Sanya Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 Wyciąnęłam karty odnośnie mężczyzny, z którym kiedyś byłam w bliższej relacji. Teraźniejszość: 2 mieczy Przeszłość: Wieża Źródło problemu: 7 pucharów Rada: 9 buław To co nieuniknione: Król buław Wynik: Król mieczy No ciekawe te karty wyszły, zwłaszcza osobowe. Pytam, bo w uczuciach uporczywie pojawia mi się enigmatyczny król buław i zastanawiam się czy to aby nie o niego chodzi, zwłaszcza, że krąży obok mnie. W tym momencie nie mamy kontaktu jako takiego, jest między nami dystans z powodu niegdysiejszego konfliktu (2 mieczy i wieża). Chyba mieliśmy różne oczekiwania wobec siebie (7 pucharów). Karty radzą żeby być ostrożną. Pojawia się 2 mężczyzn na przyszłość. Mam tutaj kilka możliwych wariantów: albo buławowy to nowy facet a mieczowy oznacza odcięcie od tego co minęło albo w buławowym pojawia się eks partner i podjęcie przez niego konkretnych działań z których w konsekwencji nic nie wyjdzie i rozejdziemy się, bo mieczowy często pokazuje mi rozliczenie i rozstanie. Może być to też konieczność wyboru między kimś nowym, a byłym partnerem (mieczowy). Cytuj
Trida Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 Wyciąnęłam karty odnośnie mężczyzny, z którym kiedyś byłam w bliższej relacji. Teraźniejszość: 2 mieczy Przeszłość: Wieża Źródło problemu: 7 pucharów Rada: 9 buław To co nieuniknione: Król buław Wynik: Król mieczy Poznasz kogoś innego a Pan pójdzie w zapomnienie. 2 mieczy - każde sobie tak na prawdę, jest ból z obu stron, lekki niesmak. Przeszłość - chyba burzliwie się rozstaliście :/ Źródłem problemu był brak rozmów wg mnie i nie do końca jasna sytuacja co do Waszej przeszłości. I Twojej i jego. Rada - spróbuj przetrwać, bo nieuniknionym jest poznanie kogoś nowego wg mnie Powodzenia Cytuj
Lucindella Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 dla mnie zrodlem problemu jak sie pokazuje 7 pucharow to wszelkiego rodzaju uzywki...przypomnij sobie jak bylo, jak byliscie razem....a nie bylo chyba tak jak ty bys chciala...przed Toba super facet , ktory pozwoli Ci zapomniec i odciac wszystko co Cie z tamtym z przeszlosci laczylo.. Cytuj
Sanya Napisano 16 Marca 2014 Autor Napisano 16 Marca 2014 Trida: Zgadza się wszystko, mieliśmy też problem z komunikacją dość spory, pojawiały się niejasności.. Lucindella: Tutaj ta 7 pucharów również pasuje, bo pod koniec naszej relacji nadużywał różnych substancji :/ Oby było tak jak piszecie Cytuj
roszpunka79 Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 Obecnie widać wewnętrzne konflikty, rozważania dotyczące Waszej relacji u jednego lub u obydwojga. Każde ma swoje racje i to uniemożliwia porozumienie. Teraz jesteście raczej zamknięci na wzajemne kontakty. Zapewne z powodu przeszłości, bo widać, że się podziało i łatwo nie było. Radę odczytałabym jako wyciągnięcie wniosków ze wspólnej przeszłości, w szczególności biorąc pod uwagę źródło problemu, o którym pisałaś (te używki). Wynik mówi, że mieczowy może jeszcze jakoś zaznaczyć swoją obecność w Twoim życiu, jeśli to on także pokazał się w buławowym - czyli może podjąć próbę zawalczenia o Ciebie. Niewykluczone też, że pojawi się nowy facet i faktycznie staniesz przed wyborem miedzy dwoma mężczyznami. Wtedy , biorąc pod uwagę wcześniejsze karty, sensowniejsze byłoby chyba wpuszczenie świeżego powietrza i rozprawienie się z przeszłością. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Marca 2014 Maestro Napisano 16 Marca 2014 Teraźniejszość: 2 mieczy jakbyście mieli klapki na oczach, udajecie, że nie widzicie pewnych rzeczy Przeszłość: Wieża cos się zawaliło Źródło problemu: 7 pucharów nierealne oczekiwania, każde z Was miało inna wizje bycia razem Rada: 9 buław badź ostrożna i czujna To co nieuniknione: Król buław pojawi się mężczyzna, albo on albo inny Wynik: Król mieczy tu widac zaplanowane dzialania pana Jaki jest jego znak zodiaku? Bo może tu coś będzie widać?Jak dla mnie to tu mamy ewidentnie dwóch panów.. Cytuj
Sanya Napisano 16 Marca 2014 Autor Napisano 16 Marca 2014 Mój były jest spod znaku barana i pasuje do tego buławowego, dodam, że ten buławowy pojawił mi się na uczucia i w krzyżu celtyckim i w rozkładzie na 3 karty i również w tym Ja też właśnie wychodzę z założenia, że jak karta dworska to i osoba Cytuj
piesekpreriowy Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Mi 7 pucharów często wychodzi jako nierealne wyobrażenia, takie, które się nie spełnią. Natomiast 9 buław, według niektórych źródeł jest radą by mieć swoje zdanie, być pewnym swego i nie dawać sobie wmówić, że jest inaczej. Co nie zmienia faktu, że król buław jest nieunikniony, niezależnie czy to "stary" czy nowy mężczyzna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi