seele Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 Szukam pracy. Byłam na rozmowie w firmie X. Czy dostanę tam pracę? 1- odpowiedz 2 i 3 - tło przy tasowaniu wypadła - Gwiazda - myślę, że są to moje nadzieje pokładane w tej nowej pracy. 1. Świat - Karta dobra. Raczej uznanie, pomyśle zakończenie sprawy. 2. Cesarz - Szef - dobry szef - autorytet 3. As Buław - Tutaj jakby radość z tej pracy. Problem jest, ze rozmowa była z potencjalną szefową. Być może dostanę pracę ale nie w firmie X. Byłam również w firmie Y, gdzie rekrutującym potencjalnym szefem był Pan... a może za bardzo doszukuję się sensu w cesarzu? W każdym razie chyba znajdę pracę. Dobre te karty są. Cytuj
ivi185 Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 Mysle,ze tak. Chociaz u mnie w pytaniach o prace jak wypadnie mi Swiat, to raczej mowi o pracy za granica Cytuj
panna.marta Napisano 18 Marca 2014 Napisano 18 Marca 2014 karty bardzo pozytywne,ale ja bym dolozyla wiecej kart. Podejrzewam,ze as bulaw mowi o tym,ze czeka Cie jeszcze jedno spotkanie w tej firmie-decydujce-szanse sa. Cytuj
Sanya Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 Wydaje mi się, że tak. Świat oznacza spełnienie marzeń Cesarz z asem, że szef chce dać Ci szansę Powodzenia! Cytuj
Gość Euterpe Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 dla mnie świat to definitywny koniec, gdzie trzeba zacząć od nowa, czyli więcej osiągnąć w danej dziedzinie już nie można jestem na nie, ale mam nadzieję, że się mylę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi