Halsky Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 Moja żona pracowała na umowę zastępstwo za kobietę poważnie chorą. Ta kobieta pomimo, że nie powinna (z uwagi na chorobę) wróciła do pracy. Jest to praca umysłowa, a ta kobieta właśnie z tym ma problemy, myli się. Teraz żona jest na zastępstwo za osobę która pojechała do pracy za granice i nie wiem jeszcze czy wróci. Umowa kończy się w czerwcu i moje pytanie czy moja żona w tej firmie będzie pracowała nadal po zakończeniu tej umowy. Oto rozkład 6 kart 1. Obecna sytuacja - XXI ŚWIAT 2./ Na tym musi się skupić - 2 buławy 3. Kłopotliwe wpływy - 10 mieczy 4. To ma sens 10 buław 5. niepodziewane przebłyski intuicji - 4 miecze 6. Wynik - 8 monet Jak dla mnie to żóna będzie dalej tam pracować po zakończeniu tej umowy.
Maestro Inez2503 Napisano 21 Marca 2014 Maestro Napisano 21 Marca 2014 Owszem żadnych chętnych, bo Twoja interpretacja jest hmmm..............więcej niż uboga......
Czarownica Napisano 21 Marca 2014 Napisano 21 Marca 2014 (edytowane) Zapoznaj się proszę z regulaminem. Ten dział służy nauce, to nie jest tak, że wypocisz jedno zdanie, a inni "chętni" zinterpretują Ci rozkład, nie o to tu chodzi. Jeśli nie chcesz się uczyć, zapraszam do działu http://www.ezoforum.pl/prosby-o-wrozbe Pozostałych użytkowników proszę, by pamiętać o nieinterpretowaniu wątków niezgodnych z regulaminem. Edytowane 22 Marca 2014 przez Czarownica
Halsky Napisano 21 Marca 2014 Autor Napisano 21 Marca 2014 Jestem początkującym o przepraszam, zaraz poprawie swoje interpretacje
Rekomendowane odpowiedzi