Skocz do zawartości

wojna

Gość alles-in1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość alles-in1
Napisano (edytowane)

Snila mi sie wojna. Wszyscy ludzie zebrani w kosciele, zolnierze chcieli mnie zabic, wyczytywali po nazwisku. Byly ze mna tylko moje dzieci. One biegaly sobie jakby nic sie nie dzialo. Wszyscy ludzie przestraszeni, sluchali sie zolniezy, a ja gdzies pod lawka ukrylam sie. Gdy tlum wychodzil z tego kosciola ucieklam z dziecmi, ukrywalam sie gdzies na jakis polach, za duzym kamieniem. Przebudzilam sie... Znowu zasnelam... i nadal bylam na polu z dziecmi, przyszla do mnie moja mama z siostra (u nich nie bylo wojny, mieszkam za granica), poprosilam ja aby przyniosla nam obiad.

Bardzo prosze o interpretacje snu, dodam, ze nie ogladalam w tv zamieszek na Krymie.

Ostatnio sni mi sie czesto moj sp tata. Gdy stoi z walizka w hotelu i czeka az zaplace. Mielismy walizki przez 3 dni w tym hotelu, ale nie spalismy tam, wiec sie targowalam w recepcji, aby mniej zaplacic. Czesc za hotel oddala mi siostra.

Snil mi sie tez tata, ze wyjeli go z jakiegos kanalu wodnego, byl caly mokry i nie mial jednej reki, powiedzial do mnie ''ozylem na 40min, wiec chodzmy napic sie kawy''

Mam nadzieje, ze ktos zinterpretuje moje sny :prosi:

Z gory bardzo dziekuje :poklon:

Edytowane przez alles-in1
Napisano

Witam!

Kościół to symbol jakiegoś urzędowego budynku ( ja wiem że brzmi to śmiesznie ale tak jest). Podobnie jest z żołnierzami czy księdzem - mundur to mundur poprostu strój urzędowy. To wyczytywanie po nazwisku to tak jakby zawezwanie na salę sądową - to moje skojarzenie ale ty możesz w swoimzyciu odnieść to do czegoś calkiem innego. Twoje dzieci w śnie to symbol obowiazku zaś to że z nimi uciekasz może symbolizować to że w jakiś sposób są z tą sprawą związane byc może jest w tu powiązanie z tym że przebywasz za granicą. Kamień to symbol materii tak jakbyś swój wyajazd tłumaczyła stroną materialną i tym głownie sie tłumaczysz przed matką i siostrą (prosisz o obiad czyli znowu materia w roli głównej).

Co do snu z ojcem jest zupełnie od czapy ale szkoda że nie napisałaś której ręki nie miał bo może by się coś skleciło.

Pozdrawiam:

Sławomir

Gość alles-in1
Napisano

Slawomir szukam pracy (urzad, biuro), wiec moze zostane zaproszona na rozmowe kwalifikacyjna?

Bardzo Ci dziekuje za poswiecony czas :bukiet:

Tata nie mial lewej reki.

Napisano

Wyjąsnia to wiele jeżeli chodzi o sny z tatą. Są to dwa odzielne zagadnienia.

1) sen ten w hotelu to taka podpowiedź dla ciebie że jakieś sprawy są w trakcie i w niedługim czasie sprawy zostaną zakończone ( to symbolizuje płacenie za hotel). Sprawa może rzeczywiście dotyczyć pracy bo chodzi o płacenie - czyli o pieniądze. Zaś to że jest to hotel symbolizuje zmianę jakiejś przejściowej sytuacji np: brak pracy.

2) sen drugi dotyczy jakichś starych spraw rodzinnych ( to ta lewa ręka) być może chodzi o jakieś sprawy uczuciwe( tata był mokry) które już były zamkniete a jeszcze wrócą (tata ożywa) i "podniosą ciśnienie" - to ta kawa.

Pozdrawiam:

Sławomir

Gość alles-in1
Napisano

:poklon::poklon::poklon::poklon:

Bardzo, bardzo dziekuje!