Skocz do zawartości

spotkanie z byłym (ZWERYFIKOWANY)

roszpunka79

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jutro spotykam się z moim byłym partnerem. Nie jest to spotkanie towarzyskie, mamy do załatwienia konkretną sprawę. Zapytałam jak przebiegnie to spotkanie.

9 buław (siła), królowa dysków, wszechświat dobrane księżniczka dysków, księżyc

Od jego wyprowadzki jutro minie dokładnie tydzień. Rany jeszcze niewylizane i niestety to się będzie czuło. Będziemy mieć problem z rozmową. Będziemy zablokowani, napięci, ostrożni i nastawieni do siebie jak do jeża. Pokazałam się w denarowej dlatego, że spotkanie związane jest z pewnym zakupem. Załatwimy sprawę i każde pójdzie w swoją stronę. Konkretnie, krótko i na temat. Jeśli chodzi o dobrane karty to pomyślałam, że może coś ściemniać, żeby zrobić dobre wrażenie. Może w tym księżycu wyszły też nasze lęki związane z tym spotkaniem.

Napisano

Nie jestem pewna czy się spotkacie, po tych kartach, to raczej nie. A ta Siła to dobrana do 9 buław? Nie wiem, tak jakby pokazały wyłącznie Twoją stronę i Twoje podejście do spotkania, stąd może być wrażenie tylko jednej osoby w tych kartach i braku spotkania w związku z tym. Hm... Jeśli natomiast do spotkania dojdzie to karty pokazały, że będziesz grać opanowaną denarową właśnie, wszystko ok i z klasą, troche jakbys była nieobecna, ale że niby pochłonięta swoimi sprawami... A ukrywać będziesz, że jednak spotkanie Cię poruszy.

Napisano

Cornelia, u mnie ta 9 nazywa się siła (Crowley). Jest niewielkie prawdopodobieństwo, że do spotkania nie dojdzie. Natomiast bardzo prawdopodobne jest to co napisałaś w drugiej części. O tym wcześniej nie pomyślałam....że to ja mogę ściemniać ;/

Napisano

Wiesz, zastanawiam się, bo z jednej str Pazik denarowy jest taki właśnie, że liczyłby na więcej i wcale nie jest panem sytuacji (ale to ukrywa stojąc przy tym Księżycu), ale nie jestem pewna, bo to równie dobrze mógł sie pokazać fakt przesunięcia się spotkania przez wzgląd na jakąś pierdołę (suma tych dwóch kart to Wisielec). Ciekawa jestem innych interpretacji i oczywiście tego co się faktycznie wydarzy;)

Napisano

Wg mnie dojdzie do spotkania - kiedyś w pytaniu wypadła mi 9 Buław, też myślałem, że do spotkania nie dojdzie, a jednak doszło :)

Uważam, że się dogadacie i osiągniesz swój cel, choć masz pewne obawy.

Napisano

Cornelia, jutro zweryfikuję i to dość szybko, bo jesteśmy umówieni wcześnie rano.

Paweł, ja w tej 9 widzę przede wszystkim klimat spotkania i nasze nastawienia. Z przyczyn obiektywnych one nie mogą być inne niż takie właśnie dziewiątkowe.

Napisano

nie lubię, jak mi wypada 9 buław na kontakt z kimś. Wówczas czuję się nieswojo, stwarzam pozory bo:

- czuję się urażona czy skrzywdzona ale udaję, że jest ok.

lub

chciałabym już przytulić i okazać, że moje "nadąsanie" przeszło ale nie potrafię i czekam gdy ktoś pierwszy da pozytywny znak

- w 9 buław kłócę się sama ze sobą, konflikt w dążeniu lub jest to stan, w którym prawie wybaczam a zapomnieć cudzych win jeszcze nie jestem gotowa.

Myślę, że będziesz w podobnym stanie, nie będziesz czuła się komfortowo, jednak tego nie okażesz (Moc) poskromisz swojego wewnętrznego potwora.

Choć może być odwrotnie - 9 buław może pokazało stan Pana? A Ty wystąpisz w cechach K Denarów, jako zaradna, opanowana?

Sprawa powinna zostać załatwiona pomyślnie, może nawet z korzyścią dla Ciebie , choć będziesz miała jakieś wątpliwości Księżyc.

Napisano

Vivere, prawda jest taka, że obydwojgu nam jest teraz ciężko, więc ta 9 może dotyczyć i mnie i jego. Będziemy w miejscu publicznym więc będę musiała nad sobą panować. Ale jak wrócę do domu pewnie będę wyć. O! i może te dobrane karty to to co po spotkaniu. Tzn. rozpadnie mi się moja delikatna konstrukcja psychiczna w tym Księżycu ;)

Napisano

Będzie trochę nieufności, wzajemnej powiedziałabym.. ostrożności i dystansu (9 buław). Na pewno uda Ci się załatwić sprawę (Królowa monet) i następnie każdy rozejdzie się w świat. Powodzenia na spotkaniu :)

Napisano
Tzn. rozpadnie mi się moja delikatna konstrukcja psychiczna w tym Księżycu ;)

W księżycu mogą się pojawić płaczliwe tęsknotki, ale wydaje mi się, że o czym innym paź den + księzyc mówią.

A nie jest to troszkę tak, że chcesz mimo wszytko, tak pod skórą, spotkać Pana, więc "zaprojektowałaś" zadanie do wspólnego wykonania?

Napisano

Vivere , nie jest tak. Spotkanie służy właśnie temu żebym w przyszłości w pewnej sprawie nie była od niego uzależniona. To coś czym wyłącznie on się do tej pory zajmował. Chcę, żeby mnie poinstruował, żebym mogła sama sobie radzić. I żeby tych spotkań, które będą mi utrudniać definitywne pożegnanie z nim było jak najmniej.

Napisano
Chcę, żeby mnie poinstruował, żebym mogła sama sobie radzić

przyuczenie - paź denarów

a może Księżyc to - każdego miesiąca będziesz robiła to coś o czym Cię poinstruuje?

a może w Księżycu, czegoś nie zrozumiesz,nie zapamiętasz?

Napisano

ogolnie bedziecie trzymac sie na dystans, co macie zrobic to zrobicie i szybko wrocicie do swoich swiatow. Troche Cie moga ogarnac marzenia, wspomnienia po powrcie.

Napisano
Jutro spotykam się z moim byłym partnerem. Nie jest to spotkanie towarzyskie, mamy do załatwienia konkretną sprawę. Zapytałam jak przebiegnie to spotkanie.

9 buław (siła), królowa dysków, wszechświat dobrane księżniczka dysków, księżyc

Albo do spotkania nie dojdzie a jeśli już to na stopie czysto 'finansowej' w celu załatwienia sprawy. Ty bardziej bd się starała 'pokazać od jak najlepszej strony' ale ze strony Pana to juz jest raczej zakończone.

Napisano

Będziecie zdystansowani, najeżeni, zablokowani. Będziesz chciała dominować, trzymać kasę, rządzić kasą. Ale ustalicie do końca sprawę o którą chodzi i ją załatwicie do końca. On będzie miał jakieś obiekcje, jakieś pretensje, prawdopodobnie w kwestii finansowej.

Napisano

Weryfikacja:

Do spotkania doszło. A nawet do dwóch! Albo jak kto woli jedno z trzygodzinną przerwą. Pierwsze było trudne. Nie było wiadomo co powiedzieć sensownego. Atmosfera trochę ciężka, smutno nam po prostu było. Więc 9 buław ładnie tu wyszła. Widziałam po nim, że też jest umęczony, źle wyglądał. Gdy wykazał troskę o mnie, popłynęło parę łez, rzecz jasna moich. Ale dość szybko wzięłam się w garść. Sprawę załatwiliśmy tak jak planowaliśmy. W międzyczasie wyszły kolejne do załatwienia, ale on miał jakieś swoje rzeczy do zrobienia i umówiliśmy się za trzy godziny. I do tego spotkania doszło. Tu już pod względem klimatu było zdecydowanie lepiej. Udało nam się normalnie porozmawiać, już nie było wcześniejszego napięcia. Byliśmy na zakupach w związku z remontem, który planuję. Ja atechniczna jestem, więc zaproponował, że mi pomoże. I w zakupach i w remoncie. W międzyczasie pojawiło się parę stwierdzeń z jego strony otwierających drogę do dalszych kontaktów (oferował mi pomoc w różnych sprawach, którymi dotychczas się nie zajmowałam i mogę więc z nimi kłopot). Nie było pretensji, obiekcji, nic co pozostawiłoby niesmak po spotkaniach. No i na pożegnanie pojawił się czuły gest z jego strony-pocałował mnie w policzek. Tego, przyznam szczerze, się nie spodziewałam. Jego zachowanie wskazuje jednoznacznie, że on się ze mną definitywnie nie pożegnał.

• Lubię to! 1
Napisano

ooo proszę :> to czekamy na dalszy rozwój wypadków ;) (przynajmniej ja czekam :D)

Napisano

Nie będzie dalszego rozwoju wypadków. Ja się pożegnałam. Nie po to podjęliśmy decyzję o rozstaniu i on wyprowadził się z naszego domu, żeby teraz coś rozwijać.

Napisano

Hmmm miło w takim razie, że zakończyliście to na stopie 'pokojowej'.

Napisano

Myślę, że ten paź monet oznaczał to że on wyjdzie z chęcią pomocy.

Napisano

Bardzo możliwe z tą pomocą. Mnie ten Księżyc zastanawia- nie umiem go "przyczepić" do tych spotkań. W ogóle kiepsko tę kartę czuję.

Napisano

Mnie się wydaje, że pokazał w połączeniu z tym Paziem Denarów właśnie to dodatkowe spotkanie po jakimś czasie (Wisielec), którego nie było w planach, a z tego co piszesz zobaczyliście się dwa razy tego dnia.

Napisano

Mi księżyc wychodzi często na wewnętrze przeżywanie czegoś, silne emocje w środku, tęsknota, niepewność, zazdrość, wszystkie takie brzydkie, ciemne emocje co się kumulują. W sytuacji świeżego rozstania księżyć mi często właśnie to pokazywał. Jestem pewna że księżyc u was odzwierciedla te wasze emocje w środku.

Napisano
Mnie się wydaje, że pokazał w połączeniu z tym Paziem Denarów właśnie to dodatkowe spotkanie po jakimś czasie (Wisielec), którego nie było w planach, a z tego co piszesz zobaczyliście się dwa razy tego dnia.

mnie tez się wydaje, że pokazał powtórzone ale nieplanowane spotkanie

Gość SooYoung
Napisano

No i na pożegnanie pojawił się czuły gest z jego strony-pocałował mnie w policzek. Tego, przyznam szczerze, się nie spodziewałam. Jego zachowanie wskazuje jednoznacznie, że on się ze mną definitywnie nie pożegnał.

Tutaj widzę realizacji karty Księżyc, to energia kobieca, która tak jak księżyc działa na przypływy i odpływy morza, tak tutaj u eksa "wywołałaś" przypływ uczuć :- ) Myślę że nie jesteś mu obojętna, że nadal coś czuje, ale to przed samym sobą ukrywa.

A giermek denarów jest zbyt konkretny /ziemski/ na tego typu gesty.