogladalam w tv zamieszek na Krymie. Ostatnio sni mi sie czesto moj sp tata. Gdy stoi z walizka w hotelu i czeka az zaplace. Mielismy walizki przez 3 dni w tym hotelu, ale nie spalismy tam, wiec sie targowalam w recepcji, aby mniej zaplacic. Czesc za hotel oddala mi siostra. Snil mi sie tez tata, ze wyjeli go z jakiegos kanalu wodnego, byl caly mokry i nie mial jednej reki, powiedzial do mnie ''ozylem na 40min, wiec chodzmy napic sie kawy'' Mam nadzieje, ze ktos zinterpretuje moje sny Z gory bardzo dziekuje Edytowane 16 Marca 2014 przez alles-in1 Cytuj
Slawomir Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 Witam! Kościół to symbol jakiegoś urzędowego budynku ( ja wiem że brzmi to śmiesznie ale tak jest). Podobnie jest z żołnierzami czy księdzem - mundur to mundur poprostu strój urzędowy. To wyczytywanie po nazwisku to tak jakby zawezwanie na salę sądową - to moje skojarzenie ale ty możesz w swoimzyciu odnieść to do czegoś calkiem innego. Twoje dzieci w śnie to symbol obowiazku zaś to że z nimi uciekasz może symbolizować to że w jakiś sposób są z tą sprawą związane byc może jest w tu powiązanie z tym że przebywasz za granicą. Kamień to symbol materii tak jakbyś swój wyajazd tłumaczyła stroną materialną i tym głownie sie tłumaczysz przed matką i siostrą (prosisz o obiad czyli znowu materia w roli głównej). Co do snu z ojcem jest zupełnie od czapy ale szkoda że nie napisałaś której ręki nie miał bo może by się coś skleciło. Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 Slawomir szukam pracy (urzad, biuro), wiec moze zostane zaproszona na rozmowe kwalifikacyjna? Bardzo Ci dziekuje za poswiecony czas Tata nie mial lewej reki. Cytuj
Slawomir Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Wyjąsnia to wiele jeżeli chodzi o sny z tatą. Są to dwa odzielne zagadnienia. 1) sen ten w hotelu to taka podpowiedź dla ciebie że jakieś sprawy są w trakcie i w niedługim czasie sprawy zostaną zakończone ( to symbolizuje płacenie za hotel). Sprawa może rzeczywiście dotyczyć pracy bo chodzi o płacenie - czyli o pieniądze. Zaś to że jest to hotel symbolizuje zmianę jakiejś przejściowej sytuacji np: brak pracy. 2) sen drugi dotyczy jakichś starych spraw rodzinnych ( to ta lewa ręka) być może chodzi o jakieś sprawy uczuciwe( tata był mokry) które już były zamkniete a jeszcze wrócą (tata ożywa) i "podniosą ciśnienie" - to ta kawa. Pozdrawiam: Sławomir Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 :poklon::poklon: Bardzo, bardzo dziekuje! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi