Gość Euterpe Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Na początku pragnę podziękować GdzieTaIrlandia za rozłożenie kart. Postanowiłam przenieść ten rozkład tutaj, aby nie zaśmiecać wątku koleżanki. Po każdym miesiącu nastąpi interpretacja. pytanie: jak się potoczy moja sytuacja uczuciowa jeżeli chodzi o płeć przeciwną, czy znajdę kogoś w tym roku, z kim później będę na stałe? rozkład: luty 2014 -> 10 mieczy myślę,że tutaj będziesz przerabiała jakiś poprzedni związek, może jakaś rozmowa dotycząca przeszłość, analiza aby iść na przód... pragnienie uchwycenia nadziei na nowe jutro zakończenie relacji, chłodne podejście do sprawy, rozsądek weźmie górę nad emocjami marzec 2014 -> 2 buław tutaj myślę,że rozglądanie się za nowymi lądami, być może jakaś wyprawa z przyjaciółką w miasto,oglądanie poranków przez okno z osoba towarzysząca np ranna kawa... na tej karcie stoją dwie osoby i patrzą na piramidę... więc możliwa współpraca z kimś... planowania z jakąś osobą przyszłości, podróż w we dwoje(w przenośni lub dosłownie), plany dotyczące jakiejś osoby... kwiecień 2014 -> 10 buław możesz mieć uczucie, że wszystko skupiło się wokół twojej osoby, że już nie dasz rady. Emocjonalny płomień nocą w poczuciu osamotnienia... przemęczenie, wypalenie się(na tej karcie kobieta płonie na stosie), danie za wygraną, może owładnie mnie żar uczuć, namiętność do pewnego pana albo nerwy przez kogoś mnie wykończą... maj 2014 -> 8 mieczy nadal mimo tego, że będziesz próbowała stawiać czoła własnym blokadą będziesz miała wrażenie, że jesteś atakowana z każdej strony. Ciężko będzie Ci się samej przedrzeć przez swoje lęki może być to prawdą, co napisała GTI, ale ostatnio staram się nad tym pracować, szkoda, aby okazja przeszła koło nosa czerwiec 2014 -> Eremita widać zaglądanie w siebie, próby wyciszenia, analizy własnej osobowości... i tez dużo wglądy w karty widzę... z myślami o tym co w przyszłości się wydarzy... zdecydowanie poczucie samotności, ewentualnie przemyślane kroki w czyjąś stronę. W tym miesiącu mam także egzamin, więc możliwe, że tutaj skupię się bardziej na nauce. Zgadzam się również z tą częścią o kartach lipiec 2014 ->Królowa Mieczy W tym miesiącu wydaje mi się, że ktoś się zjawi, ale ty podejdziesz do tego sceptycznie, będziesz wyglądała na zachowanie tej osoby, analizowała bez zbędnych emocji. biorąc pod uwagę jak wygląda ta karta w tej talii, muszę się zgodzić sierpień 2014 -> Królowa Denarów myślę, że jakiś wypoczynek na łonie natury... gdzieś w pobliżu lasu... Spokojną duszyczkę będziesz miała w tym miesiącu, opanowana:) a ja myślę, że mogę być adorowana Pytanie tyczyło się uczuć, a ta królowa często pokazuje mi spełnienie, zadowolenie Albo też pozwolę komuś na zdobywanie mojej osoby... wrzesień 2014 -> 4 denary Będziesz próbowała żonglować zbyt wieloma punktami zaczepienia. Uważaj aby coś Ci się nie wymknęło spod kontroli. na tej karcie chłopakowi wymykają się naczynia z dłoni... może nie dam rady utrzymać swoich emocji, odczuć... może będzie tutaj chodziło o pogodzenie pracy, swoje świata z jakimś mężczyzną... październik 2014 ->3 kielichów myślę, że podczas jakiegoś świętowania poznasz odpowiednią osobę. też tak myślę listopad 2014 ->MOC poczuje wiatr we włosach, poczujesz się uwolniona z blokad, istny szał ciał... mam nadzieję, że to prawda, bo nic innego nie przychodzi mi do głowy grudzień 2014 ->GWIAZDA może się okazać, że twoje życzenie się spełniło. albo będę bujać w obłokach z myślą o jakimś panu... ta karta skojarzyła mi się jeszcze ze świętami, więc może coś ciekawszego właśnie w tym okresie się zdarzy... styczeń 2015 -> 2 mieczy uzyskasz z mężczyzną pojednanie, partnerstwo. tutaj też ciężko mi coś dodać nowego... obym tylko znowu się nie zamknęła przez jakiegoś rodzynka... interpretacja GTI a tak ogólnie, to myślę, ze od drugiej połowy roku będzie znacznie lepiej w tych sprawach niż jest teraz Lato, jesień jeszcze lepsza Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 WERYFIKACJA - LUTY 2014 !!! luty 2014 -> 10 mieczy- myślę,że tutaj będziesz przerabiała jakiś poprzedni związek, może jakaś rozmowa dotycząca przeszłość, analiza aby iść na przód... pragnienie uchwycenia nadziei na nowe jutro wszystko co napisałaś zgadza się Cytuj
roszpunka79 Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 marzec 2014 -> 2 buław Tu bym widziała szansę na jakąś znajomość- po pierwsze dwójka, po drugie buławy. Jeśli ktoś się koło Ciebie zakręci to jest szansa na fajną wymianę energetyczną. No i oczywiście ta energia pod znakiem chemii;). Jeśli nawet nikt się nie pojawi to i tak Twoje samopoczucie będzie dobre-będziesz się czuć jak królowa w swoim królestwie- spokojna , opanowana i pewna. W marcu będziesz dążyć do kontaktów z innymi, mocno się będą zaznaczać różne relacje. kwiecień 2014 -> 10 buław Kwiecień będzie gorszym miesiącem pod względem samopoczucia. Niewykluczone, że ten ktoś z marca (jeśli się pojawi) stanie się tego powodem. Bo generalnie do sierpnia to mi się te Twoje karty układają w jedną historię. Przykro to pisać, ale będzie Ci w tym miesiącu ciężko z jakichś powodów. Jeśli nie będzie czynników zewnętrznych obciążających to sama będziesz się ładować w jakieś takie nieciekawe klimaty. maj 2014 -> 8 mieczy Tu widzę jakiś osad z poprzedniego miesiąca. Będziesz się blokować emocjonalnie, ale jakby już na własne życzenie zamkniesz się. Będziesz się czuła bezradna, osaczona i trudno Ci się będzie z tego wyrwać. Nie będziesz dostrzegać albo zwracać uwagi na to co na zewnątrz, czyli na ewentualnych adoratorów, bo o nich pytasz. Tutaj takie trudne uczucia się zaznaczą. czerwiec 2014 -> Eremita Tu nadal nie ma związku, ale Twoje samopoczucie wejdzie na inny poziom. Będziesz skupiona na swoich emocjach, będziesz je analizować, ale już uruchamiając swoje doświadczenia i mądrość. Niewykluczone, że zamkniesz jakiś etap, coś zostawisz za sobą, szykując sobie przedpole do czegoś nowego. Nie będziesz dążyć do kontaktów z ludźmi, będziesz potrzebowała swojej samotni. lipiec 2014 ->Królowa Mieczy Tu uczucia zejdą na dalszy plan ustępując miejsca racjonalnemu myśleniu. Być może będziesz musiała radzić sobie z jakąś stratą, niekoniecznie, ale nie jest to wykluczone. sierpień 2014 -> Królowa Denarów Będziesz skupiona na sobie, spokojna, opanowana, konkretna, żadne rozmemłanie. Zrobisz coś dla siebie, żeby sprawić sobie przyjemność. Może coś sobie kupisz, zmienisz w wyglądzie. Jeśli cokolwiek będzie się działo w kwestiach kontaktów z panami Ty będziesz wiodła prym. wrzesień 2014 -> 4 denary 4 denary to w uczuciach zazdrość i zaborczość, więc może coś wzbudzi takie Twoje emocje. Mnie pokazywała ta karta takie zamknięcie w swojej przestrzeni, ale mimo to powinno być stabilnie, bez burz i naporów, choć nie wiem czy przy takim pytaniu to dobrze;). październik 2014 ->3 kielichów W październiku Twoje samopoczucie będzie zdecydowanie pozytywne. Faktycznie mogą być jakieś spotkania, imprezy, fajnie spędzany czas w większym gronie. Będziesz się czuła spełniona i radosna, więc niewykluczone, że faktycznie kogoś poznasz. listopad 2014 ->MOC Tym bardziej, że listopad pod znakiem Mocy. Dla mnie to karta kobiety spełnionej. Będziesz uwodzić, czarować albo będziesz adorowana i zdobywana. Dobrze będziesz radzić sobie ze swoimi emocjami, będziesz potrafiła nad nimi panować, szczególnie nad tymi przykrymi. To będzie Twój czas! grudzień 2014 ->GWIAZDA Tu nie mam nic nowego do dodania. styczeń 2015 -> 2 mieczy A tu bym wolała nie dodawać nic, szczególnie po tej gwiazdce, bo mnie się ta karta źle kojarzy. Mnie pokazywała zawsze takie zamknięcie na siebie, problemy w porozumieniu, wycofanie, chłód po prostu. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Marca 2014 Maestro Napisano 17 Marca 2014 marzec 2014 -> 2 buław chyba ktoś się Toba interesuje/zainteresuje,ale to karta statyczna, ktos może ma Ciebie na oku, ale póki co ukrywa się kwiecień 2014 -> 10 buław tu może byc i przemęczenie wiosenne, jak i przemęczenie zyciem towarzyskim, kontaktami.. maj 2014 -> 8 mieczy jakis strach, niepokój,blokady,tak jakbyś się bała, że cos nie wyjdzie.. czerwiec 2014 -> Eremita widać tu chyba chwilowe oddalenie od uczuć, dasz sobie czas na przemyslenia.. lipiec 2014 ->Królowa Mieczy oj cięta będziesz, taka "jędzowata" (oczywiscie w pozytywie:)),ja panu jednemu jako mieczowa wychodzę, gdy mu prawie morały (mówi mi, że jędza jestem) sierpień 2014 -> Królowa Denarów fajny okres, możesz skupiac na sobie zainteresowanie panów wrzesień 2014 -> 4 denary może wkraść się zaborczość,.lub po prostu pilnowanie tego co masz, a może lęk przed utratą jakiejś relacji październik 2014 ->3 kielichów imprezy, zabawa,tańce,hulanki,swawole...możesz kogos poznac jak najbardziej:) listopad 2014 ->MOC będziesz emanować sex-appealem grudzień 2014 ->GWIAZDA może pojawic się nagle perspektywa na rozwój relacji z kimś, poczujesz, że komuś na Tobie zalezy (miałam te karte na grudzień 2013 r. i poczułam, że komuś na mnie na serio zalezy..) styczeń 2015 -> 2 mieczy tu może byc faktycznie pojednanie, jakieś rozmowy Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Marca 2014 Napisano 29 Marca 2014 (edytowane) weryfikacja- marzec 2014!!! gdzietairlandia tutaj myślę,że rozglądanie się za nowymi lądami, być może jakaś wyprawa z przyjaciółką w miasto,oglądanie poranków przez okno z osoba towarzysząca np ranna kawa... euterpe na tej karcie stoją dwie osoby i patrzą na piramidę... Więc możliwa współpraca z kimś... Planowania z jakąś osobą przyszłości, podróż w we dwoje(w przenośni lub dosłownie), plany dotyczące jakiejś osoby... roszpunka79 marzec 2014 -> 2 buław tu bym widziała szansę na jakąś znajomość- po pierwsze dwójka, po drugie buławy. Jeśli ktoś się koło ciebie zakręci to jest szansa na fajną wymianę energetyczną. No i oczywiście ta energia pod znakiem chemii. Jeśli nawet nikt się nie pojawi to i tak twoje samopoczucie będzie dobre-będziesz się czuć jak królowa w swoim królestwie- spokojna , opanowana i pewna. w marcu będziesz dążyć do kontaktów z innymi, mocno się będą zaznaczać różne relacje. inez2503 marzec 2014 -> 2 buław chyba ktoś się toba interesuje/zainteresuje,ale to karta statyczna, ktos może ma ciebie na oku, ale póki co ukrywa się Edytowane 30 Marca 2014 przez Euterpe Cytuj
Gość Euterpe Napisano 27 Kwietnia 2014 Napisano 27 Kwietnia 2014 weryfikacja - kwiecień 2014 !!! gtimożesz mieć uczucie, że wszystko skupiło się wokół twojej osoby, że już nie dasz rady. emocjonalny płomień nocą w poczuciu osamotnienia... euterpeprzemęczenie, wypalenie się(na tej karcie kobieta płonie na stosie), danie za wygraną, może owładnie mnie żar uczuć, namiętność do pewnego pana albo nerwy przez kogoś mnie wykończą... roszpunka79kwiecień będzie gorszym miesiącem pod względem samopoczucia. Niewykluczone, że ten ktoś z marca (jeśli się pojawi) stanie się tego powodem. Bo generalnie do sierpnia to mi się te twoje karty układają w jedną historię. Przykro to pisać, ale będzie ci w tym miesiącu ciężko z jakichś powodów. Jeśli nie będzie czynników zewnętrznych obciążających to sama będziesz się ładować w jakieś takie nieciekawe klimaty. inez2503tu może byc i przemęczenie wiosenne, jak i przemęczenie zyciem towarzyskim, kontaktami... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Maja 2014 Napisano 23 Maja 2014 weryfikacja - maj 2014 !!! gtinadal mimo tego, że będziesz próbowała stawiać czoła własnym blokadą będziesz miała wrażenie, że jesteś atakowana z każdej strony. Ciężko będzie Ci się samej przedrzeć przez swoje lęki roszpunka79Tu widzę jakiś osad z poprzedniego miesiąca. Będziesz się blokować emocjonalnie, ale jakby już na własne życzenie zamkniesz się. Będziesz się czuła bezradna, osaczona i trudno Ci się będzie z tego wyrwać. Nie będziesz dostrzegać albo zwracać uwagi na to co na zewnątrz, czyli na ewentualnych adoratorów, bo o nich pytasz. Tutaj takie trudne uczucia się zaznaczą. Inez2503 jakis strach, niepokój,blokady,tak jakbyś się bała, że cos nie wyjdzie.. dziękuję Cytuj
Trida Napisano 24 Maja 2014 Napisano 24 Maja 2014 Rychło w czas ale lepiej późno niż wcale i Tri się wypowie jak się potoczy moja sytuacja uczuciowa jeżeli chodzi o płeć przeciwną, czy znajdę kogoś w tym roku, z kim później będę na stałe? czerwiec 2014 -> Eremita Raczej samotnie, bez większych rewelacji. Będziesz sporo myślała, zastanawiała się i niestety ale będzie troszkę smutnawo :/ lipiec 2014 ->Królowa Mieczy tutaj powiedziałabym, że ktoś z przeszłości się odezwie ale Ty pozostaniesz niewzruszona, będziesz zimna i odetniesz się od pewnych tematów. sierpień 2014 -> Królowa Denarów nastanie spokój, nauczysz się być sama ze sobą – co wg mnie jest bardzo ważne. Spotkań jeszcze nie widzę w tym miesiącu, choć karta z września może sugerować, ze kogoś poznasz wrzesień 2014 -> 4 denary poznanie kogoś z sierpnia to jedno a tutaj moja sugestia, ze bd próbowała dość mocno zatrzymać tą osobę przy sobie. październik 2014 ->3 kielichów tutaj miłe spotkania w większym gronie, zacznie się coś ruszać w kwestiach towarzysko-uczuciowych. listopad 2014 ->MOC tutaj możliwość poznania kogoś jak dla mnie. Poczujesz się pewnie i tak – bezpiecznie. Takie ‘zakochanie od pierwszego wejrzenia’ grudzień 2014 ->GWIAZDA Tutaj nadzieja na fajną relację z Panem z listopada. styczeń 2015 -> 2 mieczy I tu niestety bum z listopadowym może nastać ale raczej sugerowałabym jego wyjazd czy krótką rozłąkę I niedogadanie niż stałe rozstanie. Powodzenia Cytuj
werona Napisano 24 Maja 2014 Napisano 24 Maja 2014 czerwiec 2014 -> Eremita - będzie sama, dużo zastanawiania się i analizowania czego chcesz i czego potrzebujesz w uczuciach i związkach lipiec 2014 ->Królowa Mieczy - kierowanie się logiką i rozumem, będziesz zimna, zdystansowana, o ciętym języku i jeżeli ktoś będzie próbował się zbliżyć może się przejechać... sierpień 2014 -> Królowa Denarów - lubię siebie w tej karcie, ale dla mnie to też nie karta uczuć, ale wydawania kasy na siebie i na rodzinę, więc o ile w lipcu widzę Ciebie w intelekcie, o tyle w sierpniu skupisz się bardziej na materii... wrzesień 2014 -> 4 denary - trzymanie uczuć i emocji w sobie, brak okazywania uczuć i skąpstwo emocjonalne, pilnowanie, aby nie stracić tego co masz październik 2014 ->3 kielichów - miesiąc imprez, ale bardziej z koleżankami, chodź też uważałabym na romans trójkowy listopad 2014 ->MOC - panowanie nad uczuciami i emocjami, bardzo możliwe, że jeżeli w październiku trafi się ktoś zajęty będziesz chciała poskromić te "chęci" grudzień 2014 ->GWIAZDA - ładna karta, święta, prezenty i taka nierealna trochę atmosfera tego miesiąca styczeń 2015 -> 2 mieczy - tu są blokady i ta karta zawsze mi pokazuje lęk przed zmianami i z jednej strony konieczność podjęcia decyzji a z drugiej obawa przed dokonaniem wyboru czy działaniem, co powoduje, że nic się nie dzieje, bo decyzja jest odkładana na później... Możesz być w jakimś impasie i pasywnie czekać na rozwój sytuacji jeżeli to będzie z kimś związane lub po prostu zamknąć się w sobie, skupić na własnych myślach i wycofać z pewnych spraw... Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Czerwca 2014 Napisano 26 Czerwca 2014 WERYFIKACJA - CZERWIEC 2014 !!! GdzieTaIrlandiawidać zaglądanie w siebie, próby wyciszenia, analizy własnej osobowości... i tez dużo wglądy w karty widzę... z myślami o tym co w przyszłości się wydarzy... Euterpezdecydowanie poczucie samotności, ewentualnie przemyślane kroki w czyjąś stronę. W tym miesiącu mam także egzamin, więc możliwe, że tutaj skupię się bardziej na nauce. Zgadzam się również z tą częścią o kartach roszpunka79Tu nadal nie ma związku, ale Twoje samopoczucie wejdzie na inny poziom. Będziesz skupiona na swoich emocjach, będziesz je analizować, ale już uruchamiając swoje doświadczenia i mądrość. Niewykluczone, że zamkniesz jakiś etap, coś zostawisz za sobą, szykując sobie przedpole do czegoś nowego. Nie będziesz dążyć do kontaktów z ludźmi, będziesz potrzebowała swojej samotni. Inez2503widać tu chyba chwilowe oddalenie od uczuć, dasz sobie czas na przemyslenia.. TridaRaczej samotnie, bez większych rewelacji. Będziesz sporo myślała, zastanawiała się i niestety ale będzie troszkę smutnawo :/ weronabędzie sama, dużo zastanawiania się i analizowania czego chcesz i czego potrzebujesz w uczuciach i związkach dziękuję wszystkim Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) WERYFIKACJA - LIPIEC 2014!!! GdzieTaIrlandiaW tym miesiącu wydaje mi się, że ktoś się zjawi, ale ty podejdziesz do tego sceptycznie, będziesz wyglądała na zachowanie tej osoby, analizowała bez zbędnych emocji. lipiec 2014 ->Królowa Mieczy Tu uczucia zejdą na dalszy plan ustępując miejsca racjonalnemu myśleniu. Być może będziesz musiała radzić sobie z jakąś stratą, niekoniecznie, ale nie jest to wykluczone. lipiec 2014 ->Królowa Mieczy oj cięta będziesz, taka "jędzowata" (oczywiscie w pozytywie:)),ja panu jednemu jako mieczowa wychodzę, gdy mu prawie morały (mówi mi, że jędza jestem) tutaj powiedziałabym, że ktoś z przeszłości się odezwie ale Ty pozostaniesz niewzruszona, będziesz zimna i odetniesz się od pewnych tematów. lipiec 2014 ->Królowa Mieczy - kierowanie się logiką i rozumem, będziesz zimna, zdystansowana, o ciętym języku i jeżeli ktoś będzie próbował się zbliżyć może się przejechać... dziękuję dziewczyny Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez Euterpe Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Sierpnia 2014 Napisano 23 Sierpnia 2014 (edytowane) WERYFIKACJA - SIERPIEŃ 2014!!! sierpień 2014 -> Królowa Denarów gtimyślę, że jakiś wypoczynek na łonie natury... gdzieś w pobliżu lasu... Spokojną duszyczkę będziesz miała w tym miesiącu, opanowana:) euterpea ja myślę, że mogę być adorowana Pytanie tyczyło się uczuć, a ta królowa często pokazuje mi spełnienie, zadowolenie Albo też pozwolę komuś na zdobywanie mojej osoby... Będziesz skupiona na sobie, spokojna, opanowana, konkretna, żadne rozmemłanie(przez większość czasu tak było...). Zrobisz coś dla siebie, żeby sprawić sobie przyjemność. Może coś sobie kupisz, zmienisz w wyglądzie. Jeśli cokolwiek będzie się działo w kwestiach kontaktów z panami Ty będziesz wiodła prym. fajny okres, możesz skupiac na sobie zainteresowanie panów nastanie spokój, nauczysz się być sama ze sobą – co wg mnie jest bardzo ważne. Spotkań jeszcze nie widzę w tym miesiącu, choć karta z września może sugerować, ze kogoś poznasz lubię siebie w tej karcie, ale dla mnie to też nie karta uczuć, ale wydawania kasy na siebie i na rodzinę, więc o ile w lipcu widzę Ciebie w intelekcie, o tyle w sierpniu skupisz się bardziej na materii... dziękuję wszystkim mogę powiedzieć, że przez większość czasu faktycznie było dobrze, ale później trochę się posypało... Dziwię się teraz, że nie wyskoczyła tutaj karta wieży, z dworu mieczy, 5 denarów, 5 pucharów, 10 buław, sprawiedliwości, śmierci, księżyca czy sądu. Teraz te 4 denary mnie nie dziwią na kolejny miesiąc. Z resztą nawet kolejnych nie widzę optymistycznie, mimo że ładnie się prezentują. Czekam teraz, aż mój stan się poprawi. Jest już lepiej, ale to jeszcze nie równowaga, do której chcę powrócić. Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez Euterpe Cytuj
Frambuesa_ Napisano 23 Sierpnia 2014 Napisano 23 Sierpnia 2014 Na wrzesień w 4 denarów widzę raczej zamknięcie w sobie i na inne osoby, a nawet jeśli miałabyś w sobie jakieś uczucia do kogoś to przez wcześniejsze doświadczenia będziesz się bała je okazywać. Cytuj
Lena75 Napisano 23 Sierpnia 2014 Napisano 23 Sierpnia 2014 wrzesień 2014 -> 4 denary Będziesz próbowała żonglować zbyt wieloma punktami zaczepienia. Uważaj aby coś Ci się nie wymknęło spod kontroli. na tej karcie chłopakowi wymykają się naczynia z dłoni... może nie dam rady utrzymać swoich emocji, odczuć... może będzie tutaj chodziło o pogodzenie pracy, swoje świata z jakimś mężczyzną... październik 2014 ->3 kielichów myślę, że podczas jakiegoś świętowania poznasz odpowiednią osobę. też tak myślę listopad 2014 ->MOC poczuje wiatr we włosach, poczujesz się uwolniona z blokad, istny szał ciał... mam nadzieję, że to prawda, bo nic innego nie przychodzi mi do głowy grudzień 2014 ->GWIAZDA może się okazać, że twoje życzenie się spełniło. albo będę bujać w obłokach z myślą o jakimś panu... ta karta skojarzyła mi się jeszcze ze świętami, więc może coś ciekawszego właśnie w tym okresie się zdarzy... styczeń 2015 -> 2 mieczy uzyskasz z mężczyzną pojednanie, partnerstwo. tutaj też ciężko mi coś dodać nowego... obym tylko znowu się nie zamknęła przez jakiegoś rodzynka... interpretacja GTI a tak ogólnie, to myślę, ze od drugiej połowy roku będzie znacznie lepiej w tych sprawach niż jest teraz Lato, jesień jeszcze lepsza Jesli mozna ...to wtrace swoje trzy grosze:) Wrzesień - 4 Denary - No mamy tu strach przed porzuceniem.niepewność...i powrót ukochanej osoby,albo kogos z przeszłości kto był dla Ciebie wazny. Paxdziernik - 3 Kielichy W tym miesiącu zakonczysz jakis etap i rozpocznie sie cos nowego i przyjemniejszego... 3 kielony to szczęscie,więc moze zaczniesz je budowac z panem z wrzesnia:) Listopad -Moc :) No bedzie się działo,za oknem chłod ale nie u Ciebie:) namietny związek sie rozwija ,wielkie zaangazowanie Grudzień - Gwiazda Tak..prezent swiąteczny, miłośc ,dobry związek Styczen - 2 Miecze Hmmm...mysle ze partner nadszarpnie Twoje zaufanie do niego a u Ciebie pojawi sie obawa przed rozłąką. Pozdrawiam Cytuj
Gość Euterpe Napisano 24 Sierpnia 2014 Napisano 24 Sierpnia 2014 tak, można dziękuję bardzo Lena75 ja już nawet 3 kielichy, gwiazdę i siłę widzę w czarnych kolorach Cytuj
Gość Euterpe Napisano 30 Sierpnia 2014 Napisano 30 Sierpnia 2014 chyba udało mi się dojść do równowagi Potrafię już spojrzeć realnie z nutką optymizmu w swoją przyszłość dziękuję wszystkim bardzo za wsparcie i dobre chęci ktoś tutaj wspomniał o panu poznanym w sierpniu - trafił się jeden, który mi się trochę bardziej spodobał od innych, ale jeszcze mi dupy na jego widok nie urwało. Może więc będzie z jego strony reaktywacja, ale czas pokarze. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Września 2014 Napisano 28 Września 2014 (edytowane) WERYFIKACJA - WRZESIEŃ 2014 !!! wrzesień 2014 -> 4 denary Będziesz próbowała żonglować zbyt wieloma punktami zaczepienia. Uważaj aby coś Ci się nie wymknęło spod kontroli. na tej karcie chłopakowi wymykają się naczynia z dłoni... może nie dam rady utrzymać swoich emocji, odczuć... może będzie tutaj chodziło o pogodzenie pracy, swoje świata z jakimś mężczyzną... wrzesień 2014 -> 4 denary 4 denary to w uczuciach zazdrość i zaborczość, więc może coś wzbudzi takie Twoje emocje. Mnie pokazywała ta karta takie zamknięcie w swojej przestrzeni, ale mimo to powinno być stabilnie, bez burz i naporów, choć nie wiem czy przy takim pytaniu to dobrze;). wrzesień 2014 -> 4 denary może wkraść się zaborczość,.lub po prostu pilnowanie tego co masz, a może lęk przed utratą jakiejś relacji poznanie kogoś z sierpnia to jedno a tutaj moja sugestia, ze bd próbowała dość mocno zatrzymać tą osobę przy sobie. wrzesień 2014 -> 4 denary - trzymanie uczuć i emocji w sobie, brak okazywania uczuć i skąpstwo emocjonalne, pilnowanie, aby nie stracić tego co masz Na wrzesień w 4 denarów widzę raczej zamknięcie w sobie i na inne osoby, a nawet jeśli miałabyś w sobie jakieś uczucia do kogoś to przez wcześniejsze doświadczenia będziesz się bała je okazywać. Wrzesień - 4 Denary - No mamy tu strach przed porzuceniem.niepewność...i powrót ukochanej osoby,albo kogos z przeszłości kto był dla Ciebie wazny. Bardzo wszystkim dziękuję Żaden pan, do którego coś wcześniej czułam, nie wrócił. Ale pojawiła się znajomość, którą przerwałam z początkiem lata (albo gdzieś koło tego...). Teraz staram się to utrzymać - wiele mi ona daje Skupiona bardziej byłam na poszukiwaniu stałej pracy. Edytowane 28 Września 2014 przez Euterpe Cytuj
Gość Euterpe Napisano 24 Października 2014 Napisano 24 Października 2014 (edytowane) weryfikacja - październik 2014!!! październik 2014 ->3 kielichów myślę, że podczas jakiegoś świętowania poznasz odpowiednią osobę. też tak myślę październik 2014 ->3 kielichów w październiku twoje samopoczucie będzie zdecydowanie pozytywne. Faktycznie mogą być jakieś spotkania, imprezy, fajnie spędzany czas w większym gronie. Będziesz się czuła spełniona i radosna, więc niewykluczone, że faktycznie kogoś poznasz. październik 2014 ->3 kielichów imprezy, zabawa,tańce,hulanki,swawole...możesz kogos poznac jak najbardziej:) tutaj miłe spotkania w większym gronie, zacznie się coś ruszać w kwestiach towarzysko-uczuciowych. październik 2014 ->3 kielichów - miesiąc imprez, ale bardziej z koleżankami, chodź też uważałabym na romans trójkowy paxdziernik - 3 kielichy w tym miesiącu zakonczysz jakis etap i rozpocznie sie cos nowego i przyjemniejszego... 3 kielony to szczęscie,więc moze zaczniesz je budowac z panem z wrzesnia:) dziękuję bardzo wszystkim Edytowane 24 Października 2014 przez Euterpe Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Listopada 2014 Napisano 25 Listopada 2014 WERYFIKACJA LISTOPAD 2014!!! listopad 2014 ->MOC poczuje wiatr we włosach, poczujesz się uwolniona z blokad, istny szał ciał... mam nadzieję, że to prawda, bo nic innego nie przychodzi mi do głowy listopad 2014 ->MOC Tym bardziej, że listopad pod znakiem Mocy. Dla mnie to karta kobiety spełnionej. Będziesz uwodzić, czarować albo będziesz adorowana i zdobywana. Dobrze będziesz radzić sobie ze swoimi emocjami, będziesz potrafiła nad nimi panować, szczególnie nad tymi przykrymi. To będzie Twój czas! listopad 2014 ->MOC będziesz emanować sex-appealem tutaj możliwość poznania kogoś jak dla mnie. Poczujesz się pewnie i tak – bezpiecznie. Takie ‘zakochanie od pierwszego wejrzenia’ listopad 2014 ->MOC - panowanie nad uczuciami i emocjami, bardzo możliwe, że jeżeli w październiku trafi się ktoś zajęty będziesz chciała poskromić te "chęci" Listopad -Moc :) No bedzie się działo,za oknem chłod ale nie u Ciebie namietny związek sie rozwija ,wielkie zaangazowanie żadnego pana nie poznałam, więc rozgrzewałam się marzeniami o wakacjach w ciepłych krajach :drink: Nikt mnie nie uwodził, ale częściej niż ostatnio zauważyłam zalotne spojrzenia od mężczyzn nawet, jak szli za rękę z kobietą (czy swoją to nie wiem ). Kupiłam sobie również kilka drobiazgów, które poprawiły mi w znacznym stopniu nastrój. No i może zaszalałam bardziej z kasą niż powinnam... Staram się patrzeć optymistycznie. Nie czuję się do końca spełniona, ale to wynik braku stałej pracy, której ciągle poszukuję. dziękuję wszystkim Cytuj
Gość Linkinia Napisano 25 Listopada 2014 Napisano 25 Listopada 2014 grudzień 2014 ->GWIAZDA Gwiazda nadal jest dla mnie tajemniczą kartą, ale spróbuję. Myślę, że będziesz rozmarzona, jakiś pan może zaprzątać Ci myśli. Jednocześnie bardzo możliwe jest pojawienie się kogoś choćby na chwilę, kto sprawi, że poczujesz się lepiej. Nie powinno być smutno Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Grudnia 2014 Napisano 25 Grudnia 2014 (edytowane) WERYFIKaCJA!!! grudzień 2014 ->GWIAZDA może się okazać, że twoje życzenie się spełniło. albo będę bujać w obłokach z myślą o jakimś panu... ta karta skojarzyła mi się jeszcze ze świętami, więc może coś ciekawszego właśnie w tym okresie się zdarzy... grudzień 2014 ->GWIAZDA może pojawic się nagle perspektywa na rozwój relacji z kimś, poczujesz, że komuś na Tobie zalezy (miałam te karte na grudzień 2013 r. i poczułam, że komuś na mnie na serio zalezy..) Tutaj nadzieja na fajną relację z Panem z listopada. grudzień 2014 ->GWIAZDA - ładna karta, święta, prezenty i taka nierealna trochę atmosfera tego miesiąca Grudzień - Gwiazda Tak..prezent swiąteczny, miłośc ,dobry związek grudzień 2014 ->GWIAZDAGwiazda nadal jest dla mnie tajemniczą kartą, ale spróbuję. Myślę, że będziesz rozmarzona, jakiś pan może zaprzątać Ci myśli. Jednocześnie bardzo możliwe jest pojawienie się kogoś choćby na chwilę, kto sprawi, że poczujesz się lepiej. Nie powinno być smutno W tym miesiącu żaden pan się wokół mnie nie kręcił, ale marzyłam sobie o tym, który by do mnie idealnie pasował na podstawie mojego kosmogramu i kart (dawno temu postawionych). Na początku miesiąca spełniłam swoje życzenie i udało mi się zdobyć pewną rzecz, na którą odkładam koło miesiąca (same drobniaki były w skarbonce, więc pewnie dlatego tak długo mi to zajęło). Ogólnie miesiąc spędzony dobrze Dziękuję wszystkim! Edytowane 25 Grudnia 2014 przez Euterpe Cytuj
Gość Euterpe Napisano 3 Lutego 2015 Napisano 3 Lutego 2015 (edytowane) Zweryfikowany styczeń 2015 -> 2 mieczy uzyskasz z mężczyzną pojednanie, partnerstwo. tutaj też ciężko mi coś dodać nowego... obym tylko znowu się nie zamknęła przez jakiegoś rodzynka... styczeń 2015 -> 2 mieczy A tu bym wolała nie dodawać nic, szczególnie po tej gwiazdce, bo mnie się ta karta źle kojarzy. Mnie pokazywała zawsze takie zamknięcie na siebie, problemy w porozumieniu, wycofanie, chłód po prostu. styczeń 2015 -> 2 mieczy tu może byc faktycznie pojednanie, jakieś rozmowy I tu niestety bum z listopadowym może nastać ale raczej sugerowałabym jego wyjazd czy krótką rozłąkę I niedogadanie niż stałe rozstanie. styczeń 2015 -> 2 mieczy - tu są blokady i ta karta zawsze mi pokazuje lęk przed zmianami i z jednej strony konieczność podjęcia decyzji a z drugiej obawa przed dokonaniem wyboru czy działaniem, co powoduje, że nic się nie dzieje, bo decyzja jest odkładana na później... Możesz być w jakimś impasie i pasywnie czekać na rozwój sytuacji jeżeli to będzie z kimś związane lub po prostu zamknąć się w sobie, skupić na własnych myślach i wycofać z pewnych spraw... Styczen - 2 Miecze Hmmm...mysle ze partner nadszarpnie Twoje zaufanie do niego a u Ciebie pojawi sie obawa przed rozłąką. na początku trochę strachu, obaw i stresu. Później pogodziłam się z kimś i jest dobrze Czasami czułam się jeszcze zniechęcona, ale głównie przez ciągły brak stałej pracy. 2 mieczy mogła też pokazać, że nie uzewnętrzniam tak już uczuć jak nastolatka, która pierwszy raz się zakochała. Jest to bardziej stonowane, dojrzalsze. dziękuję wszystkim Edytowane 8 Lutego 2015 przez Euterpe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi