ivi185 Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Postanowilam pojsc za przykladem Lucindelli...i postawic karty na ciaze...Od kilku dni mnie to nurtuje,wiec zapytalam karty wprost: Czy jetem w ciąży? Kaplanka Świat 5 mieczy Kaplanka to tez kobiecosc i macierzynstwo...Swiat-piekna karta spelnienia marzen a nie ukrywam,ze obije z partnerem o tym marzymy ale temat byl odwlwkany z powodu roznych zawirowan ....ale ta 5 mieczy na koncu?! A Wy, jak to widzicie? 1 Cytuj
Sanya Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Kapłanka-Świat-5 mieczy-> Kochankowie Widać tu Twoje pragnienie spełnienia się w roli matki, ale póki co nic z tego, narazie nie jesteś w ciąży (5 mieczy). Powodzenia w dalszych staraniach 1 Cytuj
ivi185 Napisano 17 Marca 2014 Autor Napisano 17 Marca 2014 Ale czy przy taaakich WA taka mala 5 mieczy nie traci swojego negatywnego znaczenia? Moze odniose moje male zwyciestwo ale czas ku temu nie sprzyja...warunki....brak pracy.... moze wlasnie to przekazuje 5 mieczy? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Marca 2014 Maestro Napisano 17 Marca 2014 Karty mówią bądź cierpliwa, jeszcze czeka Was trochę starań..Nie jesteś w ciązy.. BTW : nie lepiej kupić test? 1 Cytuj
Sanya Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 A tak, kapłanka na początku mówi - wszystko w swoim czasie; ) Cytuj
ivi185 Napisano 17 Marca 2014 Autor Napisano 17 Marca 2014 BTW : nie lepiej kupić test? Pewnie ale potraktowalam to jako forme cwiczenia...nauki Cytuj
Davisa Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Moim zdaniem, powinnaś się na jakiś czas zdystanować do tej sprawy. Chyba los szykuje jakieś zmiany w Twoim życiu. 1 Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 też myślę, że jeszcze nie... ta 5 mieczy wszystko psuje... Cytuj
Czarownica Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Widze to tak: Nie wydaje mi się, żeby tu były tez jakieś wielkie starania o to dziecko, raczej tak jakby mogła miec miejsce "kontrolowana wpadka" i... trochę się zawiedziesz, że jej jednak nie ma - ta 5 mieczy na końcu. Czyli taka wygrana-przegrana. Mała wygrana polega na tym, że "nie ma wpadki", ale wszyscy wiemy, że ta karta to mało satysfakcjonujący wynik, a Ty jednak trochę liczyłaś w duchu na rewolucję z przypadku;) Myślę, że nie jesteś, choć pokazały, że byś chciała. 1 Cytuj
ivi185 Napisano 17 Marca 2014 Autor Napisano 17 Marca 2014 Widze to tak: Nie wydaje mi się, żeby tu były tez jakieś wielkie starania o to dziecko, raczej tak jakby mogła miec miejsce "kontrolowana wpadka" i... trochę się zawiedziesz, że jej jednak nie ma - ta 5 mieczy na końcu. Czyli taka wygrana-przegrana. Mała wygrana polega na tym, że "nie ma wpadki", ale wszyscy wiemy, że ta karta to mało satysfakcjonujący wynik, a Ty jednak trochę liczyłaś w duchu na rewolucję z przypadku;) Myślę, że nie jesteś, choć pokazały, że byś chciała. i rzeczywiscie tak jest Za wczesnie,zeby robic test....świetnie to ujełas "kontrolowana wpadka" - bardzo trafnie! Moze ta 5 mieczy na koncu to wlasnie moje rozczarowanie chodz z drugiej strony wiem,ze to nie ten czas...To chyba ja wlasnie liczylam na przypadek Dziekuje Cornelia! Cytuj
Lucindella Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 witaj w klubie pytan o ciaze ;-) te miecze chyba nam jednak poki co nie wywroza ciazy....;-) na tescior u mnie tez za szybko,ale za tydzien....weryfikacja.....;-) powodzenia w kontrolowanych staraniach:-) 1 Cytuj
Caliel Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Nie ten czas na ciaze ;P najwczesniej za rok za dwa 1 Cytuj
Trida Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 a ja bym powiedziała, że chcecie w sumie tej ciąży trochę ale jeszcze nie tym razem. Ale niebawem i wydaje mi się, że szybciej niż rok czy dwa jak wspomina Cal 1 Cytuj
ivi185 Napisano 18 Marca 2014 Autor Napisano 18 Marca 2014 Bardzo chcemy! Ale jako takich staran to jeszcze nie było....w głebi ducha czujemy,ze to jeszcze nie ten czas....Powiedzialam sobie, ze albo dziecko albo praca i to LOS ma zdecydowac co jest dla mnie najlepsze W sumie mamy juz swoje lata i dobrze by bylo tego jednak nie odwlekac tego az tak bardzo w czasie Cytuj
piesekpreriowy Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 Kapłanka jest cierpliwa, Świat to realizacja - finał zamierzeń, ale 5 mieczy to rozczarowanie. Ja też widzę tu opóźnienie w czasie. Świat mówi, że będziesz miała dziecko, ale nie w tej chwili. 1 Cytuj
panna.marta Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 ja tu ciezy takze nie widze, powiedzialabym nawet ze na ten stan bedziesz musiala jeszcze poczekac. Cytuj
Beata39 Napisano 19 Marca 2014 Napisano 19 Marca 2014 Dla mnie też ciąży nie widać, ale czy ty czasami nie jesteś zamknięta w swoim świecie i myślach co zrobić aby być w ciąży. To jest twoje pragnienie ale chyba jeszcze trzeba będzie poczekać. Życzę powodzenia w zostaniu super mamą A ja bym nie wytrzymała i od razu zrobiła test. Ja szybko pobiegłam do apteki. Cytuj
ivi185 Napisano 19 Marca 2014 Autor Napisano 19 Marca 2014 Dla mnie też ciąży nie widać, ale czy ty czasami nie jesteś zamknięta w swoim świecie i myślach co zrobić aby być w ciąży. To jest twoje pragnienie ale chyba jeszcze trzeba będzie poczekać. Życzę powodzenia w zostaniu super mamą A ja bym nie wytrzymała i od razu zrobiła test. Ja szybko pobiegłam do apteki. Dziekuje Wlasciwie to staran jeszcze nie bylo tylko jak to trafnie ujęła Cornelia kontrolowana wpadka Oboje bardzo chcemy ale moze faktycznie nie ten czas A na test jeszcze troche za wczesnie.... Cytuj
Gość adora Napisano 19 Marca 2014 Napisano 19 Marca 2014 Popieram powyzsze wypowiedzi. To jeszcze nie ten czas. Za duzo spraw na glowie byc moze brak warunkow na obecna chwile. Ciaza do 2 lat jak dla mnie. Cytuj
ivi185 Napisano 22 Marca 2014 Autor Napisano 22 Marca 2014 WERYFIKACJA: Dla nikogo chyba nie jest zaskoczeniem,ze ciazy nie ma Do samego konca mialam nadzieje i dlatego czuje sie troche rozczarowana Mam nadzieje,ze Wasze prognozy co do tych dwoch lat zweryfikuje duuuuzo wczesniej Dziekuje za wpisy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi