Skocz do zawartości

spotkanie na dzis (ZWERYFIKOWANY)

Lucindella

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mialam umowione spotkanie w dniu dzisiejszym, ale sie troche zaczely sprawy komplikowac, spytalam kart czy dojdzie do dzisiejszego, zaplanowanego spotkania z panem X.

karty pokazaly :

3 kielichy / umiarkowanie / rycerz bulaw

pierwsza karta pokazala jak dla mnie charakter spotkania, w umiarkowaniu wydaje mi sie ze pokazane jest jednak zatrzymanie,ale ta karta jest dla mnie troche tajemnica.... w rycerzu bulaw....no moze jeszcze bedzie sie dzialo to spotkanie, bo bulawowy nie czeka biernie...

do zinterpretowania juz pewnie wieczorkiem ;-)

• Lubię to! 1
Napisano

3 kielichy / umiarkowanie / rycerz bulaw -> Moc

Sądzę, że do spotkania dojdzie, ale może być jakieś opóźnienie odnośnie przyjazdu kogoś z Was, ktoś może się po prostu spóźnić :)

Napisano

Też uważam, że do spotkania dojdzie, choć Umiarkowanie może spotkanie opóźnić, Rycerz Buław wprowadza w ruch i działa:), jeśli nie dzisiaj to jutro:):)

Napisano

3 kielichy / umiarkowanie / rycerz bulaw

Wydaje mi się, że sprawę spotkania komplikuje jakaś trzecia osoba (3 kielichy). Ona może stanąć na drodze i spotkanie zostanie odroczone (umiarkowanie). Buławowy będzie wkurzony, ale będzie musiał chwilowo pohamować swoje pragnienia zobrazowane w Mocy.

Gość Euterpe
Napisano

dojdzie - na mojej karcie są trzy kobiety(albo dwie babki i jeden facet), które świętują, więc będzie dobrze :)

pozostałe karty mogą mówić, co będzie dalej(przynajmniej u mnie tak się sprawdza), czyli jak dojdzie do spotkania, Twoje emocje opadną, wszystko się ustabilizuje, jednak rycerz buław na końcu może mówić, że po spotkaniu(nawet pod koniec jego trwania) będziesz pełna energii, możesz zadziałać impulsywnie, coś więcej powiedzieć niż powinnaś, czasami ta karta nerwy mi pokazuje, ale takie, które szybko przechodzą :) ewentualnie możesz mieć ochotę na więcej...

Napisano

dzisiaj nie odbedzie sie to spotkanie...jednak umiarkowanie przetrzymuje...niby przelozone na jutro...zobaczymy ;-)

Napisano

Czyli nadal działa Umiarkowanie, ale pozostał jeszcze Rycerz Buław--działanie będzie i to szybko:)

Napisano

3 pucharów:

mialam umowione spotkanie w dniu dzisiejszym

Umiarkowanie:

ale sie troche zaczely sprawy komplikowac

Rycerz buław:

bulawowy nie czeka biernie...

Sądzę, że Twoje emocje wyszły w tym buławowym ;-)

Wydaje mi się, że nie ma co rozkminiać wciąż tego tematu...