Skocz do zawartości

Czy bede miala innego partnera (ZWERYFIKOWANY)

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie. Gdy swiatalam 2 lata temu karty na uczucia roczne, wyszlo jakoby mialabym partnera, z ktorym jestem teraz, ale pozniej pojawilby sie inny, z ktorym relacja skonczylaby sie malzenstwem.

Czy bede miala innego chlopaka: 3 bulaw, Wisielec, 8 mieczy / Mag - Moja pierwsza mysl: Wg kart mialaby go wypatrywac, szybko to tez nie nastapi, oraz nie moglabym nic z tym zrobic. Co przeczy mi z Magiem w sumie. Moja druga mysl odnosi sie 3 bulaw, wiec moze ten ktos pojawilby sie wtedy kiedy bede w zwiazku, nie wiedzialabym co zrobic w tej sytuacji stad wisielec i 7 mieczy. Mag mowi natomiast o tym, ze moglabym wejsc w inna relacje, ale to bedzie zalec tylko ode mnie. Co o tym sadzicie?

Napisano

3 buław, Wisielec, 8 mieczy -> Mag

Będziesz się rozglądać się za kimś nowym, a przynajmniej będziesz otwarta na inne znajomości, ale ostatecznie chyba nic z tego nie wyjdzie i takie działania nie przyniosą rezultatu, czyli tak jakbyś pozostała przy obecnym partnerze :)

Napisano

rozgladanko jest...oj jest...cos sie u was jakby nie klei...tak jakbys nie czula sie z nim do konca szczesliwa..jakby on nie spelnial do konca Twoich oczekiwan....coz...w magu mozna dopatrywac sie sexualnosci,ktorej ty moze w tym zwiazku masz nie tyle ile bys chciala....? ja to tak widze....u mnie mag...to pociag sexualny..i moze tego w innym partnerze szukasz?

Napisano

Dopóki będziesz w związku Twoje szanse na wejście w inny będą ograniczone. Twoja sytuacja, jeśli się nie zmieni, będzie zakłócać relacje z innymi mężczyznami. Moim zdaniem karty wzywają do tego, byś uświadomiła sobie czego i kogo naprawdę chcesz. I Mag do tego namawia i trójka buław. Jeśli myślisz o przyszłości z kimś innym, to chyba musisz trochę posprzątać;). Jeśli tego nie zrobisz, to nawet jak ktoś się pojawi nieoczekiwanie, to może to zawisnąć w martwym punkcie, właśnie ze względu na fakt pozostawania w związku.

Napisano
rozgladanko jest...oj jest...cos sie u was jakby nie klei...tak jakbys nie czula sie z nim do konca szczesliwa..jakby on nie spelnial do konca Twoich oczekiwan....coz...w magu mozna dopatrywac sie sexualnosci,ktorej ty moze w tym zwiazku masz nie tyle ile bys chciala....? ja to tak widze....u mnie mag...to pociag sexualny..i moze tego w innym partnerze szukasz?

O seksualnosc nie chodzi akurat. Sa inne sprawy

Napisano

3 bulaw, Wisielec, 8 mieczy / Mag

Na moje oko karty radzą, byś dobrze tę sprawę przemyślała, nie sugerowała się opiniami otoczenia, próbowała się zdystansować. Jest szansa na dobre rozwiązanie problemu, może nowego faceta.

Napisano

3 bulaw, Wisielec, 8 mieczy

masz dwie bramy:

3 buław, czyli rusz tyłek

8 mieczy - więcej odwagi

i Wisielec - zmień punkt widzenia lub swoje nastawienie

no i Mag - więcej wiary w siebie, dla chcącego nic trudnego :)

Napisano

Po co w ogóle jesteś z obecnym skoro spodziewasz się go zostawić, bo inny być może Ci się oświadczy?

Fuck logic. :)

• Lubię to! 1
Napisano
Po co w ogóle jesteś z obecnym skoro spodziewasz się go zostawić, bo inny być może Ci się oświadczy?

mysle,ze rozne moga byc powody i nam nic do tego...kolezanka spytala, a co robi, to jej wlasna sprawa...nie oceniaj jej logiki myslenia...ocen karty..

Napisano

Obecnie nie chce sie z nim rozejsc. Oczywiscie sa problemy, ale uwazam ze nie ma zwiazku ktory ich nie ma. Moja typowa babska natura ciekawosci sprawia ze polozylam ten rozklad, a nie ze chce go zostawic.

Napisano

Moim zdaniem tu się pokazało tylko jakieś wypatrywanie na zasadzie "będzie czy nie będzie?", nie widać nikogo nowego, ale jak sobie wkręcisz, to w byle pierwszym lepszym magu, który jakos bardziej wybije sie ponad szary tłum się go dopatrzysz.

Napisano

No wlasnie nie wypatruje.. to jest na zasadzie ze nie chce nikogo innego, po prostu teraz jestem sczesliwa z jednym i dobrze mi z nim, ale niepokoily mnie karty roczne :( Dlatego zapytalam takie pytanie kartom

Napisano

Wypatrywanie w sensie wychodzenia na przeciw, spojrzenia w dal, o to mi chodziło;) A już zdecydowanie nie niepokój się kartami długoterminowymi, bo im dalej tym więcej zmiennych :)))

Napisano

Czy bede miala innego chlopaka: 3 bulaw, Wisielec, 8 mieczy / Mag- moim zdaniem tak, znajomość rozpocznie się szybko, nieoczekiwanie, wielką chemią i seksem, ale Tobie nie będzie łatwo podjąć decyzji czy chcesz kończyć stary związek i zacząć nowy, będziesz miała mętlik w głowie i w życiu, chyba zdecydujesz się na nowego pana

Napisano

tak bywa z związkami karmicznymi :) są do pewnego czasu by coś uzdrowić w relacjach a potem kolejny karmiczny i kolejny, aż sie trafi ten właściwy i być może nie będzie fanfar, po prostu stracisz ochote na sex z kimkolwiek innym.

Gość adora
Napisano

3 bulaw, Wisielec, 8 mieczy / Mag

Karty odpowiadaja jasno. Mozliwosci sa i wszystko zalezy czego chcesz. Albo zostac w obecnum zwiazku (Wisielec, 8 Mieczy) albo ruszyc na podboj (Mag).

Wisielec jako karta srodkowa nakazuje gleboko sie zastanowic.

• 8 miesięcy temu...
Napisano

Uwazam ze moge juz weryfikowac.

Czy bede miala innego chlopaka: 3 bulaw, Wisielec, 8 mieczy / Mag

Karty stawiane w marcu. W czerwu poznalam kogos, ale nie bylam jeszcze gotowa na nic, bo w kwietniu zerwalam z chlopakiem. Po 1,5 mies, pan z czerwca znowu sie odezwal. Znajmosc internetowa. Jak zaczelismy gadac codziennie, to nie moglismy sie oderwac, i mielismy sie od razu spotkac jak tylko wroci do PL (mieszkal 2 lata w irlandii) Nasze spotkanie na chwile obecna uniemozliwil jego wypadek , wiec sa checi ogromne, ale jestesmy oboje wstrzymani. W 3 bulaw widze mozliwosc, ale wlasnie to zablokowanie dzialan przez inne czynniki, wisielec wskazal, ze ktos nowy sie pojawi dopiero po pol roku a 8 mieczy, ze znajmosc bedzie internetowa. Dziekuje wszystkim za interpretacje !

• Lubię to! 1