panna.marta Napisano 21 Marca 2014 Napisano 21 Marca 2014 Niestety trochę siebie zawiodłam, ponieważ nie miałam czasu zadbać o siebie no i za karę przybrałam 2kilogramy a miało być innaczej. W związku z czym postawiłam karty i postanowilam wziąść się w garść: jak pójdzie mi proces odchudzania od marca do lipca: gwiazda XVII, kapłanka II, 3 denarów -> koło fortuny X ogólnie karty ładne, ale nie widać tu zbytnio jakiś działań tak jakby wszystko zalezy ode mnie samej jak będzie wyglądała moja sylwetka po tych 4 miesiącach? król buław, kapłanka II, 2 puchary dołożone rycerz pucharów -> rydwan VII kapłanka plus puchary to z pewnoscią zaokrąglone kształty Będę wdzięczna za wasze opinie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 jak pójdzie mi proces odchudzania od marca do lipca: gwiazda XVII, kapłanka II, 3 denarów -> koło fortuny X wszystko pozostanie w sferze marzeń, a kapłanka mówi "nie pytaj, sama wiesz"(przynajmniej mnie tak w kilku rozkładach się sprawdziło) jak będzie wyglądała moja sylwetka po tych 4 miesiącach? król buław, kapłanka II, 2 puchary dołożone rycerz pucharów -> rydwan VII król buław to bardzo pociągająca nas osoba, która jak najbardziej może mieć trochę więcej ciałka. Mimo to potrafi przykuć wzrok innych(ludzie najczęściej oglądają się za tym, co jest piękne; ciężej jest oderwać wzrok od czegoś, co nam się podoba). Może robisz to z myślą o jakimś mężczyźnie? Tak czy siak, myślę, że mimo wszystko będziesz elektryzować otoczenie albo król buław zwróci na Ciebie uwagę. Kapłanka to tajemnica(czyli znowu - nie pytaj dalej Powodzenia! Cytuj
piesekpreriowy Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 To że wszystko zależy od ciebie samej to jest wiadome i bez kart:) Z pierwszych kart widze ze schudniesz, ale wolniej niż byś chciała. Z drugiego rozkładu mam wrażenie, że albo pomoże ci w tym jakiś facet, albo jakiś facet odwróci twoją uwagę od odchudzania lub powie ci że taka mu sie podobasz i przestanie ci zależeć na głupich 2 kg:) Bo rydwan może oznaczać nowy cel. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Marca 2014 Maestro Napisano 22 Marca 2014 jak pójdzie mi proces odchudzania od marca do lipca: gwiazda XVII, kapłanka II, 3 denarów -> koło fortuny X masz szansę schudnąc dzięki cierpliwości i ciągłej pracy nad sobą, tzn.nad zachciankami, zanim weźmiesz do ust cukierka kilka razy się zastanów czy warto i ..zamień go na jabłko;) jak będzie wyglądała moja sylwetka po tych 4 miesiącach? król buław, kapłanka II, 2 puchary dołożone rycerz pucharów -> rydwan VII może stać się faktycznie łagodna i mięciutka w dotyku;))), wydaje mi się jednak,że TY to zaakceptujesz Cytuj
Lucindella Napisano 22 Marca 2014 Napisano 22 Marca 2014 Niestety trochę siebie zawiodłam, ponieważ nie miałam czasu zadbać o siebie no i za karę przybrałam 2kilogramy a miało być innaczej. W związku z czym postawiłam karty i postanowilam wziąść się w garść: jak pójdzie mi proces odchudzania od marca do lipca: gwiazda XVII, kapłanka II, 3 denarów -> koło fortuny X ogólnie karty ładne, ale nie widać tu zbytnio jakiś działań tak jakby wszystko zalezy ode mnie samej jak będzie wyglądała moja sylwetka po tych 4 miesiącach? król buław, kapłanka II, 2 puchary dołożone rycerz pucharów -> rydwan VII kapłanka plus puchary to z pewnoscią zaokrąglone kształty Będę wdzięczna za wasze opinie /////ciezka praca przed Toba i trzymanie sie zalozonego celu, bo moim zdaniem ...moze byc ewentualny efekt jojo...///// Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi