Skocz do zawartości

Praca

seele

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Szukam pracy. Byłam na rozmowie w firmie X. Czy dostanę tam pracę?

1- odpowiedz

2 i 3 - tło

przy tasowaniu wypadła - Gwiazda - myślę, że są to moje nadzieje pokładane w tej nowej pracy.

1. Świat - Karta dobra. Raczej uznanie, pomyśle zakończenie sprawy.

2. Cesarz - Szef - dobry szef - autorytet

3. As Buław - Tutaj jakby radość z tej pracy.

Problem jest, ze rozmowa była z potencjalną szefową. Być może dostanę pracę ale nie w firmie X. Byłam również w firmie Y, gdzie rekrutującym potencjalnym szefem był Pan... a może za bardzo doszukuję się sensu w cesarzu? W każdym razie chyba znajdę pracę. Dobre te karty są.

Napisano

Mysle,ze tak. Chociaz u mnie w pytaniach o prace jak wypadnie mi Swiat, to raczej mowi o pracy za granica

Napisano

karty bardzo pozytywne,ale ja bym dolozyla wiecej kart. Podejrzewam,ze as bulaw mowi o tym,ze czeka Cie jeszcze jedno spotkanie w tej firmie-decydujce-szanse sa.

Napisano

Wydaje mi się, że tak. Świat oznacza spełnienie marzeń ;) Cesarz z asem, że szef chce dać Ci szansę ;) Powodzenia!

Gość Euterpe
Napisano

dla mnie świat to definitywny koniec, gdzie trzeba zacząć od nowa, czyli więcej osiągnąć w danej dziedzinie już nie można

jestem na nie, ale mam nadzieję, że się mylę