Skocz do zawartości

jak sie potoczy dalej moja relacja z panem X?

anka90

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

7mieczy świat 9mieczy 3miecze 4kielichy

raczej nic pozytywnego, bede czekać na jakies gesty z jego strony , jakąs zmiane ?

Napisano

Niestety karty mowia o jakims oszustwie, klamstwie, czyms falszywym, ktore zakonczylo albo zakonczy relacje. Beda nieprzespane noce i zmartwienia a potem zniechecenie i niecierpliwosc

Napisano

A czy ktoś tu komuś nie zrobił jakiegoś świństwa? Bo jeśli nie to myślę, że to może nastąpić. Działań konstruktywnych tu nie ma, jest za to dużo cierpienia. Też myślę, że relacja dobiegła końca (świat).

Napisano

7 mieczy - brak lojalności,

9 mieczy 3miecze 4kielichy- karty depresyjne

Gość SooYoung
Napisano

Próby wyjaśnienie sobie czegoś, co Cie zaniepokoi ale ta rozmowa a raczej czyjeś oszustwo doprowadzi do smutku i rozczarowania.

Napisano

Ja tu też widzę oszustwo i zamknięcie się w swoim świecie przed ujawnieniem prawdy. Nie ładne karty sama złość, zdrada i użalanie się nad sobą. To juz chyba definitywny koniec.

Ale głowa do góry:)

Napisano

Chyba czujesz się oszukana albo Ty zrobiłaś coś, czego nie powinnaś i widać, że się tym zadręczasz. 3 mieczy to taka bezduszna i bezkompromisowa karta - będziesz chciała wyzwolić się z tych dręczących uczuć, ale to będzie bolało. Istnieje duże ryzyko depresji, zamykania się w sobie. Jeśli poddasz się temu stanowi, zmarnujesz tylko mnóstwo energii, którą masz możliwość wykorzystać w inny sposób.

Powinnaś zaakceptować fakt, że masz niewielki wpływ na to, co się dzieje między Wami. Jeśli pogodzisz się z tym i uświadomisz sobie, że róznie w życiu bywa, raz lepiej, raz gorzej i niekoniecznie dostajemy od życia wszystko czego pragniemy, to zapewniam Cię, ze los się jeszcze do Ciebie uśmiechnie. Natura nie znosi próżni:-) Otwórz oczy i ciesz się drobiazgami...

• Maestro
Napisano

Ojej co za karty...On Ciebie oszuka, odejdzie i zrani mocno...uciekaj od niego..

Napisano

Zgadzam sie z Inez....widac duzo cierpienia i rozczarowania.....jedno odejdzie bądz bedzie chcialo wyjechac i tym zada bol

Napisano

Karty tutaj mówią bardzo jednoznacznie, że nie warto angażować się w tę relację.. Oszuka Cię i odejdzie, a Tobie pozostanie cierpienie, dlatego uważaj.