Skocz do zawartości

Sprawy zawodowe(ZWERYFIKOWANY)

Davisa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak się rozwinie moja sytuacja w sferze zawodowej w ciągu najbliższych 3 miesięcy?

Rozkład

Krzyż Celtycki

1.O to chodzi: Królowa monet No tak, zgadza się, praktyczna kobieta, która samotnie zajmuje się rodziną.

2. To dochodzi do tego: 3 buław To konieczność wypracowania solidnej bazy pod nowe zadania, konieczność planowania długoterminowego

3. To zostanie rozpoznane (świadoma postawa): 6 mieczy Zdaję sobie sprawę, ze najlepszym rozwiązaniem jest umiejętne (łagodne) przejście z jednego obszaru działania na drugi.

4. To będzie wyczuwane (nieświadoma postawa) : As pucharów Nie dostrzegam tego, ze posiadam w sobie ogromną szansę na spełnienie i radość z wykonywanej pracy.

5. To doprowadziło do tego (wpływ przeszłości): Królowa mieczy Potrzeba bycia niezależną w każdej dziedzinie życia. Zostawiłam za sobą niesatysfakcjonującą pracę na etacie i toksyczny związek.

6. Tak potoczy się dalej (najbliższa przyszłość): 7 pucharów Ojej, strasznie rozmemłana tu wyszłam. Zabraknie mi samokrytyki. Koniecznie muszę trzymać się blisko ziemi. Być może ktoś zaproponuje mi coś nierealnego, będzie mydlił oczy wielkimi wizjami.

7. Tak widzi to pytający (moje podejście do tematu): 10 pucharów Na razie jest ok i tak trzymać. Byle nie poddać się tej siódemce pucharów.

8. Tak widzą to inni lub tam to się odbędzie (wpływ otoczenia): 5 pucharów Komuś nie podoba się moja postawa, czuje rozczarowanie i żal.

9. Tego oczekuje lub obawia się pytający: 7 buław czuję się zagrożona. Obawiam się , że ktoś może mieszać się w moje sprawy, ale liczę, że uda mi się pokonać wszelkie przeszkody.

10. Do tego to prowadzi (dalsze perspektywy, do 3 miesięcy):

3 puchary, 9 monet, 8 monet--- suma Kochankowie, HB Sąd/Kapłanka

Będzie to okres przyjemnej pracy, będę nastawiona na zysk. Być może stanę przed koniecznością podjęcia nauki nowych rzeczy. Karty radzą odważyć się wreszcie na kolejny krok a przy wyborach kierować się intuicją i sercem.

Może ktoś z Was inaczej to widzi? Będę wdzięczna za każde spostrzeżenia:-)

Napisano

6. Tak potoczy się dalej (najbliższa przyszłość): 7 pucharów -zbyt dużo pomysłów ,nie będziesz wiedziała na co się zdecydować,nierealne propozycje

3 puchary, 9 monet, 8 monet-dużo radości Ci ta praca przyniesie,zadowolenie z pieniążków,może tylko trochę będziesz musiała więcej czasu w pacy spędzać

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

1. O to chodzi: Królowa monet

2. To dochodzi do tego: 3 buław

3. To zostanie rozpoznane (świadoma postawa): 6 mieczy

4. To będzie wyczuwane (nieświadoma postawa) : As pucharów

5. To doprowadziło do tego (wpływ przeszłości): Królowa mieczy

6. Tak potoczy się dalej (najbliższa przyszłość): 7 pucharów

7. Tak widzi to pytający (moje podejście do tematu): 10 pucharów

8. Tak widzą to inni lub tam to się odbędzie (wpływ otoczenia): 5 pucharów

9. Tego oczekuje lub obawia się pytający: 7 buław

3 puchary, 9 monet, 8 monet--- suma Kochankowie, HB Sąd/Kapłanka

Karty ładnie pokazały Twój problem - Królowa monet i 3 buław czyli jak będziesz sobie dalej radzić jako "kobieta pracująca" :P Dokładnie nie opisywałaś, ale być może czeka Cię wypełnienie jakiegoś nowego zadania i stąd ten rozkład, bo 3 buław pokazuje zwykle jakieś nowe perspektywy, nowe wyzwania.. No w każdym bądź razie widać, że jesteś przygotowana na zmianę frontu, na nowe rozwiązania (6 mieczy), jesteś otwarta na coś nowego również w podświadomości (As pucharów). Widać, że życie Cię nie oszczędzało, mnie królowa mieczy często pokazuje kobietę po przejściach, taką która mocno stąpa po ziemi i nie da się "zrobić w balona", także widać że jesteś konkretna, racjonalna w swoim postępowaniu i nosisz już ze sobą pewien bagaż doświadczeń. Masz jak najbardziej odpowiednie podejście (10 pucharów) i idziesz odpowiednią ścieżką, na najbliższą przyszłość może wkraść się w Twoje życie zawodowe troszkę marazmu i nieuporządkowania, ale to minie. Uważaj na otoczenie, ale myślę, że to nie jest aż tak istotne w tym kontekście bowiem karty pokazują, że będziesz sobie świetnie radzić, za swoją pracę otrzymasz wynagrodzenie i za cokolwiek się nie weźmiesz to będzie to odpowiednio wykonane :) Powodzenia! :)

Edytowane przez Sanya
  • Lubię to! 1
Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

1.O to chodzi: Królowa monet

pragniesz znajdować się na lepszej pozycji w sprawach materialnych, czuć się bezpieczniej i pewniej

i właśnie w tym kierunku rozglądasz się za innymi możliwościami. Część Twoich znajomych może się dalej rozwija i Ty też chciałabyś iść już do przodu. Chciałabyś wykorzystać już całą swoją energię, która w Tobie tkwi

zmienisz swoje dotychczasowe postępowanie, zadziałasz i pójdziesz na przód

zaangażujesz się w to cała, możliwe, że podchodzisz do tego bardzo emocjonalnie

działałaś zbyt rozsądnie, myślałaś bardzo praktycznie, ale nie brałaś uczuć, które teraz dochodzą do głosu

dla mnie 7 pucharów to spełnienie marzeń(w przeciwieństwie do gwiazdy, która pokazuje same bujanie w obłokach), więc możliwe, że coś Ci się uda :)

masz nadzieję, że uda się wszystko osiągnąć, dopniesz celu, jesteś pozytywnie do tego nastawiona, zdajesz sobie sprawę, że wtedy osiągniesz większe szczęście i spełnienie, ale też patrzysz na swoją rodzinę, najbliższych

otoczeniem się nie przejmuj, ono patrzy na to co było, jest zapatrzone w przeszłość lub ma swoje emocjonalne problemy i nie będzie się zajmować niczym innym

oczekujesz, że dzięki swojej determinacji i energii uda Ci się

obawy: boisz się, że nadejdą przeszkody i będzie trzeba włożyć w to więcej wysiłku, możesz się poczuć zagrożona, ktoś będzie starał się podłożyć jak najwięcej kłód pod nogi, ale to też wszystko może się bardziej dziać w Twojej głowie niż w realu

10. Do tego to prowadzi (dalsze perspektywy, do 3 miesięcy): 3 puchary, 9 monet, 8 monet--- suma Kochankowie, HB Sąd/Kapłanka

osiągniesz szczęście i prawie spełnienie ze swoich osiągnięć, będziesz ciężej pracować, staniesz się kowalem własnego losu.

Nie widzę tutaj przemieszczania się, wielkich zmian, więc może dalej niż trzy miesiące...

Edytowane przez Euterpe
  • 3 miesiące temu...
Napisano

3 puchary, 9 monet, 8 monet-dużo radości Ci ta praca przyniesie,zadowolenie z pieniążków,może tylko trochę będziesz musiała więcej czasu w pacy spędzać

Tu się zgadzam:-)

Karty ładnie pokazały Twój problem - Królowa monet i 3 buław czyli jak będziesz sobie dalej radzić jako "kobieta pracująca" :P Dokładnie nie opisywałaś, ale być może czeka Cię wypełnienie jakiegoś nowego zadania i stąd ten rozkład, bo 3 buław pokazuje zwykle jakieś nowe perspektywy, nowe wyzwania.. No w każdym bądź razie widać, że jesteś przygotowana na zmianę frontu, na nowe rozwiązania (6 mieczy), jesteś otwarta na coś nowego również w podświadomości (As pucharów). Widać, że życie Cię nie oszczędzało, mnie królowa mieczy często pokazuje kobietę po przejściach, taką która mocno stąpa po ziemi i nie da się "zrobić w balona", także widać że jesteś konkretna, racjonalna w swoim postępowaniu i nosisz już ze sobą pewien bagaż doświadczeń. Masz jak najbardziej odpowiednie podejście (10 pucharów) i idziesz odpowiednią ścieżką, na najbliższą przyszłość może wkraść się w Twoje życie zawodowe troszkę marazmu i nieuporządkowania, ale to minie. Uważaj na otoczenie, ale myślę, że to nie jest aż tak istotne w tym kontekście bowiem karty pokazują, że będziesz sobie świetnie radzić, za swoją pracę otrzymasz wynagrodzenie i za cokolwiek się nie weźmiesz to będzie to odpowiednio wykonane :) Powodzenia! :)

100% trafrości:-)

1.O to chodzi: Królowa monet

pragniesz znajdować się na lepszej pozycji w sprawach materialnych, czuć się bezpieczniej i pewniej

i właśnie w tym kierunku rozglądasz się za innymi możliwościami. Część Twoich znajomych może się dalej rozwija i Ty też chciałabyś iść już do przodu. Chciałabyś wykorzystać już całą swoją energię, która w Tobie tkwi

zmienisz swoje dotychczasowe postępowanie, zadziałasz i pójdziesz na przód

zaangażujesz się w to cała, możliwe, że podchodzisz do tego bardzo emocjonalnie

działałaś zbyt rozsądnie, myślałaś bardzo praktycznie, ale nie brałaś uczuć, które teraz dochodzą do głosu

dla mnie 7 pucharów to spełnienie marzeń(w przeciwieństwie do gwiazdy, która pokazuje same bujanie w obłokach), więc możliwe, że coś Ci się uda :)

masz nadzieję, że uda się wszystko osiągnąć, dopniesz celu, jesteś pozytywnie do tego nastawiona, zdajesz sobie sprawę, że wtedy osiągniesz większe szczęście i spełnienie, ale też patrzysz na swoją rodzinę, najbliższych

otoczeniem się nie przejmuj, ono patrzy na to co było, jest zapatrzone w przeszłość lub ma swoje emocjonalne problemy i nie będzie się zajmować niczym innym

oczekujesz, że dzięki swojej determinacji i energii uda Ci się

obawy: boisz się, że nadejdą przeszkody i będzie trzeba włożyć w to więcej wysiłku, możesz się poczuć zagrożona, ktoś będzie starał się podłożyć jak najwięcej kłód pod nogi, ale to też wszystko może się bardziej dziać w Twojej głowie niż w realu

10. Do tego to prowadzi (dalsze perspektywy, do 3 miesięcy): 3 puchary, 9 monet, 8 monet--- suma Kochankowie, HB Sąd/Kapłanka

osiągniesz szczęście i prawie spełnienie ze swoich osiągnięć, będziesz ciężej pracować, staniesz się kowalem własnego losu.

Nie widzę tutaj przemieszczania się, wielkich zmian, więc może dalej niż trzy miesiące...

Dziękuję Wam za zaangażowanie w tym temacie. Dużo racji miałyście:-) Dodaję punkciki.

As pucharów i 7 pucharów to mój stosunek do pewnego mężczyzny, którego pozanałam w pracy. Od samego początku wiedziałam, że realacja nie ma szans na rozwój, stąd as i siódemka pucharów...

Pozdrawiam kochane wróżki:-)

Napisano

Przykro mi, ale nie mogę drugi raz dodać reputacji. Ech, zapomniałam:-)

Napisano

Jak się rozwinie moja sytuacja w sferze zawodowej w ciągu najbliższych 3 miesięcy?[/b]

Rozkład

Krzyż Celtycki

1.O to chodzi: Królowa monet No tak, zgadza się, praktyczna kobieta, która samotnie zajmuje się rodziną.

2. To dochodzi do tego: 3 buław Potrzeba zaczecia czegos nowego, zmiany miejca zamieszkania, pracy partnera.. cos jak gotowosc do wyruszenia w przygode

3. To zostanie rozpoznane (świadoma postawa): 6 mieczy wiesz ze czas na zmiany aby zylo sie lepiej

4. To będzie wyczuwane (nieświadoma postawa) : As pucharów wyczujesz, ze jest okazja i mozliwosc realizacji

5. To doprowadziło do tego (wpływ przeszłości): Królowa mieczy Potrzeba bycia niezależną w każdej dziedzinie życia. Zostawiłam za sobą niesatysfakcjonującą pracę na etacie i toksyczny związek.

6. Tak potoczy się dalej (najbliższa przyszłość): 7 pucharów znajdziesz to czego szukasz

7. Tak widzi to pytający (moje podejście do tematu): 10 pucharów Na razie jest ok i tak trzymać. Byle nie poddać się tej siódemce pucharów.

8. Tak widzą to inni lub tam to się odbędzie (wpływ otoczenia): 5 pucharów ktos jest nieszczesliwy z powodu Twojej decyzji

9. Tego oczekuje lub obawia się pytający: 7 buław czuję się zagrożona. Obawiam się , że ktoś może mieszać się w moje sprawy, ale liczę, że uda mi się pokonać wszelkie przeszkody.

3 puchary, 9 monet, 8 monet--- suma Kochankowie, HB Sąd/Kapłanka - odnajdziesz swoje szczescie, zadowolenie. 9 pucharow kojarzy mi sie z metamorfoza, w koncu to karta brama a obok niej masz 8 monet. Moim zdaniem bardzo dobre karty i zycze powodzenia !

Napisano
Tu to raczej czekam na weryfikację :slonko:

Zweryfikowałam:-) Coś dopisać?

Ale... jeśli jeszcze można... To można, jak najbardziej;-)

• 2 miesiące temu...
Napisano
Tu to raczej czekam na weryfikację :slonko:

Oj Cornelka, Ty to masz nosa:-)

Boże, jaka ja byłam ślepa..

Dostałam propozycję współpracy z pewną uczelnią, co wiąże się z rozpoczęciem czegoś zupełnie nowego, ale związanego jednak z moim wykształceniem. Było to pi razy oko w tym okresie, tzn. trochę po tych 3 miesiącach. Propozycja jest bardzo atrakcyjna (9 monet), wręcz spełnieniem moich marzeń (chyba to wyśniłam - 7 pucharów?):-) Dano mi czas do zastanowienia i przemyślenia, o czym może mówić karta VIKochankowie. Wiąże się to z małym dokształceniem, co obecnie czynię 8 monet):-)

5 pucharów w rozkładzie, to emocje związane z "młodzieńcem", któremu być może wydaje się, że te zmiany są jednoznaczne z moją rezygnacją z kontaktu z nim.

Kwintesencja (XXSąd) nie pozostawia żadnych wątpliwości.

• Lubię to! 1