Arshi Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 Jak zrealizuja sie moje poszukiwania pracy jako asystent projektanta w 2014? cesarzowa-10 buław-8 kieli dołożone 6kieli= cesarzowa Widac ze chyba nie uda mi sie znalezc tej pracy... Dziki za karty Inez Cytuj
Gość paulinqa123 Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 Jak zrealizuja sie moje poszukiwania pracy jako asystent projektanta w 2014? cesarzowa-10 buław-8 kieli dołożone 6kieli= cesarzowa myślę że sporo się napracujesz, i będzie kosztować Cie to wiele wysiłku, i nie odbędzie się prędko nie w tym roku cesarzowa = cierpliwość ale jednak nie to samo co długie czekanie jak przy wisielcu, 10 buław, harówka, ciężka praca, duży wysiłek zobowiązania ale tez ambicja i pracowitość... ale w końcu zrezygnujesz w tej 8 kiel. jeżeli chodzi o ten rok, więc odpowiedź brzmi, nie , w tym roku nie zostaniesz asystentem projektanta niestety Cytuj
Trida Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 Jak zrealizuja sie moje poszukiwania pracy jako asystent projektanta w 2014?cesarzowa-10 buław-8 kieli dołożone 6kieli= cesarzowa Raczej nie. Prędzej odnajdziesz pracę w 'starym zawodzie'. Ewentualnie znajdziesz taką pracę ale szybko z niej zrezygnujesz wracając 'na stare śmieci' Cytuj
panna.marta Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 w tym roku niestety nie, nie będzie łatwo i będziesz przez to trochę zniesmaczony tą sytuacją. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 19 Marca 2014 Napisano 19 Marca 2014 Jak zrealizuja sie moje poszukiwania pracy jako asystent projektanta w 2014? cesarzowa-10 buław-8 kieli dołożone 6kieli= cesarzowa Widać Twoje zrezygnowanie, negatywne myślenia ale przecież na samym początku karty dają Ci podpowiedź -> kartę znacząca, mocną , właśnie Cesarzową. To tez osoba kreatywna - projektantka :-) Znajdziesz u kobiety albo przez kobietę, ale po znajomości - 6 kieli = Cesarzowa Kobieta z przeszłości, ktoś związany z Twoją rodzina - bliższą lub dalsza, albo jakaś znajoma która, hmm kojarzy Ci się emocjonalnie i nie chodzi tutaj o związek. Cytuj
pawel116 Napisano 19 Marca 2014 Napisano 19 Marca 2014 Nie znajdziesz pracy w tym charakterze - ostatecznie zmienisz swoje plany. Cytuj
piesekpreriowy Napisano 19 Marca 2014 Napisano 19 Marca 2014 Będziesz się bardzo starać i bardzo emocjonalnie to przeżyjesz. Będziesz nie raz miała ochotę to rzucić, brak siły. Ale dodałaś 6 kielichów, więc będzie jakiś powrót lub pomoc. Nie jestem w stanie stwierdzić czy tą pracę dostaniesz, ale coś lub ktoś z przeszłości będzie miał wpływ na sytuację. Cytuj
roszpunka79 Napisano 19 Marca 2014 Napisano 19 Marca 2014 W cesarzowej widać, ze bardzo chcesz pracy właśnie w takim charakterze. Ona jest zdeterminowana, więc włożysz sporo wysiłku w to, żeby ją znaleźć (X buław). Oczekiwane przez Ciebie rezultaty nie nastąpią szybko (VIII kielichów, u mnie ona nazywa się opieszałość), co faktycznie może spowodować u Ciebie okresowe przybicie i zniechęcenie. Ale wydaje mi się, że będziesz sobie z tym radzić i powracać do swoich pierwotnych pomysłów. Powodzenia. Cytuj
Sanya Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 Moim zdaniem nie uda się. Będzie ciężko i dlatego staniesz przed wyborem: czy starać się dalej czy obrać inną drogę i tę inną drogę widać, bo jest 8 pucharów jako karta brama i za nią 6 pucharów czyli według mnie możesz wrócić do jakichś starych zajęć, Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi