Skocz do zawartości

Jak postapi wobec mnie?

Beata39

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wcześniej pytałam się kart jak powinnam postąpić wobec Pana X i wyszło abym dała sobie z nim spokój, powiedziałam mu o moich wątpliwościach (rozmawiamy przez gg) i chwilkę była cisza. Ostatnio dostałam jako wiadomość ładny wiersz i zapytałam kart "Jak on teraz postąpi wobec mnie w ciągu tygodnia"?.

Słońce, II mieczy, pań denarów, III buław (V buław) -----> mag

Będzie chciał nawiązać kontakt przez neta, ale zastanawia się czy tak zrobić. Może to zrobić z pewnym opóźnieniem (może jakiś wyjazd mu się szykuje) ale będzie chciał przedstawić swoje racje i kontynuować rozmowy.

Pożyjemy zobaczymy, bałam się tej znajomości bo targały mną jakieś wątpliwości ale lubiłam z nim rozmawiać, tak bez zobowiązań. Zweryfikuję o ile się odezwie

• Maestro
Napisano

Wydaje mi się, że on może dawać np.jakies wymowne opisy na gg, albo coś Ci podsyłać (np.kolejny wiersz), po to, aby Ciebie udobruchać. Poza tym zawalczy na pewno o kontakt, bo wyczuje dystans z Twojej strony, to mu da motywację do działania (samiec-zdobywca).

• Lubię to! 1
Napisano
"Jak on teraz postąpi wobec mnie w ciągu tygodnia"?.

Pod koniec postara się odezwać, porozmawiać, może zaproponuje jakieś spotkanie, ale nie bd go pewnym za bardzo. Bije się chłopak z myślami.

Będzie ostrożny ale bd chciał działać.

Oj spodobałaś mu się ;) (tak po tym magu wnioskuje)

• Lubię to! 1
Napisano

Od początku był bardzo romantyczny i wyrozumiały, ale chyba to mnie tak w nim niepokoiło, przy obecnym stylu bycia naszych mężczyzn to jakieś dziwne zachowanie.

Dziewczyny bardzo dziękuję za pomoc :)

Napisano

Będzie starał się Ciebie do siebie przekonać, tak jak pisano wcześniej - może Ci podsyłać jakieś wierszyki, żeby sprawić Ci przyjemność i zwrócić na siebie uwagę.

• Lubię to! 1
Napisano

Pan teraz zastanawia się co ma zrobić, ale chyba na ten moment nie jest skory do kontaktu. To się jednak zmieni, bo darzy Cie ciepłymi uczuciami i będzie chciał zapracować na Twoją sympatię i próbować Ci jakoś zaimponować (więc wierszyki i inne triki są bardzo możliwe). W 8 buław coś się ruszy, chyba nie tylko odezwie się, ale będzie Cię wręcz bombardować wiadomościami.

• Lubię to! 1
Napisano

pan jest wobec Ciebie przyjaźnie nastawiony ale kieruje nim duma (Słońce+II mieczy). Chciałby "coś" pozytywnego ale nie wie jak. Moje doświadczenie z II mieczy jest takie, że pan chce dojść do porozumienia ale nie jest skory powiedzieć o tym wprost. Może mieć problemy z wyrażaniem siebie i swoich intencji. Będzie działał na "macanego" będzie wysyłał sygnały, pracował "nad Tobą" aż się na niego otworzysz. Nie wróci wprost do rozmowy na podjęty przez Ciebie problem. Ty temat odpuścisz bo pan znów zaskarbi sobie u Ciebie względy :) Gwałtownych ruchów bym się nie spodziewała ale każdy sygnał przez niego wysłany do Ciebie będzie miał znaczenie, więc bądź czujna.

• Lubię to! 1
Napisano

Już mogę zweryfikowąć.

Dziewczyny miałyście rację, odezwał się wczoraj, chwilkę porozmawialiśmy ale po moim ostatnim milczeniu stał się trochę czujny, nie wie jak mnie rozpracować, jest ostrożny. Chyba chce powoli i spokojnie prowadzić nasze rozmowy. Zobaczymy co z tego wyniknie

Gość adora
Napisano

Jak dla mnie Slonce opisuje bardzo interesujacego mezczyzne. Czy on jest sporo starszy od Ciebie? Jak dla mnie to Ty wyszlas w tej 2 mieczy, taka bojazliwa, zamknieta i przejeta emocjami. Mysle, ze kontakt bedzie i moze nawet dojsc do spotkania.

Napisano

Adoro jest starszy tylko o 2 lata, a fatycznie jestem po przejściach więc każdy nowy "ktoś" koło mnie uruchamia system obronny.