Skocz do zawartości

Czy jestem w ciazy? (ZWERYFIKOWANY)

ivi185

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Postanowilam pojsc za przykladem Lucindelli...i postawic karty na ciaze...Od kilku dni mnie to nurtuje,wiec zapytalam karty wprost:

Czy jetem w ciąży?

Kaplanka

Świat

5 mieczy

Kaplanka to tez kobiecosc i macierzynstwo...Swiat-piekna karta spelnienia marzen a nie ukrywam,ze obije z partnerem o tym marzymy ale temat byl odwlwkany z powodu roznych zawirowan ....ale ta 5 mieczy na koncu?!

A Wy, jak to widzicie?

• Lubię to! 1
Napisano

Kapłanka-Świat-5 mieczy-> Kochankowie

Widać tu Twoje pragnienie spełnienia się w roli matki, ale póki co nic z tego, narazie nie jesteś w ciąży (5 mieczy). Powodzenia w dalszych staraniach :)

• Lubię to! 1
Napisano

Ale czy przy taaakich WA taka mala 5 mieczy nie traci swojego negatywnego znaczenia? Moze odniose moje male zwyciestwo ale czas ku temu nie sprzyja...warunki....brak pracy.... moze wlasnie to przekazuje 5 mieczy?

• Maestro
Napisano

Karty mówią bądź cierpliwa, jeszcze czeka Was trochę starań..Nie jesteś w ciązy..

BTW : nie lepiej kupić test?

• Lubię to! 1
Napisano

BTW : nie lepiej kupić test?

Pewnie ale potraktowalam to jako forme cwiczenia...nauki :)

Napisano

Moim zdaniem, powinnaś się na jakiś czas zdystanować do tej sprawy. Chyba los szykuje jakieś zmiany w Twoim życiu.

• Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano

też myślę, że jeszcze nie... ta 5 mieczy wszystko psuje...

Napisano

Widze to tak: Nie wydaje mi się, żeby tu były tez jakieś wielkie starania o to dziecko, raczej tak jakby mogła miec miejsce "kontrolowana wpadka" i... trochę się zawiedziesz, że jej jednak nie ma - ta 5 mieczy na końcu. Czyli taka wygrana-przegrana. Mała wygrana polega na tym, że "nie ma wpadki", ale wszyscy wiemy, że ta karta to mało satysfakcjonujący wynik, a Ty jednak trochę liczyłaś w duchu na rewolucję z przypadku;) Myślę, że nie jesteś, choć pokazały, że byś chciała.

• Lubię to! 1
Napisano
Widze to tak: Nie wydaje mi się, żeby tu były tez jakieś wielkie starania o to dziecko, raczej tak jakby mogła miec miejsce "kontrolowana wpadka" i... trochę się zawiedziesz, że jej jednak nie ma - ta 5 mieczy na końcu. Czyli taka wygrana-przegrana. Mała wygrana polega na tym, że "nie ma wpadki", ale wszyscy wiemy, że ta karta to mało satysfakcjonujący wynik, a Ty jednak trochę liczyłaś w duchu na rewolucję z przypadku;) Myślę, że nie jesteś, choć pokazały, że byś chciała.

i rzeczywiscie tak jest :)

Za wczesnie,zeby robic test....świetnie to ujełas "kontrolowana wpadka" - bardzo trafnie! Moze ta 5 mieczy na koncu to wlasnie moje rozczarowanie chodz z drugiej strony wiem,ze to nie ten czas...To chyba ja wlasnie liczylam na przypadek :)

Dziekuje Cornelia! :)

Napisano

witaj w klubie pytan o ciaze ;-)

te miecze chyba nam jednak poki co nie wywroza ciazy....;-)

na tescior u mnie tez za szybko,ale za tydzien....weryfikacja.....;-)

powodzenia w kontrolowanych staraniach:-)

• Lubię to! 1
Napisano

a ja bym powiedziała, że chcecie w sumie tej ciąży trochę ale jeszcze nie tym razem.

Ale niebawem i wydaje mi się, że szybciej niż rok czy dwa jak wspomina Cal ;)

• Lubię to! 1
Napisano

Bardzo chcemy! Ale jako takich staran to jeszcze nie było....w głebi ducha czujemy,ze to jeszcze nie ten czas....Powiedzialam sobie, ze albo dziecko albo praca i to LOS ma zdecydowac co jest dla mnie najlepsze :) W sumie mamy juz swoje lata i dobrze by bylo tego jednak nie odwlekac tego az tak bardzo w czasie

Napisano

Kapłanka jest cierpliwa, Świat to realizacja - finał zamierzeń, ale 5 mieczy to rozczarowanie.

Ja też widzę tu opóźnienie w czasie.

Świat mówi, że będziesz miała dziecko, ale nie w tej chwili.

• Lubię to! 1
Napisano

ja tu ciezy takze nie widze, powiedzialabym nawet ze na ten stan bedziesz musiala jeszcze poczekac.

Napisano

Dla mnie też ciąży nie widać, ale czy ty czasami nie jesteś zamknięta w swoim świecie i myślach co zrobić aby być w ciąży. To jest twoje pragnienie ale chyba jeszcze trzeba będzie poczekać. Życzę powodzenia w zostaniu super mamą:) A ja bym nie wytrzymała i od razu zrobiła test. Ja szybko pobiegłam do apteki.

Napisano
Dla mnie też ciąży nie widać, ale czy ty czasami nie jesteś zamknięta w swoim świecie i myślach co zrobić aby być w ciąży. To jest twoje pragnienie ale chyba jeszcze trzeba będzie poczekać. Życzę powodzenia w zostaniu super mamą:) A ja bym nie wytrzymała i od razu zrobiła test. Ja szybko pobiegłam do apteki.

Dziekuje :)

Wlasciwie to staran jeszcze nie bylo :) tylko jak to trafnie ujęła Cornelia kontrolowana wpadka :) Oboje bardzo chcemy ale moze faktycznie nie ten czas :)

A na test jeszcze troche za wczesnie....

Gość adora
Napisano

Popieram powyzsze wypowiedzi. To jeszcze nie ten czas. Za duzo spraw na glowie byc moze brak warunkow na obecna chwile. Ciaza do 2 lat jak dla mnie.

Napisano

WERYFIKACJA:

Dla nikogo chyba nie jest zaskoczeniem,ze ciazy nie ma :( Do samego konca mialam nadzieje i dlatego czuje sie troche rozczarowana :(

Mam nadzieje,ze Wasze prognozy co do tych dwoch lat zweryfikuje duuuuzo wczesniej :)

Dziekuje za wpisy