pawel116 Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Dzwoniłem dzisiaj do pewnej osoby, miała wyłączony telefon, wysłałem jej smsa. Czy się do mnie odezwie? Paź Mieczy, 6 Monet, 2 Buław -> Kapłanka może się odezwie, ale muszę cierpliwie poczekać Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Marca 2014 Maestro Napisano 17 Marca 2014 Odezwie się na pewno do Ciebie, będzie ciekawa o co chodzi.. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 też tak myślę, zwłaszcza po paziu mieczy dla mnie to karta kontaktu no i 6 monet czyli dzielenie się tym, co się ma/wie; możesz też dostać tylko to o co proisz 2 buławy to jak dla mnie planowanie... Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Pani się odezwie,jednak po namyśle. Zechce się dowiedzieć co miałeś jej do zakomunikowania,i czy aby nie wiążę się z tym jakaś korzyść na jej rzecz.W VI denarów- Pani oczekuje jakiegoś podarku/rzeczy. Cytuj
pawel116 Napisano 17 Marca 2014 Autor Napisano 17 Marca 2014 Otrzymałem smsa z odpowiedzią przed 20 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi