Skocz do zawartości

sytuacja miedzy mna a panem

Lucindella

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jakie beda jego dalsze dzialania w stosunku do mnie?

5 monet / cesarzowa / mag

coz...zwiazku milosnego to tu raczej nie bedzie,ale bedzie jego walka za wszelka cene do seksualnosci, ktora jest mocno iskrzaca miedzy nami...ech...no w magu i cesarzowej obok niczego innego nie widze, jak tylko sex,sex,sex...

Napisano

A 5 monet? Czegoś zabraknie? Nie dostanie tego co chce? Bo 5 monet to bieda....

Może będzie kiepski w łóżku;)

Napisano

5 monet / cesarzowa / mag -> Słońce

Nie widzę tu działań w tej 5 monet. Cesarzowa może wskazywać nową kobietę w jego życiu, z którą rozpocznie związek (Mag).

Napisano (edytowane)

dla mnie znowu 5 monet jest tlem sytuacji...pokazalo aktualne zubozenie w zwiazku,jako takim...byciu razem...ale 5 monet to tez walka mimo wszystko...i o co walka...nie o uczucie...tylko fizycznosc...a mag nie jest kiepski, oj nie...;-) to jest toksycznosc tego zwiazku wlasnie...przyciaganie poprzez sexualnosc...

Edytowane przez Lucindella
Napisano

Chodzi o dzialania.

Wiec widac, ze dzialac bedzie. 5 Monet wskazuje na jego niepewnosc w tym wszystkim. Jestes dla niego wazna kobieta... wiec bedzie czarowal...

Kombinacje jakies, zeby pozyskac Twoje zainteresowanie.

• Maestro
Napisano

On się czuje gorszy od Ciebie, widać, że ma potrzebę kontaktu z Tobą (tak mi 5 monet pokazuje),działasz na niego bardzo, bardzo mocno...Z podsumy Słońce, rwlacja luxna na Tu i Teraz..

Napisano

A ja tu seksu nie widzę...

Raczej Twoje działania i tak jak pisała Inez- czuje się gorszy od Ciebie.

A Mag pokazuje razcej jego podejscie - tu i teraz.

Napisano
Chodzi o dzialania.

Wiec widac, ze dzialac bedzie. 5 Monet wskazuje na jego niepewnosc w tym wszystkim. Jestes dla niego wazna kobieta... wiec bedzie czarowal...

Kombinacje jakies, zeby pozyskac Twoje zainteresowanie.

juz myslalam,ze przestanie sie starac,bo mnie jednak zranil i ja sie troche odwracam od jego staran....myslalam,ze moze da spokoj...ale dzis postawione karty i odzew juz jest,kontakt byl, wiec moge troche juz zweryfikowac...ze jednak dziala...co do reszty interpretacji....na weryfikacje trzeba bedzie poczekac...;-)

Napisano

myślę, że on jest raczej typem osoby mało aktywnej. Raczej ty będziesz wiodła prym w tym związku.

Napisano

5 monet moze wskazywac tez na żebranie.....o milosc...seks...o troche zainteresowania...

Napisano (edytowane)

5 monet, Cesarzowa, Mag

Hmm, Cesarzowa + Mag - bardzo dziwna parka:) jesteś jego małą tajemnicą. 5 monet, może przychodzi do Ciebie w chwilach wewnętrznego kryzysu, może mu czegoś brakuje. Ta Cesarzowa silnie na niego działa, w sumie zadałaś kartom pytanie o działania pana w stosunku do Ciebie, więc to jest takie odreagowanie pana od wszystkiego, działanie tu i teraz, jak wyżej wspomniano, a później powrót do codzienności. Seksualna karta to moim zdaniem Cesarzowa - seksualność, płodność (na mojej karcie ma bardzo uwydatniony dekolt, jest skąpo ubrana, więc raczej seksualna-niebezpieczna) i to jeszcze obok Maga.

Cesarzowa tutaj jest bardziej aktywna, a Mag taki skromny przychodzi na każde zawołanie, ale chyba doskonale wie po co, miłosnych emocji i związku - faktycznie nie widać, to raczej zaspokajanie potrzeb.

Pozdrawiam.

Edytowane przez karim-tarot
Napisano
5 monet moze wskazywac tez na żebranie.....o milosc...seks...o troche zainteresowania...

tak, ta relacja zbacza na te tory...i on zebrze o to....stara sie o moj powrot,ale to juz nie jest dla mnie...zwiazal sie z kims,ale chyba jednak czegos mu tam brak....

Napisano

Jeśli się z kimś związał, to ja bym odczytywała to 5 monet jako jakiś brak w jego obecnym związku, który on chce zaspokoić u ciebie. Może chodzić faktycznie o sex, bo skoro jest z kimś już, a jest cesarzowa i mag to może chodzić o skoki w bok. Ale nie jednorazowy skok tylko na stałe.

Napisano

Pan nie ma za wiele do zaoferowania ale skorzysta z okazji jeśli będzie Mu dane. Jakoś tak seksualnie mi się spojrzało na Cesarzową + Maga

Napisano

Pan nie ma za wiele do zaoferowania ale skorzysta z okazji jeśli będzie Mu dane. Jakoś tak seksualnie mi się spojrzało na Cesarzową + Maga

fajnie napisane...;-) coz...taka tez i prawda pieknie w kartach wyszla....pociag sexualny...