piesekpreriowy Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 W obecnej pracy jestem zatrudniona na zastępstwo, ale na 80% moja poprzedniczka nie wróci i zostanę na stałe. To by się także wiązało z podwyżką. Sprawa rozstrzygnie się w okolicach maja/czerwca. Czy faktycznie zostanę w obecnej pracy? Kiedy dostanę podwyżkę? Marzec - Śmierć Kwiecień - Walet mieczy Maj - Sąd Czerwiec - Walet pucharów Lipiec - 3 puchary Dziwi mnie ta śmierć w tym miesiącu. Nic się obecnie nie dzieje w mojej pracy. Albo jeszcze o tym nie wiem.... Nie wiem co może to oznaczać. Czyżby strata pracy? W kwietniu ktoś może namieszać, albo wprowadzić niepokój. Powinnam wyluzować. W maju się sprawa rozsądzi. Ponieważ kolejne karty są pozytywne to zakładam że na moją korzyść. Czerwiec - mam nadzieję, że ta wyciągnięta ręka z pucharem oznacza podwyżkę... Lipiec - Jakieś przedsięwzięcie, z sukcesem. Czyli albo zostanę w obecnej pracy, albo w maju znajdę inną pracę, korzystną lub nawet korzystniejszą. Możliwe że mi ją zaproponuje jakiś młody mężczyzna, może jakiś znajomy, kolega, ktoś mi życzliwy. Cytuj
Czarownica Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 To jakie jest w końcu pytanie: Czy faktycznie zostanę w obecnej pracy? czy Kiedy dostanę podwyżkę? Sama śmierć może oznaczać, że nie zadzieje się nic, akurat wcale nie musi to być transformacja. Zwłaszcza, że nie dociągnęłaś do niej więc jeśli zmiana jakaś to nie wiadomo na co. Sądząc po paziu mieczy na nast. miesiąc, może po prostu usłyszysz jakiś tekst, który trochę zachwieje Twoją pewnością co do tego, że koleżanka nie wróci, albo co do podwyżki... Jak dla mnie pokazały, że nawrót tematu nastąpi faktycznie dopiero w maju, wygląda na to, że zostaniesz. 1 Cytuj
Trida Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 Jak wspomniałaś - do maja się za wiele nie wydarzy a w maju to będzie ostateczna decyzja. W pucharowym odnoszę wrażenie, że będzie to inna praca w innym miejscu, bo na lipiec masz prace z dużą ilością ludzi, jakieś wyjazdy szkoleniowe etc. Stawiam na znalezienie lepszej oferty szczerze mówiąc. 1 Cytuj
piesekpreriowy Napisano 18 Marca 2014 Autor Napisano 18 Marca 2014 Pozostanie w firmie wiąże się z podwyżką. Przejście z umowy na zastępstwo na normalną umowę o pracę będzie się wiązało ze wzrostem wynagrodzenia dlatego połączyłam dwa pytania w jedno. Ja też odnoszę wrażenie, że te puchary to zmiana pracy na bardziej ruchwilą. Obecnie pracuję w takim biurze, że się praktycznie ciągle nudzę Jeśli miałabym tu zostać to karty byłyby statyczne, mówiące o zasiedzeniu, może Umiar, albo 4 monety. Chyba, że zostanę ale na innych warunkach, innym stanowisku. Cytuj
Sanya Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 W maju wszystko się okaże, sąd oznacza podwyżkę lub zmianę w drugą stronę - znalezienie czegoś nowego. W każdym bądź razie będzie to kluczowy moment 1 Cytuj
Davisa Napisano 21 Marca 2014 Napisano 21 Marca 2014 Moim zdanie zostaniesz w tej pracy a w lipcu dostaniesz podwyżkę :-) Cytuj
piesekpreriowy Napisano 23 Maja 2014 Autor Napisano 23 Maja 2014 WERYFIKACJA Dla przypomnienia: pracowałam na zastępstwo w administracji szkoły. Pytałam czy zostanę tam na stałe co też by się wiązało z podwyżką. Marzec - Śmierć Nic się w pracy nie działo. Nuda. Kwiecień - Walet mieczy Były plotki, że moja poprzedniczka nie wróci. Maj - Sąd Moja poprzedniczka wróciła na początku maja. Moje dni zostały przesądzone;) Pracowałam do 14 maja i musiałam odejść. Od razu znalazłam 3 inne prace, jedną odrzuciłam prawie od razu, wybierałam między 2-ma propozycjami (wątek: http://http://www.ezoforum.pl/wzajemna-pomoc-tarocistow/79499-2-propozycje-pracy-bank-czy-sprzedaz-ktora-wybrac.html) Czerwiec - Walet pucharów Wybrałam ofertę i "nową" pracę rozpoczynam od czerwca. Praca nie do końca nowa, bo wcześniej dorabiałam sobie dla nich niedzielami, stąd widocznie walet pucharów, bo propozycja umowy o pracę na całym etacie wynikła z tego, że docenili moją dotychczasową współpracę z nimi. Lipiec - 3 puchary Praca jest w większym gronie osób oraz polega na osobistym kontakcie z wieloma klientami, stąd widocznie te 3 puchary. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi