Skocz do zawartości

Przeprowadzka, woda, zmartwychwstanie :|

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć :) Miałam dzisiaj bardzo dziwny sen :| Śniło mi się, że musiałam się przeprowadzić. Nowe mieszkanie nie było jakieś super piękne ale też nie było tragiczne. Miało bardzo dużo zawiłych korytarzy i pomieszczeń po których chodziłam. Oglądałam wszystko i planowałam do kogo będzie należał dany pokój :| W pewnym momencie weszłam do jednego pomieszczenia.... pomieszczenie wyglądało jak kuchnia ale z wielką trójkątną wanną i z sufitu lało się bardzo dużo czystej wody. Nie wiedziałam skąd ta woda więc zamknęłam drzwi i poszłam dalej. Dodam, że woda nie wylewała się do innych pomieszczeń. Poszłam do nowego pomieszczenia by je obejrzeć i tam siedział jakiś mężczyzna. Nie wystraszyłam się tylko zapytałam się co z rzeczami które zostały w mieszkaniu, czy mogę je wyrzucić ? Facet powiedział, ze mogę bo właściciel nagle zmarł. Nagle pojawił się inny mężczyzna i krzesło na którym był ZMARŁY WŁAŚCICIEL MIESZKANIA :| Rozmawialiśmy chwile i ktoś wpadł na pomysł by włożyć nieboszczykowi do ust urządzenie które dmucha powietrzem. Jeden z mężczyzn to zrobił, po chwili wyjął to urządzenie a nieboszczyk sam oddychał :| Tylko miał cały czas zamknięte oczy... i się obudziłam !!!! Błagam Was :prosi: mógłby ktoś napisać mi co mógł oznaczać ten sen ? :):prosi::prosi::prosi::prosi::prosi::prosi::prosi: