Skocz do zawartości

Jaka jest szansa na poprawe relacji (ZWERYFIKOWANY)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Na pana, który mnie dziś wkurzył na spotkaniu...

Teraźniejszość: 8 kielichów mieszane emocje i uczucia, chęć odejścia,ale coś jeszcze trzyma

Przeszłość: 2 mieczy relacja była stricte netowa, pewnych rzeczy nie było widać

Źródło problemu: 6 kielichów nie wiem, wydarzenia z przeszłości

Rada: 10denarów trzymać się swoich wartości

To co nieuniknione: As mieczy Rycerz Kielichów 3 denarów wyjasnimy cos sobie i sie pogodzimy, poza tym spotkanie widać

Wynik: Król Kielichów Król Buław Koło 6 buław suma Cesarzowa,ha ha ha dwóch panów koło mnie, albo on zakochany i zwycięski

Napisano

Teraźniejszość: 8 kielichów - widać chęć odejścia, generalnie ostudzenie emocji

Przeszłość: 2 mieczy - może się pokazywać ta ostatnia sytuacja, czyli nieporozumienie, może też być jego strach przed tym spotkaniem, co zresztą doprowadziło do takiego a nie innego zachowania

Źródło problemu: 6 kielichów - może wskazywać na pewne doświadczenia z przeszłości, które determinują obecną sytuację (czyli np jego negatywne doświadczenia z kobietami, co powoduje u niego lęk przed okazywaniem uczuć)

Rada: 10 denarów - nie rezygnuj tak łatwo :)

To co nieuniknione: As mieczy Rycerz Kielichów 3 denarów - wyjaśnicie nieporozumienie i potem widać jego starania

Wynik: Król Kielichów Król Buław Koło 6 buław suma Cesarzowa - dwóch mężczyzn, ewentualnie on jeden, który połączy w sobie cechy nie tylko kielichowego :P ale i buławowego i wreszcie konkretnie zadziała co obróci się w sukces i jednocześnie Cię zadowoli ;)

Gość Euterpe
Napisano

Teraźniejszość: 8 kielichów

dla mnie to karta powrotów, więc pewnie jeszcze ze sobą, za jakiś, czas zamienicie kilka słów

Przeszłość: 2 mieczy

tutaj mogła się pokazać ta sytuacja, która miała ostatnio miejsca, czyli zamknięcie się na pana, nie wykonanie do tej pory kroku w jego stronę

Źródło problemu: 6 kielichów

możliwe, że Twoje uczucia do niego, jeszcze nie jest źle, a może chciałabyś już się odciąć emocjonalnie; może myślisz sobie 'wcześniej było tak dobrze, a teraz taki numer'. Myślę, że problemem mogą być jeszcze gdzieś u Ciebie w środku ciepłe uczucia skierowane w jego stronę i to może przeszkadzać w tej sytuacji

Rada: 10denarów

trzymaj się blisko rodziny;

mnie też wyskoczyła kiedyś jako karta rada. Na mojej karcie siedzi staruszek i jest zajęty psami, a dwoje młodych ludzi rozmawia ze sobą, koło nich pląta się dziecko. Więc tak sobie myślę, aby z nim porozmawiać, jak tylko nadarzy się okazja

To co nieuniknione: As mieczy Rycerz Kielichów 3 denarów

odetniesz się od tego co się stało(możliwe, że emocjonalnie), rycerzyk sam może wyjść z propozycją wyjaśnień albo sama zaciągniesz rady u kogoś, kto miał podobną sytuację, u człowieka z wiedzą...

Wynik: Król Kielichów Król Buław Koło 6 buław

nadal będziesz o nim myśleć, możliwe że znowu zadziała, a wtedy sytuacja się odmieni. 6 buław to zwycięstwo, ale nie wiem co tutaj za to uznać... W każdym razie obecna sprawa legnie w gruzach, możliwe że stanie się to tuż tuż...

a może też być tak, że będziesz o nim rozmyślać, pojawi się pan numer dwa i z nim będziesz szczęśliwsza

ale bardziej stawiam na to, że tamten zawalczy jeszcze raz :)

• Maestro
Napisano

Wydaje mi się, że on zawalczy, od tej strony go juz poznałam...Wysłalam mu sms, że się po nim nie spodziewałam takiego zachowania, bez odpowiedzi..Może przetrawia..Inna sprawa, że to kolejny zawód jaki mnie spotkał w ciagu ostatniego roku...:/ Dokładnie trzeci............;(

Napisano

Teraźniejszość: 8 kielichów widać wewnętrzne miotanie się i taką szarpaninę sama ze sobą,

Przeszłość: 2 mieczy były bariery w porozumieniu, tu wynikające z przyczyn obiektywnych (net)

Źródło problemu: 6 kielichów a może to, że zachował się dziecinnie…

Rada: 10denarów to już się spełniło, zamknij ten etap i zacznij od nowa

To co nieuniknione: As mieczy Rycerz Kielichów 3 denarów widać, że pan może podjąć próbę naprawienia waszej relacji , ale w tym asie widzę mocno zaznaczony głos rozsądku, myślę, że Twojego. I wcale bym się nie zdziwiła gdyby jednak pokazał odcięcie się do pana. Albo jego odcięcie..z jakiegoś powodu

Wynik: Król Kielichów Król Buław Koło 6 buław suma Cesarzowa, choć tu mi się to nie potwierdza, bo jeżeli to on pokazał się w kielichowym i buławowym –zależy mu na Tobie i wykaże się determinacją i działaniem- to jednak widać, że sytuacja pozytywnie się odwróci i szanse na poprawienie relacji są duże. Albo faktycznie będzie się kręcić dwóch –on i ktoś jeszcze (buławowy). Wtedy obstawiam zwycięstwo buławowego , czyli tym samym odcięcie się od tego który zawiódł. No i wtedy „to co nieuniknione” jednak by mi się potwierdzało. Ale namieszałam:D. Mam nadzieję, że to co chciałam przekazać jest czytelne;).

Gość Euterpe
Napisano

głowa do góry! Co nie zabije to wzmocni :) Jak nie ten, to kolejny :)

Bądź dobrej myśli, Inez2503; jeszcze się wszystko ułoży :)jak nie z tym to z innym...

• Maestro
Napisano

Dzwonił już, długo rozmawialiśmy, powiedziałam mu,że zrobił mi świństwo...Zaczął tłumaczyć się pokrętnie jak dla mnie...taaaa i przy okazji mnie kocha..taaa, ale szczerze, to ja do tego z przymrużeniem oka podeszłam...W kazdym razie dałam mu szansę, ustaliłam jedyny i nueodwołalny termin na jutro na 10.00, jako, że mam wolny dzień i wolę spotkać się z rana, niż pół dnia czekać na spotkanie;). Tu chyba pokazała się 2 mieczy jako pokój przywrócony.

Co do wyniku, to on mi wychodzi jako kielichowy i buławowy od początku, natomiast wydaje mi się, że tak czy siak wkradnie się ktoś, takie miałam odczucie...

Gość björn
Napisano

...

Wynik: Król Kielichów Król Buław Koło 6 buław suma Cesarzowa,ha ha ha dwóch panów koło mnie, albo on zakochany i zwycięski

6 buław, 2 kielichów i 10 kielichów to chyba trzy najładniejsze karty w kontekście związku, co?:) Pewnie, że zawalczy..

Czasem głupie lub trudne sytuacje muszą zaistnieć, by potem miało prawo stworzyć się coś fajnego ;p

Napisano

6 buław, może także, podobnie jak 6 pucharów, oznaczać powrót kogoś z przeszłości.

• 2 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

Teraźniejszość: 8 kielichów mieszane emocje i uczucia, chęć odejścia,ale coś jeszcze trzyma

Przeszłość: 2 mieczy relacja była stricte netowa, pewnych rzeczy nie było widać

Źródło problemu: 6 kielichów nie wiem, wydarzenia z przeszłości

Rada: 10denarów trzymać się swoich wartości

To co nieuniknione: As mieczy Rycerz Kielichów 3 denarów wyjasnimy cos sobie i sie pogodzimy, poza tym spotkanie widać

Cały rozkład się sprawdził...