Skocz do zawartości

Asystent ?

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak zrealizuja sie moje poszukiwania pracy jako asystent projektanta w 2014?

cesarzowa-10 buław-8 kieli dołożone 6kieli= cesarzowa

Widac ze chyba nie uda mi sie znalezc tej pracy...

Dziki za karty Inez :)

Gość paulinqa123
Napisano

myślę że sporo się napracujesz, i będzie kosztować Cie to wiele wysiłku, i nie odbędzie się prędko nie w tym roku cesarzowa = cierpliwość ale jednak nie to samo co długie czekanie jak przy wisielcu, 10 buław, harówka, ciężka praca, duży wysiłek zobowiązania ale tez ambicja i pracowitość... ale w końcu zrezygnujesz w tej 8 kiel. jeżeli chodzi o ten rok,

więc odpowiedź brzmi, nie , w tym roku nie zostaniesz asystentem projektanta niestety

Napisano

Raczej nie.

Prędzej odnajdziesz pracę w 'starym zawodzie'.

Ewentualnie znajdziesz taką pracę ale szybko z niej zrezygnujesz wracając 'na stare śmieci'

Napisano

w tym roku niestety nie, nie będzie łatwo i będziesz przez to trochę zniesmaczony tą sytuacją.

Gość SooYoung
Napisano

Widać Twoje zrezygnowanie, negatywne myślenia ale przecież na samym początku karty dają Ci podpowiedź -> kartę znacząca, mocną , właśnie Cesarzową. To tez osoba kreatywna - projektantka :-)

Znajdziesz u kobiety albo przez kobietę, ale po znajomości - 6 kieli = Cesarzowa

Kobieta z przeszłości, ktoś związany z Twoją rodzina - bliższą lub dalsza, albo jakaś znajoma która, hmm kojarzy Ci się emocjonalnie i nie chodzi tutaj o związek.

Napisano

Nie znajdziesz pracy w tym charakterze - ostatecznie zmienisz swoje plany.

Napisano

Będziesz się bardzo starać i bardzo emocjonalnie to przeżyjesz. Będziesz nie raz miała ochotę to rzucić, brak siły. Ale dodałaś 6 kielichów, więc będzie jakiś powrót lub pomoc.

Nie jestem w stanie stwierdzić czy tą pracę dostaniesz, ale coś lub ktoś z przeszłości będzie miał wpływ na sytuację.

Napisano

W cesarzowej widać, ze bardzo chcesz pracy właśnie w takim charakterze. Ona jest zdeterminowana, więc włożysz sporo wysiłku w to, żeby ją znaleźć (X buław). Oczekiwane przez Ciebie rezultaty nie nastąpią szybko (VIII kielichów, u mnie ona nazywa się opieszałość), co faktycznie może spowodować u Ciebie okresowe przybicie i zniechęcenie. Ale wydaje mi się, że będziesz sobie z tym radzić i powracać do swoich pierwotnych pomysłów. Powodzenia.

Napisano

Moim zdaniem nie uda się. Będzie ciężko i dlatego staniesz przed wyborem: czy starać się dalej czy obrać inną drogę i tę inną drogę widać, bo jest 8 pucharów jako karta brama i za nią 6 pucharów czyli według mnie możesz wrócić do jakichś starych zajęć, :)