akszeinga1985 Napisano 21 Marca 2014 Napisano 21 Marca 2014 Potrzebuję pomocy w rozwikłaniu pewnej trapiącej mnie sprawy. Kto to zrobił?- III monety(o), III puchary, Sąd(o), IX kijów(o) Czy dowiemy się kto to zrobił?-Głupiec Dlaczego ktoś to zrobił?- IV monety Czy to kobieta czy mężczyzna?- II miecze Osoba nieodpowiedzialna, mająca duże grono znajomych, mająca problemy materialne, nie pracująca. Ktoś jeszcze może zrobić to w przyszłości. Mam problem z interpretacją Głupca- hm może ta osoba pomylić się w czymś i dowiemy się kto ? Może to być ktoś młody. Ktoś zrobił to z zazdrości i zawiści. To mężczyzna impulsywny ( karta mieczy). Pomóżcie proszę. Cytuj
piesekpreriowy Napisano 21 Marca 2014 Napisano 21 Marca 2014 (edytowane) W talii Osho Zen 3 monety są opisywane jako "prowadzenie", 3 puchary to "świętowanie", sąd to "poza iluzje", a 9 kijów to "wyczerpanie". Może tu być więcej niż jedna osoba z przywódcą na czele lub ktoś kto podsunął pomysł innej osobie, ale sam stał z boku. Albo osoba która straciła nadzieję i zrobiła to w akcie desperacji, bez nadziei na poprawę swojej sytuacji. Jeśli głupiec jest odpowiedzią na pytanie, czy się dowiecie kto, to ja to odczytuję jako niewiedzę, czyli że się nie dowiecie. Dlaczego to zrobił: 4 monety w Osho to "skąpiec", nie wymaga komentarza. Według Osho 2 miecze to "schizofrenia", na grafice jest mężczyzna zawieszony nad przepaścią. Dla mnie on nie jest impulsywny tylko zagubiony, nie wie jaką drogą podążać, zagubiony w świecie, nie wie co jest dobre a co złe. Edytowane 21 Marca 2014 przez piesekpreriowy Cytuj
panna.marta Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 Kto to zrobił?- III monety(o), III puchary, Sąd(o), IX kijów(o) - ktos kto z toba wspolpracuje, uczy sie, ktos kto nie chcial z toba pracowac albo sie uczyc ogolnie mial opory przed Toba Czy dowiemy się kto to zrobił?-Głupiec -moim zdaniem nie a jesli tak to przypadkiem Dlaczego ktoś to zrobił?- IV monety, ktos zazdroscil ci chyba tego co juz masz Czy to kobieta czy mężczyzna?- II miecze - szczerze mowiac nie wiem Cytuj
akszeinga1985 Napisano 23 Marca 2014 Autor Napisano 23 Marca 2014 Dziękuję bardzo za wasze interpretacje. Cytuj
piesekpreriowy Napisano 24 Marca 2014 Napisano 24 Marca 2014 Coś się już może w tej sprawie wyjaśniło? Jestem bardzo ciekawa. Cytuj
Czarownica Napisano 24 Marca 2014 Napisano 24 Marca 2014 Ktoś bez wykształcenia wyższego, prawdopodobnie niepracujący, zrobił to, bo nadarzyła się okazja, ot, for fun. Nie dowiecie się raczej kto, macie za mało informacji. No zrobił to bo chciał sobie wziąć i mieć jako swoje. Nie wiem czy mężczyzna czy kobieta, u mnie jednak w talii na II mieczach jest laska. Cytuj
akszeinga1985 Napisano 2 Kwietnia 2014 Autor Napisano 2 Kwietnia 2014 Dziękuje wam za odpowiedzi. Sprawa się wyjaśniła. Zrobiła to osoba młoda, mężczyzna niepełnoletni. Dowiedzieliśmy się. Sam się przyznał. Osoba nie mająca pieniędzy. Powód możliwe ,że dla żartu,ale dokładnie nie wiadomo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi