ivi185 Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Mojego partnera z przyczyn zdrowotnych przeniesiono tymczasowo na 3 tygodnie na inne stanowisko. Zapytal mnie, jak minał mu te trzy tygodnie w nowym miejscu pracy? Giermek monet Krolowa pucharow Pustelnik dociagnelam jeszcze 2 kielichow Po układzie kart widac,ze rozpoczyna nowa prace... nowe stanowisko...Raczkuje na tym dziale. Moze bedzie mu zalezalo zeby zaskarbic sobie sympatie lub wejsc w laske jakiejs kobiecie....moze przelozonej....Ale chyba nie zostanie tam dluzej jak tylko na te 3 tygodnie. Widac jego poszukiwania innej pracy,jezeli cos osiagnie to kosztem wlasnych staran... moze tez pomoc kogos strszego. W 2 kielichow widac prace ale na to chyba bedzie musial poczekac.... co sadzicie? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 karty złe nie są... myślę, że źle się czuć nie będzie, może poczuje się niedowartościowany albo niektórych rzeczy dopiero będzie się uczył - giermek to dla mnie ktoś młody, człowiek jeszcze kształcący się w królowej kielichów mogła się pokazać przełożona, która od czasu do czasu zajrzy mu za ramię, aby sprawdzić jak mu idzie albo będzie miał tam koleżankę, która go wesprze... osoba na tej karcie kojarzy mi się z kimś opiekuńczy, ciepłym, ale i tak zwaną "cichą wodą" w pustelniku widać, że postara się bardzo skupić, może zamknie się w swoim świecie, będzie mieć wiele przemyśleń... 2 kielichów moim zdanie będzie mówić o przyjemnej współpracy w kolegami z pracy na moje oko koszmaru nie będzie Cytuj
pawel116 Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Czeka go dużo nauki, w obowiązki wdroży go jakaś życzliwa kobieta, z którą będzie mu się miło współpracowało (2 Kielichów). Myślę, że dzięki temu podniesie swoje kwalifikacje. Cytuj
roszpunka79 Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Bardzo będzie się chciał wykazać na nowym stanowisku. Pomimo tego, że atmosfera pracy będzie przyjemna, a szefowa nastawiona życzliwie, będzie się tam czuł trochę osobny. No i będzie musiał w trymiga nauczyć się nowych rzeczy, ale że mądry i pojętny -da radę. Będzie ok. 1 Cytuj
ivi185 Napisano 17 Marca 2014 Autor Napisano 17 Marca 2014 Jest madry i pojetny ale tak to juz zawsze jest,ze obawiamy sie tego,czego nie znamy Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Nowe stanowisko wiążę się z douczeniem w pewnych wąskich i trudnych aspektach.Partner po godzinach będzie pogłebiać wiedze.Niewykluczone że poczuję się jakby " na nieodpowiednim miejscu". Mimo wszystko karty są dobre, Królowa Denarów służy pomocą w postaci praktycznych rad. Będzie dobrze 1 Cytuj
Trida Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 Mojego partnera z przyczyn zdrowotnych przeniesiono tymczasowo na 3 tygodnie na inne stanowisko. Zapytal mnie, jak minał mu te trzy tygodnie w nowym miejscu pracy? Giermek monet Krolowa pucharow Pustelnik dociagnelam jeszcze 2 kielichow Niby fajnie, nowe rzeczy ale w pustelniku widac, ze nie bd sie tam odnajdywał i mozliwosc powrotu na 'stare smieci' go zadowoli 1 Cytuj
ivi185 Napisano 18 Marca 2014 Autor Napisano 18 Marca 2014 Niby fajnie, nowe rzeczy ale w pustelniku widac, ze nie bd sie tam odnajdywał i mozliwosc powrotu na 'stare smieci' go zadowoli No własnie powrot na stare smieci nie jest mozliwy z przyczyn zdrowotnych. Tymczasowo poszedl na trzy tygodnie a potem ....hmmm.. sie zobaczy Ewentualnie sam ma szukac pracy w tej korporacji... Cytuj
piesekpreriowy Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 Ja tu odbieram pustelnika jako albo sytuację, gdzie będzie się czuł osamotniony w nowym miejscu (może brak mu kolegów, którzy byli na poprzednim stanowisku) albo właśnie te poszukiwania nowej pracy w trakcie trwania obecnej. 1 Cytuj
Vivere Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 Giermek monet Krolowa pucharow Pustelnik dociagnelam jeszcze 2 kielichow Trafi na życzliwych ludzi, może liczyć na pomoc. Od Giermka Monet - początkującego, przy wsparciu K Pucharów do Pustelnika - mądry, doświadczony i wciąż poszukujący wiedzy - możliwe więc , że dojdzie do wprawy na tyle, że będzie samodzielnym pracownikiem. Szybko się przyuczy, może temat leżeć mu na sercu. A w 2 kielichów może podpisanie umowy - aneksu? MOże zostanie tam na dłużej? Cytuj
panna.marta Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 Giermek monet Krolowa pucharow Pustelnik będzie musiał się sporo rzeczy nauczyć, ale ja uważam, że raczej w jego gestii będzie szukanie pomocy u innych. 1 Cytuj
ivi185 Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Napisano 10 Kwietnia 2014 karty złe nie są... myślę, że źle się czuć nie będzie, może poczuje się niedowartościowany albo niektórych rzeczy dopiero będzie się uczył - giermek to dla mnie ktoś młody, człowiek jeszcze kształcący się w pustelniku widać, że postara się bardzo skupić, może zamknie się w swoim świecie, będzie mieć wiele przemyśleń... Wlasciwie tak sie czuje, troche taki niedowartościowany. Ma dośc duzo wolnego czasu,co sprzyja przemysleniom... Cytuj
ivi185 Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Napisano 10 Kwietnia 2014 Bardzo będzie się chciał wykazać na nowym stanowisku. Pomimo tego, że atmosfera pracy będzie przyjemna, a szefowa nastawiona życzliwie, będzie się tam czuł trochę osobny. No i będzie musiał w trymiga nauczyć się nowych rzeczy, ale że mądry i pojętny -da radę. Będzie ok. Właściwie to atmosfera nie bardzo przyjemna...ma mało zlecen ale za to duzo checi i napewno chciał sie wykazac na nowym stanowisku. Dobrze to ujełas roszpunko,ze czuł sie...czuje,bo własciwie nadal tam pracuje, taki troche wyobcowany Cytuj
ivi185 Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Napisano 10 Kwietnia 2014 Nowe stanowisko wiążę się z douczeniem w pewnych wąskich i trudnych aspektach.Partner po godzinach będzie pogłebiać wiedze.Niewykluczone że poczuję się jakby " na nieodpowiednim miejscu". Mimo wszystko karty są dobre, Królowa Denarów służy pomocą w postaci praktycznych rad. Będzie dobrze I własnie tak sie poczuł jakby byl na nieodpowiednim miejscu...Teskni za tym co było.... Tylko ta Krolowa denarów...Nikogo takiego tam nie ma . Przelozonym jest mezczyzna...w biurze tez zadnych kobiet. Hmm...moze chodzi o jego siostre, ktora pracuje w tej firnie ale innym dziale i sluzy dobra rada... Cytuj
ivi185 Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Napisano 10 Kwietnia 2014 Niby fajnie, nowe rzeczy ale w pustelniku widac, ze nie bd sie tam odnajdywał i mozliwosc powrotu na 'stare smieci' go zadowoli Dokładnie Trido! o niczym innym nie marzy... Cytuj
ivi185 Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Napisano 10 Kwietnia 2014 Ja tu odbieram pustelnika jako albo sytuację, gdzie będzie się czuł osamotniony w nowym miejscu (może brak mu kolegów, którzy byli na poprzednim stanowisku) albo właśnie te poszukiwania nowej pracy w trakcie trwania obecnej. Super interpretacja pieskupreriowy! Wszystko sie zgadza Cytuj
ivi185 Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Napisano 10 Kwietnia 2014 Weryfikacja: Moj partner mial jakies szkolenia,kursy i swietnie sobie radzil ze zleceniami,ktore dostawal ale prawda jest taka,ze nie było ich za wiele Nie mogł sie wykazac.... Koledzy w pracy jacyś tacy niezintegrowani....kazdy sobie...czuł sie wyobcowany,zawiedziony i przede wszystkim rozczarowany. Przyznał sie,ze marzy o powrocie na stare smieci Dziekuje za pomoc Punkciki dla Was Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi