Halsky Napisano 20 Marca 2014 Napisano 20 Marca 2014 Czy dostane kredyt na dom. Właśnie 3 karty: 3 buławy 5 buław XVIII GWIAZDA Wychodzi na to, że tak, ale jakieś problemy mnie czekja Cytuj
Beata39 Napisano 21 Marca 2014 Napisano 21 Marca 2014 Czy dostane kredyt na dom. Właśnie 3 karty: 3 buławy 5 buław XVIII GWIAZDA Będziesz negocjował, przekazywał swoje racje, ale gwiazda daje nadzieję, że powinno się udać. Wynikowa cesarz - będziesz walczył o swoje racje i powinno ci się udać. A może trzeba poradzić się kogoś kto umie doradzić w sprawach finansowych. Ale z bankami tak to jest, że trzeba się nagimnastykować aby coś załatwić. Powodzenia Cytuj
ivi185 Napisano 21 Marca 2014 Napisano 21 Marca 2014 3 bulawy- karta brama....planujesz,budujesz swoja przyszlosc...Mysle,ze musisz zawalczyc o te pieniadze. Nawet jak beda jakies problemy w jednym banku, sprobuj w innym...Warto! Dobry czas na ta inwestycje. Powodzenia Cytuj
Vivere Napisano 21 Marca 2014 Napisano 21 Marca 2014 3 buławy 5 buław XVIII GWIAZDA realizacja tego planu jest raczej długoterminowa, nie tak od razu, nie tak z marszu. Trzeba się będzie zmierzyć z przeciwnościami. Może negocjować, może przeanalizować oferty w banku w aspekcie Twoich możliwości a może przeanalizujesz wszystko raz jeszcze i wybierzesz jakąś inną opcję?. Sporo się zadzieje zanim osiągniesz cel. Cytuj
Seid Napisano 21 Marca 2014 Napisano 21 Marca 2014 Moim zdaniem mogą być problemy z zabezpieczeniem kredytu - bank może uznać, że nie jesteś aż tak kredytowo wiarygodny. Niemniej jednak w końcu kredyt dostaniesz. Cytuj
Davisa Napisano 21 Marca 2014 Napisano 21 Marca 2014 3 buławy, 5 buław,XVIII GWIAZDA--suma Cesarzowa, HB Rydwan ------Moc----Głupiec-------Sąd ----------Moc------Sąd -----------Kochanowie Chyba przestraszysz się tego kredytu na tyle, że zrezygnujesz ze swoich planów, przynajmniej na razie. Mieszkacie z mamą? Dziecko w drodze? Cytuj
panna.marta Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 tak, trochę będziesz musiał się o niego postarać,ale dadzą. Powodzenia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Marca 2014 Maestro Napisano 22 Marca 2014 Wg mnie dostaniesz za jakis czas, będziesz musiał pewnie donieść jeszcze jakies dokumenty, czy np.ustalić dodatkowe zabezpieczenie kredytu.. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 Czy dostane kredyt na dom. Właśnie 3 karty: 3 buławy 5 buław XVIII GWIAZDA Ja, jak tak to bywa zinterpretuję inaczej karty: Ponieważ nie ma tu kart denarowych ani takich które mówią o podpisaniu umowy np. As mieczy to nie dostaniesz kredytu, a raczej nie zdecydujesz się na jego wzięcie, dlaczego... myślę że będzie konflikt na temat tego - gdzie,jaki i czy w ogóle wziąć kredyt. Kiedy zaczniecie szukać, sprawdzać górę mogą wziąć wątpliwości i zostanie tylko nadzieja -> Gwiazda która was będzie trzymała przy pomyśle zakupu domu. Jak dla mnie mało konkretne karty na kredyt, na pieniądze. Te karty mówią o emocjach, wątpliwościach i nadziei że jakoś to będzie. Cytuj
Czarownica Napisano 23 Marca 2014 Napisano 23 Marca 2014 Moim zdaniem z tych kart wynika, że w obecnej sytuacji nie dostaniesz. Samo miotanie się i nadziejówka. Dopóki Twoja kobieta nie będzie miała pracy tak żebyście wykazali zdolność kredytową to nie ma szans na kredyt. Chyba, nie znam się. Ale to kobieta musi coś zrobić żeby się udało. Gdzie podziękowania dla interpretujących? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi