Lucindella Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 jakie beda jego dalsze dzialania w stosunku do mnie? 5 monet / cesarzowa / mag coz...zwiazku milosnego to tu raczej nie bedzie,ale bedzie jego walka za wszelka cene do seksualnosci, ktora jest mocno iskrzaca miedzy nami...ech...no w magu i cesarzowej obok niczego innego nie widze, jak tylko sex,sex,sex... Cytuj
piesekpreriowy Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 A 5 monet? Czegoś zabraknie? Nie dostanie tego co chce? Bo 5 monet to bieda.... Może będzie kiepski w łóżku;) Cytuj
Sanya Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 5 monet / cesarzowa / mag -> Słońce Nie widzę tu działań w tej 5 monet. Cesarzowa może wskazywać nową kobietę w jego życiu, z którą rozpocznie związek (Mag). Cytuj
Lucindella Napisano 16 Marca 2014 Autor Napisano 16 Marca 2014 (edytowane) dla mnie znowu 5 monet jest tlem sytuacji...pokazalo aktualne zubozenie w zwiazku,jako takim...byciu razem...ale 5 monet to tez walka mimo wszystko...i o co walka...nie o uczucie...tylko fizycznosc...a mag nie jest kiepski, oj nie...;-) to jest toksycznosc tego zwiazku wlasnie...przyciaganie poprzez sexualnosc... Edytowane 16 Marca 2014 przez Lucindella Cytuj
SacralNirvana Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 Chodzi o dzialania. Wiec widac, ze dzialac bedzie. 5 Monet wskazuje na jego niepewnosc w tym wszystkim. Jestes dla niego wazna kobieta... wiec bedzie czarowal... Kombinacje jakies, zeby pozyskac Twoje zainteresowanie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Marca 2014 Maestro Napisano 16 Marca 2014 On się czuje gorszy od Ciebie, widać, że ma potrzebę kontaktu z Tobą (tak mi 5 monet pokazuje),działasz na niego bardzo, bardzo mocno...Z podsumy Słońce, rwlacja luxna na Tu i Teraz.. Cytuj
Trida Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 jakie beda jego dalsze dzialania w stosunku do mnie? 5 monet / cesarzowa / mag A ja tu seksu nie widzę... Raczej Twoje działania i tak jak pisała Inez- czuje się gorszy od Ciebie. A Mag pokazuje razcej jego podejscie - tu i teraz. Cytuj
Lucindella Napisano 16 Marca 2014 Autor Napisano 16 Marca 2014 Chodzi o dzialania. Wiec widac, ze dzialac bedzie. 5 Monet wskazuje na jego niepewnosc w tym wszystkim. Jestes dla niego wazna kobieta... wiec bedzie czarowal... Kombinacje jakies, zeby pozyskac Twoje zainteresowanie. juz myslalam,ze przestanie sie starac,bo mnie jednak zranil i ja sie troche odwracam od jego staran....myslalam,ze moze da spokoj...ale dzis postawione karty i odzew juz jest,kontakt byl, wiec moge troche juz zweryfikowac...ze jednak dziala...co do reszty interpretacji....na weryfikacje trzeba bedzie poczekac...;-) Cytuj
panna.marta Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 myślę, że on jest raczej typem osoby mało aktywnej. Raczej ty będziesz wiodła prym w tym związku. Cytuj
ivi185 Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 5 monet moze wskazywac tez na żebranie.....o milosc...seks...o troche zainteresowania... Cytuj
karim-tarot Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 (edytowane) 5 monet, Cesarzowa, Mag Hmm, Cesarzowa + Mag - bardzo dziwna parka:) jesteś jego małą tajemnicą. 5 monet, może przychodzi do Ciebie w chwilach wewnętrznego kryzysu, może mu czegoś brakuje. Ta Cesarzowa silnie na niego działa, w sumie zadałaś kartom pytanie o działania pana w stosunku do Ciebie, więc to jest takie odreagowanie pana od wszystkiego, działanie tu i teraz, jak wyżej wspomniano, a później powrót do codzienności. Seksualna karta to moim zdaniem Cesarzowa - seksualność, płodność (na mojej karcie ma bardzo uwydatniony dekolt, jest skąpo ubrana, więc raczej seksualna-niebezpieczna) i to jeszcze obok Maga. Cesarzowa tutaj jest bardziej aktywna, a Mag taki skromny przychodzi na każde zawołanie, ale chyba doskonale wie po co, miłosnych emocji i związku - faktycznie nie widać, to raczej zaspokajanie potrzeb. Pozdrawiam. Edytowane 16 Marca 2014 przez karim-tarot Cytuj
Lucindella Napisano 17 Marca 2014 Autor Napisano 17 Marca 2014 5 monet moze wskazywac tez na żebranie.....o milosc...seks...o troche zainteresowania... tak, ta relacja zbacza na te tory...i on zebrze o to....stara sie o moj powrot,ale to juz nie jest dla mnie...zwiazal sie z kims,ale chyba jednak czegos mu tam brak.... Cytuj
piesekpreriowy Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 Jeśli się z kimś związał, to ja bym odczytywała to 5 monet jako jakiś brak w jego obecnym związku, który on chce zaspokoić u ciebie. Może chodzić faktycznie o sex, bo skoro jest z kimś już, a jest cesarzowa i mag to może chodzić o skoki w bok. Ale nie jednorazowy skok tylko na stałe. Cytuj
Vivere Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 jakie beda jego dalsze dzialania w stosunku do mnie? 5 monet / cesarzowa / mag Pan nie ma za wiele do zaoferowania ale skorzysta z okazji jeśli będzie Mu dane. Jakoś tak seksualnie mi się spojrzało na Cesarzową + Maga Cytuj
Lucindella Napisano 20 Marca 2014 Autor Napisano 20 Marca 2014 jakie beda jego dalsze dzialania w stosunku do mnie? 5 monet / cesarzowa / mag Pan nie ma za wiele do zaoferowania ale skorzysta z okazji jeśli będzie Mu dane. Jakoś tak seksualnie mi się spojrzało na Cesarzową + Maga fajnie napisane...;-) coz...taka tez i prawda pieknie w kartach wyszla....pociag sexualny... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi