ivi185 Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Moj partner chce kupic mieszkanie. Jedno, niedawno mu przeszlo kolo nosa Zapytał wiec czy uda nam sie do konca roku kupic jakies mieszkanie? 6 buław Gwiazda 7 buław Wydaje mi sie,ze tak( 6 buław i Gwiazda) nawet duze szanse...Czyzby w 7 buław było jego nastawienie do zalatwiania spraw urzedowych? Mieszkamy w Irlandii, tu wszystko jest prostsze,wszystko mozna zalatwic przez internet. On jest chory jak ma jechac do PL i cos zalatwiac,biegac... nienawidzi tej biurokracji...Czyzby 7 bulaw to zmaganie sie z urzednikami? sama nie wiem, pomozcie Cytuj
piesekpreriowy Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Kupicie, ale z jakimiś trudnościami, opóźnieniami, przeszkodami. Prawdopodobnie będą też inni kupcy też zainteresowani tym samym mieszkaniem. Będą też jakieś trudności związane z biurokracją. Jeśli będziecie uparcie pokonywać trudności i jeśli będziecie przestrzegać prawa i wszystkich przepisów z tym związanych to do końca roku kupicie. A jeśli odpuścicie, to się kupno przeciągnie w czasie. Cytuj
Trida Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 Moj partner chce kupic mieszkanie. Jedno, niedawno mu przeszlo kolo nosa Zapytał wiec czy uda nam sie do konca roku kupic jakies mieszkanie? 6 buław Gwiazda 7 buław Moim zdaniem się uda a 7 buław pokazuje już zmiany prawne i remonty w mieszkaniu. Ewentualnie lekkie przeciąganie sprawy. Cytuj
ivi185 Napisano 18 Marca 2014 Autor Napisano 18 Marca 2014 Jak myslicie...moze ta 6 bułam na poczatku rozkładu pokazuje mieszkanie,ktore mamy juz na oku? Cytuj
Vivere Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 7 buław to dochodzenie do celu mimo trudności. Jeśli macie na oku mieszkanie to o nie zawalczycie. Cytuj
panna.marta Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 wg kart powiedzialabym,ze latwo nie bedzie...poniewaz nie ma mieczy mysle,ze kupi,ale nie wiem czy bedzie zadowolony Cytuj
Sanya Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 Karty odpowiadają jednoznacznie, że tak ale nie będziecie z niego do końca zadowoleni. W tych 7 buławach może się okazać, że jeszcze będzie w nim sporo do roboty Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 myślę, że tak 6 buław to wygrana lub powrót(oby właśnie tutaj nie znaczyło, że zamieszkacie z rodzicami) gwiazda to karta ochronna(na dzień, w którym wypada nic się złego jeszcze u mnie nie stało ) zaś 7 buław to walka z samym sobą lub przeszkodami, które tylko wy widzicie... 6 + 7 + 17 = 30 -> 3(III Cesarzowa - jak dla nie to też dobra karta, kojarzy mi się z ciepłym domkiem ) Cytuj
ivi185 Napisano 20 Marca 2014 Autor Napisano 20 Marca 2014 myślę, że tak6 buław to wygrana lub powrót(oby właśnie tutaj nie znaczyło, że zamieszkacie z rodzicami) gwiazda to karta ochronna(na dzień, w którym wypada nic się złego jeszcze u mnie nie stało ) zaś 7 buław to walka z samym sobą lub przeszkodami, które tylko wy widzicie... 6 + 7 + 17 = 30 -> 3(III Cesarzowa - jak dla nie to też dobra karta, kojarzy mi się z ciepłym domkiem ) Dziekuje Euterpe To mieszkanie nie ma byc dla nas ale bardziej pod wynajem...Chyba,ze ta 7 bulaw to problemy z wynajmem...lub z lokatorami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi