Halsky Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 Witam. Mam problem i w związku z tym zadałem kilka pytań poniżej rozkłady i moje interpretacje i chciałbym wiedzieć jak wy się na to zapatrujecie. ROZKŁAD 6 kart: 1./ Moja obecna sytuacja 2./ Na tym muszę się skupić 3./ Kłopotliwe wpływy 4./ To ma sens 5./ niespodziewane przebłyski intuicji 6./ Wynik I PYTANIE: Czy kupie wybrany przez siebie dom (obecnie wybrałem do zakupu dom) 1. Rycerz mieczy 2. Król kielichów 3. Giermek buław 4. 8 mieczy 5. XVIII KSIĘŻYC 6. X KOŁO Moja interpretacja: Muszę się skupić na realizacji tego planu i być cierpliwy. Możliwe, że będzie potrzebna czyjaś pomoc. Ogólnie zakup tego domu to dobry pomysł i warto go kupić. Dom wymaga remontu więc kolejne pytania wyglądają następująco: II PYTANIE: Czy wziąć kredyt na sam dom 1. Król kielichów 2. 10 buław 3. 9 mieczy 4. 7 kielichów 5. 4 buławy 5. 4 kielichy Moja interpretacja: Wzięcie samego kredyt na dom będzie przytłaczające, ponieważ będę miał dom którego nie wyremontuje. Będzie mi cały czas brakowało. III PYTANIE: czy wziąć kredyt na dom z remontem 1. 2 miecze 2. 8 mieczy 3. X KOŁO 4. XVIII KSIĘŻYC 5. 2 buławy 6. Król monet Moja interpretacja: Lepszą opcją jest dom z remontem i jak wezmę taki kredyt nie powinno być problemów IV: Czy dostanę kredyt na ten dom w Banku Pocztowym 1. 10 kielichów 2. 6 monet 3. 9 mieczy 4. Król mieczy 5. Rycerz mieczy 6. 8 buław Moja interpretacja: Powinien dostać, ale mogą być jakieś problemy V: Czy dostane kredyt na dom w banku zachodnim 1. Dama monet 2. 5 kielichów 3. 9 kielichów 4./ VIII SIŁA 5. I MAG 6. V WIARA Moja interpretacja: Też widać jakieś problemy, ale jest możliwość otrzymania takiego kredytu.
Czarownica Napisano 21 Marca 2014 Napisano 21 Marca 2014 (edytowane) http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/77973-dla-poczatkujacych.html Polecam punkt 5 - mówiący o tym w jaki sposób tworzyć czytelny post. Przypominam także o niepodbijaniu tematu spamowymi postami. Od siebie dodam, że wypadałoby może najpierw coś poczytac i ogarnąć z teorii bo rozkład nie jest dobrany do pytań, które zadajesz. Wszystko jest opisane na forum. http://www.ezoforum.pl/przykladowe-rozklady/24831-dobor-rozkladu-do-pytania.html Pozostałych użytkowników proszę, by pamiętać o nieinterpretowaniu wątków niezgodnych z regulaminem. Edytowane 22 Marca 2014 przez Czarownica
Halsky Napisano 21 Marca 2014 Autor Napisano 21 Marca 2014 Jestem początkującym o przepraszam, zaraz poprawie swoje interpretacje
Rekomendowane odpowiedzi