takasobie Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 taka mam sytuacje w pracy na pilnie mam podjąć decyzje o sprzedazy czegoś dla kogoś kto nie wydaje mi sie zbyt pewny zapytałam kart czy powinnam zribic transakcje z tym czlowieniem i wyciagnełam karte maga no i nie wiem czy mam to rozumiec jako ostrzezenie czy zachete ze jesli wszystko dokładnie sprawdze i przeanalizuje bedzie ok bo niby symbolizuje odwage skutecznosc itd , ale pisze o madrosci i uwadze prosze - kto pomoze?
piesekpreriowy Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 Mag to trickster, czyli cwaniak, kombinator. Ale to zależy od autora. Są talie gdzie ta karta jest opisywana jako ostrzeżenie przed manipulantem, ale są też takie gdzie autorzy opisów twierdzą, że jeśli ta karta wychodzi jako pierwsza w rozkładzie to wszystko się uda bez problemów, a samą kartę maga opisują jako osobę która wszystko potrafi i naprawia, wręcz jak lekarz. Nie wiem jak w tej sytuacji można ją interpretować. Decyzja należy do Ciebie. Na przyszłość: wyciągnij 3 karty. Bo jeśli po magu byłby diabeł albo 7 mieczy to byłoby jasne że chodzi o wersję pierwszą. A tak to g... wiemy.
Sanya Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 Mag mówi o konieczności zachowania własnego zdania, pewności siebie. Generalnie jest fajną kartą, radzi żeby działać
Vivere Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 Nie wiem jak w tej sytuacji można ją interpretować. Decyzja należy do Ciebie. Na przyszłość: wyciągnij 3 karty. Bo jeśli po magu byłby diabeł albo 7 mieczy to byłoby jasne że chodzi o wersję pierwszą. A tak to g... wiemy. albo zastosować rozkład http://www.ezoforum.pl/przykladowe-rozklady/41221-decyzja-rozklad-banzhafa.html
ivi185 Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 Ale najwazniejsze jest jak my odbieramy dana karte a tu, Mag....mimo pozytywnego znaczenia, nie przekonuje Cie. I to jest intuicja
Trida Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 Takasobie - jednak proponuję rozkłady na trzy karty. To raz a dwa - nie każdy siedzi całymi dniami na Forum, by od razu tu i teraz interpretować. Podejmuj też decyzje sama a nie w oparciu o karty. One mają być wskazówkami a nie wyrytym torem, którym MUSISZ podążać. A żeby nie było offtopa - mag to egoista - pan bardzo możliwe, ze robi transakcję pod siebie. Aaa i kolejna rada - staraj się nie zaczynać pytań od 'czy'. Staraj się je modyfikować.
takasobie Napisano 20 Marca 2014 Autor Napisano 20 Marca 2014 kurcze no trudna decyzja , zaraz wyciągne trzy ... kladłam od lewe- nie wiem czy dobrze? 5mieczy , królowa denarów, król denarów- i jak ?
Trida Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 Przestań panikować.... I się spieszyć. Szacunek do kart !! Rozkłady (mag i ten teraz) są wg mnie sprzeczne. Bo mag mówi na nie. Tutaj 5 mieczy to też takie zagrania niekoniecznie fair ale para denarowa, czyli para 'pieniążków' pokazuje na dobrą transakcję. Chociaż mi się bardziej kojarzy bardziej jako ten facet i jego zona. Ze im się uda etc. Zrobisz jak bd uważała.
Sanya Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 No tutaj 5 mieczy to trochę psuje całą zabawę. Radziłabym uważać jednak. Zapytaj może o intencje tego faceta
Vivere Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 5mieczy , królowa denarów, król denarów- 5 mieczy - między młotem a kowadłem ale jesli jest możliwe "potargowanie" to trzeba tu odpuścić tam się zaprzeć żeby wilk był syty a i owca cała.
Gość adora Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 5 mieczy to karta niespelnienia, niezadowolenia.
Davisa Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 5 mieczy, Królowa monet, Król monet - Sąd HB Kapłan ----Mag----------Diabeł-------Gwiazda ----------Wieża-------Koło ---------------Cesarz Trudno będzie Wam dojść do porozumienia. I musisz uważać. Warto poradzić albo wesprzec się kimś bardziej doświadczonym, żeby nie powiedzieć : mądrzejszym;-)
takasobie Napisano 20 Marca 2014 Autor Napisano 20 Marca 2014 (edytowane) hmm to transakcja z z klientem z Afryki - ciężko sie z nimi dogadać , nie ufam mu ... bardzo serdecznie Wam dziękuję za pomoc , transakcja rozpczeta , ale bede bacznie na to zwracać uwage i pilnować każdego szczegółu Przestań panikować.... I się spieszyć.Szacunek do kart !! Trido , ja ani nie wymagam od nikogo by siedział na forum cały dzień , tylko akurat w danym momencie a wypowiada sie kto chce i wcale sie nie spiesze, jestem spokojna i wyluzowana , nie wiem skad to ciągłe stopowanie mnie ? Mam szacunek do kart i wrecz czuje sie z nimi zaprzyjaźniona, na poczatku kilka dni bolała mnie głowa - myslałam ze od nich , ale juz przeszło , bardzo lubie moje karcioszki ale wiem ze duuuuzo sie musze nauczyć- dziekuje wiec za cenne rady i wskazówki Edytowane 20 Marca 2014 przez Trida
takasobie Napisano 20 Marca 2014 Autor Napisano 20 Marca 2014 albo zastosować rozkład http://www.ezoforum.pl/przykladowe-rozklady/41221-decyzja-rozklad-banzhafa.html o! ciekawe dziekuje
Trida Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 Trido , ja ani nie wymagam od nikogo by siedział na forum cały dzień , tylko akurat w danym momencie a wypowiada sie kto chce i wcale sie nie spiesze, jestem spokojna i wyluzowana , nie wiem skad to ciągłe stopowanie mnie ? Chciałabym Ci przypomnieć, ze jest to Forum ezoteryczne - czyli znajdują się tutaj osoby potrafiące zobaczyć / wyczuć więcej niż 'szary kowalski' a co za tym idzie - Twój stosunek do kart również jest wyczuwalny. Poza tym wystarczy spojrzeć na to jakie wątki zakładałaś jakiś czas temu i w jakim dziale - prosbyo wróżbę. A częstotliwość? Nawet co kilka dni. Wiec nie wmawiaj mi, ze masz szacunek do kart. Karcioszki każdy lubi na początku, tym bardziej gdy ich dokładnie nie zna. Owszem -musisz się wiele nauczyć.
takasobie Napisano 20 Marca 2014 Autor Napisano 20 Marca 2014 Moze i masz racje ,nie wiem , ale na prawde sie nimi ciesze i bardzo chce je poznać i wydaje mi sie ze traktuje je dobrze a moje życie osobiste cóz .... od tego sie zaczeło ze zainteresowałam sie wróżbami , jak to ktoś mi kiedyś napisał "szczęśliwe kobiety nie potrzebują wróżek" a moze postawisz mi rozkład czy ja mam wogule predyspozycje do kart ? kiedys mi pisano ze mam intuicje bardzo dobra i powinnam ja dobrze wykozystywac
piesekpreriowy Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 Sama postaw sobie takie karty, zinterpretuj, a my najwyżej coś dopowiemy;)
takasobie Napisano 20 Marca 2014 Autor Napisano 20 Marca 2014 ok , to z trzech kart czy mam predyspozycje do wróżenia: [2]-,,Krol buław'' [1]-Koło fortuny [3]-Giermek kielichow 1- wyglada mi to na niedijrzałosc, cos co moze sie nie udać zanim jeszcze cos zacznie sie konkretnego(ale zalezy jak ja czytać od kart sasiednich) 2-karta ta mówi o wierze w siebie , do dazenie do osobistego rozwoju 3 to dobry i szczery impuls zle ja mozna odbierac tylko jak pozostałe karty sa negatywne na moje oko wychodzi ok , czyli ze moze cos tam we mnie jest
Trida Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 czy mam predyspozycje do wróżenia: [2]-,,Krol buław'' [1]-Koło fortuny [3]-Giermek kielichow A ja tu widzę słomiany zapał, może predyspozycje i są ale hmm... Nie dokońca potrafisz je wykorzystać. Masz predyspozycje, które zależą od Ciebie i tego, jak bd się rozwijała. a może postawisz mi rozkład poczytaj moją sygnaturę od tego sie zaczeło ze zainteresowałam sie wróżbami , jak to ktoś mi kiedyś napisał "szczęśliwe kobiety nie potrzebują wróżek" od tego się zaczyna w 90% przypadków... Bo nie chcesz już prosić, bo skończyły się Fora, gdzie postawią za free, bo nie ma się kasy na wróżki wiec się kupuje własne karty i próbuje
piesekpreriowy Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 [1]-Koło fortuny [2]-,,Krol buław'' [3]-Giermek kielichow Coś tak jakby karty były ci potrzebne w zależności od losu, wtedy działasz czyli wróżysz sobie, ale jesteś w tej kwestii początkująca i naiwna, ale entuzjastyczna.
Vivere Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 [1]-Koło fortuny [2]-,,Krol buław'' [3]-Giermek kielichow Jeszcze nie masz nad tym świadomej kontroli. Możesz się nadmiernie sugerować wróżbami i podporządkować swoje działania wg nich.
takasobie Napisano 21 Marca 2014 Autor Napisano 21 Marca 2014 Bardzo wszystkim dziękuje za interpretacje sobie staram sie nie wróżyć , zrobiłam na początku trzy rozkłady , które na moje sytuacje wyszły bardzo dobrze , ale dowiedziałam sie ze sobie sie nie powinni , ze to jakby zyczeniówka , wiec boje sie wyciągnąć coś złego lepiej na razie nie teraz tylko na jakies takie drobiazgi , by czego sie nauczyć Dostałam je od mamy i tak pomyślałam ze czemu nie , ale z tym słomianym zapałem to cos moze byc bo ja tak mam ogólnie , niestety czyli mozna by zec ze moja interpretacja jest do d..... ?
Trida Napisano 21 Marca 2014 Napisano 21 Marca 2014 Dostałam je od mamy i tak pomyślałam ze czemu nie , ale z tym słomianym zapałem to cos moze byc bo ja tak mam ogólnie , niestety czyli mozna by zec ze moja interpretacja jest do d..... ? Każdy się uczy.
Beata39 Napisano 21 Marca 2014 Napisano 21 Marca 2014 Brawo Trida a to do Takiejsobie: Jeżeli dopiero zaczynasz to może nie wróż obcym ludziom bo jeszcze coś złego im powiesz, mi pomogły rady, aby np. stawiać karty na dany dzień i wieczorem je interpretować. Poczuć ich wymowę, sobie stawiam ale na takie pytania które mogę zinterpretować. Bardzo duzo pomogły mi stałe "bywalczynie" i bardzo jestem im za to wdzięczna. A jak czytam ciebie to za każdym razem na końcu jest "no może mi jednak powróżycie, wyjasnijcie" - oczywiście piszę to w przenośni. A jesteś tutaj od roku i nadal robisz to samo. Ja się uczę na własnych błedach i pomocy dobrych dziewczyn, wiele mi to daje. A jeżeli wiesz, że masz słomiany zapał to po co zawracasz sobie głowę .
Czarownica Napisano 21 Marca 2014 Napisano 21 Marca 2014 (edytowane) Witaj,zapoznaj się: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77973-dla-poczatkujacych.html http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html Wątek zamykam. Edytowane 21 Marca 2014 przez Czarownica
Rekomendowane odpowiedzi